ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ ΡΟΔΗ ΚΡΑΤΣΑ ΤΣΑΓΚΑΡΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΖΑΚΥΝΘΟΥ κ.ΓΙΩΡΓΟ ΣΤΑΣΙΝΟΠΟΥΛΟΥ ,ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ, κ.ΦΩΤΗ ΚΟTΤΗ, ΕΙΧΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΩΝ Δ.Δ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ, ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΑΥΣΤΗΡΑ ΜΕΤΡΑ ΣΤΙΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ  ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΧΟΥΣ «ΜΗΝ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΑΣΗΜΑΝΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ»
Τα νέα αυστηρά μέτρα  στις τουριστικές επιχειρήσεις , στους χώρους εστίασης  και οι  σαρωτικοί έλεγχοι, ήταν το θέμα συνάντησης του Προέδρου του Συλλόγου Τουριστικών Επιχειρηματιών του Δημοτικού Διαμερίσματος Βασιλικού, κ. Νίκου Βαρδακαστάνη, με την Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων, κ.Ρόδη Κράτσα -Τσαγκαροπούλου και με τον Αντιπεριφερειάρχη Ζακύνθου, κ.Γιώργο Στασινόπουλο καθώς και με τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Ζακύνθου, κ. Φώτη Κόττη.
Συγκεκριμένα, ο κ. Βαρδακαστάνης , επιφορτισμένος με τα αιτήματα των μελών του και  την ανησυχία που εκφράζουν,  για  πιθανή  εξάντληση της αυστηρότητας  των αρμόδιων ελεγκτικών  υπηρεσιών στις επιχειρήσεις τους
για την τήρηση των μέτρων κατά της πανδημίας,  με επιβολή  υψηλών προστίμων  και άλλων κυρώσεων, που τελικά  θα ορίζουν και την  τύχη των επιχειρήσεών τους,  ζήτησε από την Περιφερειάρχη ,  να  υπάρχει η αναγκαία για το καλό όλων, ισορροπία ανάμεσα στο  κράτος και τις επιχειρήσεις ,  επισημαίνοντας μάλιστα ότι το σύνολο των τουριστικών επιχειρήσεων ,όποιας μορφής, βρίσκονται σε δυσμενή οικονομικά θέση , με την  εστίαση να είναι και να παραμένει ο μεγάλος ασθενής της πανδημικής έξαρσης.
Στα πλαίσια αυτά ο,κ.Βαρδακαστάνης, ζήτησε από τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου , κ.Φώτη Κόττη , να εντείνουν τις μέχρι σήμερα ιδιαίτερα σημαντικές  προσπάθειές τους, ώστε οι επιχειρήσεις να τύχουν δίκαιης μεταχείρισης, τηρουμένων των αναλογιών, εξαιτίας των δύσκολων οικονομικά συνθηκών.
Ο κ.Βαρδακαστάνης,  δήλωσε ικανοποιημένος για την θετική ανταπόκριση, επισημαίνοντας όμως με νόημα ,ότι αυτό που υπολείπεται τώρα είναι η υλοποίηση των δεσμεύσεών τους.

ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ | IONIANRADIO.gr (ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ) : 
https://www.ionianradio.gr/index.php/ekpompes/recent