ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ

  • Αιχμές κατά της Περιφέρειας …
  • Ευθέως ευθύνες στον Δήμαρχο «χωρίς ναυαγοσώστες το νησί» - Σοβαρές  καταγγελίες  «Προβλέπονται και αστικές και ποινικές ευθύνες …»
  • «Οι πολιτικοί μας, έχουν αφήσει τους τουρίστες στο έλεος του θεού, με τεράστια παρανομία στη παραλία και παραεμπόριο»
ΤΑΣΟΣ ΤΖΙΜΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΓΡΑΦΑΚΟΥ ΣΤΟ ΣΚΟΠΟ | «ΕΜΕΙΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΣΕ ΓΡΑΦΑΚΟ ΚΑΙ ΑΚΤΥΠΗ …Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΕΧΕΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙ ΠΟΛΥ … ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΟΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΣΤΟ ΝΗΣΙ, ΚΑΤΙ ΒΛΕΠΕΙ, ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΚΙΝΕΙΤΑΙ ΣΩΣΤΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ … Η ΚΡΑΤΣΑ ,Ο ΣΤΑΣΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΛΑΜΑΚΙΟΥ ΑΠΟΥΣΙΑΖΑΝ … ΗΜΟΥΝ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΤΡΕΞΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΗ ΖΑΚΥΝΘΟ»
ΤΑΣΟΣ ΤΖΙΜΗΣ  (Επιχειρηματίας Καλαμακίου - Τ.Σ Καλαμακίου)

«Ενδιαφέρομαι για τα κοινά του Καλαμακίου και όχι μόνο. Ευχαριστώ το βουλευτή που με κάλεσε στο ΣΚΟΠΟ, αν και πήγα στο τέλος της επίσκεψης  
Ο κ.Γραφάκος , ανέλαβε την ευθύνη για το ΣΚΟΠΟ , ενώ πρέπει να πω ότι  του έφερα αντίρρηση στο ότι ο βιολογικός δουλεύει. Του  είπα ότι στοίχισε ακριβά και δε  δούλεψε ποτέ. Το είδε διαφορετικά όταν του είπα μετά από ερώτηση του, ότι τα στραγγίδια που δεν παίρνει το βυτίο , πάνε στον κόλπο του Λαγανά.
Τον παρακάλεσα το συντομότερο δυνατό αν γίνεται, να απομακρυνθούν τα παράνομα σκουπίδια που έχουν κλείσει τους τράφους και τα νερά μπαίνουν μέσα στα σκουπίδια και παρασύρονται. Κούνησε το κεφάλι του, ενώ  εγώ έφυγα.
Είδα έναν άνθρωπο που ενδιαφέρεται και ευχαριστώ το βουλευτή που τον έφερε. Για να του ζητήσει ο βουλευτής να έρθει, κάτι βλέπει, ότι δεν κινείται σωστά και ότι δεν έχει αλλάξει απολύτως τίποτα.
Το μόνο  που έχουν κάνει είναι, που έστησαν ένα βυτίο που παίρνει τα στραγγίδια.
Είναι αρμοδιότητα της περιφέρειας. Και πρέπει να τρέξει το θέμα και πολύ γρήγορα. Θεωρώ ότι θα γίνει μετά την επίσκεψη του κ.Γραφάκου. Δεν περίμενα να ακούσω και να ειπωθεί μπροστά μου, ότι ο βιολογικός λειτουργεί.
Η κ.Κράτσα και ο κ.Στασινόπουλος θα  έπρεπε να είναι εκεί, όπως και ο πρόεδρος του Καλαμακίου που δεν ήταν. Ήμουν μόνος μου και έτρεξα για να σώσουμε τη Ζάκυνθο. Όταν όμως πήγα και ακούω ότι ο βιολογικός δουλεύει, είπα στον κ.Γραφάκο, « γιατί πρέπει εμείς οι Ζακυνθινοί να τρώμε τη σάρκα μας; γιατί λέμε ψέματα στην Αθήνα ;» και μετά έφυγα.
Σαν απλός πολίτης, βλέπω ότι ένας Ιωάννου, που ήρθε  δυο (2) φορές στη Ζάκυνθο και πιστεύω ότι αυτός έδωσε εντολή για το βυτιοφόρο να έρθει επάνω, όταν παραιτείτε και μετά  έρχεται ο κ.Γραφάκος , ε … κάτι συμβαίνει. Εύχομαι με το γύρισμα του χρόνου, να αρχίσουν να κάνουν κάτι εκεί επάνω…
Του έδειξα του κ.Γραφάκου,  το δρόμο που έχει «χαθεί» στο λαγκάδι… είδε το χάλι μας εκεί επάνω και εύχομαι να βοηθήσει  ο Άγιος και τον κ. Γραφακο και τον  βουλευτή,  ώστε να προχωρήσουμε στην αποκατάσταση του ΣΚΟΠΟΥ.
  • Τσακωνόμαστε για ένα σαπιοκάραβο και έχουμε αφήσει στο έλεος τα σκουπίδια και ασχολούμαστε με ένα παλιοναυάγιο. Δεν έχουμε παιδεία… Εδώ στο Καλαμάκι, βάζουν επάνω στον κόμβο αυτοκίνητα, πάγκους και καρπούζια στα πεζοδρόμια.
  • Η κοινωνία μας είναι των ναρκωτικών και των φόνων… αυτό δείχνουμε στα παιδιά μας.
 
