• « Πολλά χρόνια πείσω, γνωρίζω τα προβλήματα και δεν μπορώ να τα σκεπάσω»
  • «Βαρέθηκα τις φωτογραφίες … θέλω να είμαι ουσιαστική στη διετία …»

ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ ,ΜΑΝΩΛΗ ΓΡΑΦΑΚΟΥ, Η ΘΕΜΑΤΙΚΗ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΚΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ ΤΟΥ ΦΟΔΣΑ ,κ.ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΟΘΩΝΑΙΟΥ, ΜΙΛΗΣΕ ΕΚΤΕΝΩΣ ΣΤΟ ionianradio.gr, ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΣΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΩΝ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ ΔΗΛΩΝΟΝΤΑΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ, «ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΣΤΗ ΖΑΚΥΝΘΟ, ΘΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙ ΌΤΙ ΛΥΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ Ο ΙΔΙΟΣ   ΒΟΗΘΗΣΕ ΠΡΟΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ, ΟΠΩΣ Η ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟ ΛΙΒΑ».
ΔΗΛΩΝΟΝΤΑΣ ΑΚΑΜΠΤΗ ΚΑΙ ΑΜΕΤΑΚΙΝΗΤΗ ΣΤΟ ΣΤΟΧΟ ΤΗΣ, ΕΣΤΕΙΛΕ ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΠΑΣΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ «ΑΠΟ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΣΩ ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΑ ΣΚΕΠΑΣΩ. ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΧΟΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ , ΑΝ ΔΕΝ ΛΥΘΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ».
ΤΕΛΟΣ ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΙΩΑΝΝΟΥ, ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΦΟΔΣΑ «ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ Ν Α ΕΛΕΓΧΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΟΣ» ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΙΔΙΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΑΥΤΗΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΕΛΟΥ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΟΥ ΦοΔΣΑ.

ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΚΑΙ Η ΔΕΣΜΕΥΣΗ |
  • «Δεν υπάρχει στιγμή που να μη μπορείς να κάνεις τίποτα. Αρκεί να διεκδικείς. Βαρέθηκα τις φωτογραφίες, θέλω να είμαι ουσιαστική στη διετία και θα συνεχίσω, ώστε να υπάρχουν τα επόμενα έργα και ας τα υλοποιήσει ο επόμενος ,όποιος κι αν είναι»
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ |
  • Υπεγράφη οριστική σύμβαση του έργου των Στροφάδων με ανάδοχο … Προσχωρούν οι διαδικασίες για ανάδοχο στην Αγία Αικατερίνη.
 
ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΟΘΩΝΑΙΟΥ (Αντιπεριφερειάρχης Οικονομικών & Πολιτισμού – Μέλος Δ.Σ. Νέου Περιφερειακού  ΦΟΔΣΑ)
 
«Η Ζάκυνθος πάει προς λύση των προβλημάτων της, τον κ.Γραφάκο τον έχω επισκεφτεί πάνω από 20 φορές και είναι η βασική αιτία λύσης προβλημάτων.
Αύριο με την επίσκεψη του,  θα δει ότι λύνονται προβλήματα με τη βοήθεια του , όπως η αλλαγή του μηχανήματος στο ΛΙΒΑ και θέλουμε και τη βοήθεια του για χρηματοδότηση του ΣΚΟΠΟΥ.
Αρχίζει η μεταφορά των απορριμμάτων, το πρώτο κομμάτι ,δ εν αλλάζουμε κάτι, έχουμε τη χρηματοδότηση, βαδίζουμε και προχωράμε. Πολλά τα προβλήματα,  ευτυχώς αντιμετωπίζονται με τον καλύτερο τρόπο.
Πρώτη φορά στο νησί μας υλοποιούνται πράγματα, πριν είχαμε αντιπαραθέσεις., είμαστε στη θέση να πούμε ότι έχουν δρομολογηθεί κάποιες καταστάσεις.
Προσπαθώ να συνδέσω τα κομμάτια χωρίς αντιπαραθέσεις και θέλω να ευχαριστήσω τη περιφερειάρχη, το βουλευτή και τον γενικό γραμματέα του υπουργείου.
Το στοίχημα είναι για τη Ζάκυνθο και το αξίζει, γιατί ταλαιπωρείται με τα σκουπίδια, εδώ και 20 χρόνια.
 
Ο ΣΚΟΠΟΣ έχει δρομολογηθεί, έχει κατατεθεί το τεχνικό δελτίο και προσπαθούμε να βρούμε τη χρηματοδότηση. Είμαι σίγουρη, ότι θα το καταφέρουμε να έχουμε και αυτό το κονδύλι και το έργο να υλοποιείται στην επόμενη διετία.
Στο ΣΚΟΠΟ, πρέπει οριστικά να λυθεί το θέμα τώρα. Από πολλά χρόνια πείσω, γνωρίζω τα προβλήματα που υπάρχουν και δεν μπορώ να τα σκεπάσω. Είναι στόχος μου και δεν κάνω βήμα πίσω, αν δεν λυθούν τα προβλήματα.
Αναφορικά με την παραίτηση του κ.Ιωάννου από αντιπρόεδρος του ΦΟΔΣΑ, ήταν ο διαχωρισμός του ρόλου. Το σέβομαι και το εκτιμώ, δεν  μπορεί να ελέγχει και να είναι και ο ίδιος ελεγχόμενος
Δεν πάμε να κρύψουμε, ούτε να καλύψουμε τίποτα. Θέλουμε να είναι σωστές οι διαδικασίες. Το ποιος θα τον αντικαταστήσει θα το πει η περιφερειάρχης.

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ |
  • Υπεγράφη οριστική σύμβαση του έργου των Στροφάδων με ανάδοχο … Προσχωρούν οι διαδικασίες για ανάδοχο στην Αγία Αικατερίνη.
Δεν υπάρχει στιγμή που να  μη μπορείς να κάνεις τίποτα. Αρκεί να διεκδικείς. Βαρέθηκα τις φωτογραφίες, θέλω να είμαι ουσιαστική στη διετία και θα συνεχίσω, ώστε να υπάρχουν τα επόμενα έργα και ας τα υλοποιήσει ο επόμενος ,όποιος κι αν είναι»

ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ | IONIANRADIO.gr (ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ) : 
https://www.ionianradio.gr/index.php/ekpompes/recent