ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ

  • Μήνυμα σε ΑΡΕΤΑΚΗ : «Πολλοί πελάτες μου αποφεύγουν να μπουν στην πόλη … κάνει κακό στους επιχειρηματίες »
  • την ΣΙΔΕΡΕΝΙΑ ΓΕΦΥΡΑ : « Ότι δεν συντηρείς, πεθαίνει… Τώρα δεν μιλούν για την μόνιμη γέφυρα»

  • ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗ| « Η ΕΣΤΙΑΣΗ ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΟ ΤΕΛΜΑ – ΤΟΥΣ ΖΗΤΗΣΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΜΕ ΣΕ ΛΟΚΝΤΑΟΥΝ ΑΝ Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ»
  • ΓΙΑ ΤΟ Δ.Δ. ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ | «ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΠΕΤΡΟ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗ, ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ»
  • ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΓΟΝΕΩΝ | «ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ - ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΣΥΜΒΑΛΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΠΙΛΥΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ»
  • ΓΙΑ ΤΗ ΣΙΔΕΡΕΝΙΑ ΓΕΦΥΡΑ ΣΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΗ| «Η ΓΕΦΥΡΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ. ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΗΔΗ ΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ… ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΗΣ ΜΟΝΙΜΗΣ ΓΕΦΥΡΑΣ, ΟΠΩΣ ΕΤΑΖΑΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ…»
  • ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ| «ΠΟΛΛΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΟΥ , ΑΠΟΦΕΥΓΟΥΝ Ν Α ΜΠΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ»
 
ΝΙΚΟΣ ΒΑΡΔΑΚΑΣΤΑΝΗΣ  (Πρόεδρος Συλλόγου Τουριστικών Επιχειρηματιών Βασιλικού «Ο ΣΚΟΠΟΣ»)

ΝΙΚΟΣ ΒΑΡΔΑΚΑΣΤΑΝΗΣ  (Πρόεδρος Συλλόγου Τουριστικών Επιχειρηματιών Βασιλικού «Ο ΣΚΟΠΟΣ»)

ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗ |

«Υπάρχει πολύς κόσμος ,όλοι έχουμε δουλέψει αρκετά, τώρα πόσο θα τραβήξει η σαιζόν δεν γνωρίζουμε.
Ένα κρούσμα είναι πρόβλημα όμως συγκριτικά με τους επισκέπτες που μας έκαναν την τιμή να έρθουν θεωρώ ότι κι εκεί πάνε καλά τα πράγματα. Μπορούμε να προχωράμε χωρίς κόκκινα και πολλά κλεισίματα. Αναφέρομαι στις επίσημες ανακοινώσεις του ΕΟΔΥ.
Οι σφραγίδες μετά από τεστ που έχουν γίνει είναι αυτές.
Το πρωτόκολλο πρέπει να μην είναι στο άλλο άκρο, να το τηρούμε άπαντες και εμείς να προσέχουμε και να προστατεύουμε πάρα πολύ. Να συμμετέχουμε στη λύση του προβλήματος.
Η εστίαση έχει φτάσει στο τέλμα, στο τέλος της καταστροφής και συζητήσαμε για αυτό με την περιφερειάρχη και το βουλευτή . Τους ζήτησα να μην οδηγηθεί πάλι σε λοκνταουν η Ζάκυνθος, αν ο κίνδυνος δεν είναι μεγάλος. Να το κάνουμε αν είναι ανάγκη. Μου είπαν ότι με αυτές τις συνθήκες προχωράμε και πιστεύουν και οι ίδιοι ότι δεν πρέπει να υπάρχει λοκντάουν. Αν δούμε άλλα νούμερα, δεν μπορεί κανείς να εγγυηθεί. Με τις υπάρχουσες συνθήκες, λέμε όλοι το ίδιο πράγμα. Όπως είναι σήμερα, να μη μπούμε σε κόκκινες γραμμές και να βγάλουμε το καλοκαίρι.Έχω μιλήσει με πολύ κόσμο, έχω εικόνα, ότι μέχρι 15/9 ο τουρισμός θα πάει καλά. Αυτό δε σημαίνει ότι δε μπορεί να προχωρήσει και άλλο και να φτάσει μέχρι Οκτώβριο.
Είπαμε και άλλα πράγματα, μιλήσαμε γι αυτά που έχουν γίνει, ζήτησα και άλλα πράγματα, θα υπάρξει και λεπτομερής  ανάλυση των θεμάτων προς τέλος Σεπτεμβρίου. Μιλήσαμε για τα όμορα κομμάτια του Βασιλικού, είπαμε αρκετά και μας είπε και η ίδια να προσέχουμε την περιοχή και την ανάπτυξη. Συμφωνεί σε αυτό το κομμάτι και ο πρόεδρος του βασιλικού ο κ.Γιαννούλης. Είπαμε κάποια καλά πραγματάκια.
Περιμένω όμως να δρομολογήσουμε πράγματα. Και με το βουλευτή έχω πει αρκετά. Συμβάλει όσο γίνεται και προχωράμε και τέλος Σεπτεμβρίου θα πρέπει να αρχίσουμε να φτιάχνουμε την επόμενη σαιζόν».ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΓΟΝΕΩΝ |

«Για τα σχολεία να πω στο δήμο, ότι έχουμε να κάνουμε με παιδιά και οι αντιπαραθέσεις δεν χρειάζονται. Στόχος μας να είναι ,να συμβάλουμε όλοι, γιατί σε 12  ημέρες ανοίγουν τα σχολεία . Καθαριότητα, καθαρίστριες, ειδικοί καθαρισμοί, απολυμάνσεις είναι απαραίτητα όπως  και το να δώσουμε  βάση στο άνοιγμα των σχολείων.
Πιστεύω ότι πρέπει να είναι πάνω από 100  οι καθαρίστριες για τα σχολεία. Μια κυρία που μπαίνει σε 10-15 αίθουσες τι προλαβαίνει να κάνει;
Οι τουαλέτες τα αποδυτήρια, θα πρέπει να καθαρίζονται συχνά.  Θα πρέπει ν α είναι  ή 2 βάρδιες ή 2-3 άτομα σε κάθε σχολείο. Μιλάμε για πανδημία και για πρωτόκολλο που πρέπει να προσέχουμε όλοι. Γιατί όχι και στο σχολείο;
Αίτημα είναι να γίνουν κατά διαστήματα απολυμάνσεις και το έχω θέσει  πολλές φορές.
Θα επισκεφτώ και τον κ.Σπίνο γι αυτό, την επόμενη εβδομάδα.

ΓΙΑ ΤΗ ΣΙΔΕΡΕΝΙΑ ΓΕΦΥΡΑ ΣΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΗ|

«Η γέφυρα είμαι ένας από τους πολλούς που πίεζα να λυθεί το θέμα. Αίτημα ήταν να  γίνει μία μόνιμη γέφυρα. Να γίνει ένας κόμβος εκεί. Ήρθε η στρατιωτική  γέφυρα, μας έλυσε το πρόβλημα … πολύ σημαντικό αυτό . Δεν υπάρχει ουρά αυτοκινήτων, όμως θέλει συντήρηση, γιατί κάποιοι  είπαν ότι δεν κάνει. Ότι δεν συντηρείς, πεθαίνει. Αλλιώς, αν δεν συντηρηθεί, θα καταστραφεί. Ήδη ξεκίνησε το στάδιο της καταστροφής. Δεν έχει κίνδυνο, αλλά ξεκίνησε. Ολοκληρώνοντας η θερινή περίοδος, πρέπει να γίνει  συντήρηση και να δρομολογηθεί μια μόνιμη  γέφυρα, για να τελειώσουμε μια για πάντα... Τώρα δεν μιλούν για την μόνιμη γέφυρα.
Θα το επαναφέρω αυτό το θέμα, πώς μπορεί να δρομολογηθεί. Η γέφυρα έχει υποστεί ζημιές ειδικά στον τάπητα. Κίνδυνος όμως δεν υπάρχει αλλά αρχίζει και φθείρεται.  Ο θόρυβος ήταν και θα μείνει».


ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ|

«Κάποια στιγμή να μιλήσουμε και για την  πόλη δεν είναι πόλη αυτή που έχουμε. Δεν είναι λειτουργική, δεν έχει υποδομές ,λείπουν πολλά πράγματα για να φιλοξενήσει ζακυνθινούς και επισκέπτες. Πολλοί πελάτες μου αποφεύγουν να μπουν στην πόλη.
Σε αυτό το νησάκι, ας προστατέψουμε τη φύση μας, τις παραλίες μας ,την ομορφιά μας. Ας αφήσουμε το μπάλωμα. Δεν μπορώ να πω ότι  δεν γίνονται πράγματα, όμως δεν γίνονται αυτά, που κάνουν τη διαφορά».

ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ | IONIANRADIO.gr (ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ) : 
https://www.ionianradio.gr/index.php/ekpompes/recent