Με τη πολύ καλή δουλειά που κάνει η ΟΠΚΕ,  κατάλαβα ότι η κοινωνία μας  δεν είχε απλή σήψη. Κάθε μέρα ακούμε πιστόλα, ναρκωτικά, παραβάσεις… παράγινε το κακό… να βλέπουμε παιδάκια με πιστόλια; να βλέπουμε παιδάκια σουρωμένα;… εμείς οι γονείς, τι κάνουμε;
  • Γιατί πρέπει ν α τα βάζουν με τον Ακτύπη; Όταν προσβάλεις το βουλευτή του τόπου σου , προσβάλεις αυτούς που τον έχουν ψηφίσει. Κριτική ναι αλλά όχι με ελεεινές εκφράσεις.
Η δέσμευση του κ.Γραφάκου είναι, ότι σύντομα θα προχωρήσει η διαδικασία του ΧΥΤΑ , αλλά επειδή στη Ζάκυνθο δεν έχουμε  τρέξει τους φακέλους, δεν πιστεύω ότι θα βγει η χρηματοδότηση αυτό το χρόνο.
Τα σκουπίδια έχουν κουφώσει και σε μεγάλη βροχή που θα πέσει νερό , τι μέλει γενέσθαι;
Ο κ.Γραφακος είπε ότι το θέμα θα αργήσει πάνω από τρεις (3) μήνες. Όμως πιστεύω στον κ. Ακιτκύπη. Θα συναντηθούμε τη Κυριακή, θα του πω την άποψη μου , θα το τρέξουμε το θέμα και θα πάμε πολύ καλά.
Όλα βαίνουν σωστά ,κατά την περιφέρεια. Εγώ δεν έχω συναντηθεί με την περιφέρεια ποτέ. Έχουμε εμπειρία εμείς στα σκουπίδια… κάτι ξέρουμε να πούμε του κ.Γραφάκου, κάτι ξέρουμε  εμείς που πιστεύουμε σε Γραφάκο και Ακτύπη. Έχει καθυστερήσει πολύ η περιφέρεια….

ΧΩΡΙΣ ΝΑΥΑΓΟΣΩΣΤΕ ΤΟ ΝΗΣΙ …ΕΥΘΕΩΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ |

Δεν τα έχω βάλει ποτέ με δήμαρχο. Δε φταίει ο Αρετάκης.. πρέπει να αφήσει τον καθένα να κάνει τη δουλειά του. Πρέπει να μοιράσει αρμοδιότητες και να δει ότι το 75% των δήμων της Ελλάδας, έχουν λύσει το θέμα των ναυαγοσώστων. Το θέμα έπρεπε να το έχει τρέξει από το Μάρτιο.
Προβλέπονται και αστικές και ποινικές ευθύνες, για το χαμό του Τσέχου χθες. Έχει 2 εκατομμύρια, αν χρειαστεί, η δημαρχία μας να τα δώσει;
Οι πολιτικοί μας, έχουν αφήσει τους τουρίστες στο έλεος του θεού, με τεράστια παρανομία στη παραλία και παραεμπόριο... Έχουμε καταπατήσει δρόμους, πεζοδρόμια, δεν υπάρχει μυρωδιά Ζακύνθου, δεν υπάρχει μυρωδιά χωριού. Για μένα η Ζάκυνθος έχει τελειώσει. Με τον  covid ,έπρεπε να σηκώσουμε ψηλά το ανάστημα μας και όχι αυτοί που έρχονται διακοπές, να πνίγονται».


ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ | IONIANRADIO.gr (ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ) : 
https://www.ionianradio.gr/index.php/ekpompes/recent