ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ

ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ  49 ΨΗΦΟΙ- 4 ΕΔΡΕΣ
ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΑΝΤΙΜΟΝΟΠΩΛΙΑΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ  32 ΨΗΦΟΙ - 3 ΕΔΡΕΣ

ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ 49 ΨΗΦΟΙ- 4 ΕΔΡΕΣ
ΤΖΙΜΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΣΤΑΥΡΟΙ 30
ΓΕΩΡΓΑΝΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ ΣΤΑΥΡΟΙ 26
ΡΑΨΟΜΑΝΙΚΗΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ ΣΤΑΥΡΟΙ 25
ΠΛΕΣΣΑ ΧΡΥΣΑΝΘΗ ΣΤΑΥΡΟΙ 16
 
ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΑΝΤΙΜΟΝΟΠΩΛΙΑΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ 32 ΨΗΦΟΙ - 3 ΕΔΡΕΣ
ΜΠΟΥΡΣΑΛΙΔΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΣΤΑΥΡΟΙ 26
ΡΕΝΕΣΗΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ ΣΤΑΥΡΟΙ 21
ΚΛΑΔΗ ΜΑΡΙΑ ΣΤΑΥΡΟΙ 16
  • Την Παρασκευή η ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου
 
ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΤΖΙΜΗΣ |ΜΗΝΥΜΑ ΜΕ ΑΠΟΔΕΚΤΕΣ  «Δεν υπήρξε συμμετοχή  … Πέρα από τη σφραγίδα κάποιοι πρέπει να κοιτάνε και το μέλλον το υ νησιού»
  • «Έχω μιλήσει με όλους και με το σημερινό συμβούλιο, με το προηγούμενο της κ.Μπουζιάνου, με το σύλλογο ΑΓΟΡΑ, απομένει να μιλήσω και με το επιμελητήριο»
  • ΓΙΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΡΩΜΑ |Στο επιμελητήριο είχα πει ότι πρέπει να πηγαίνει ένα αυτοκίνητο χωρίς στάθμευση, χωρίς στάση… Τώρα άλλαξα γνώμη … (αφήνοντας να εννοηθεί ότι τάσσετε υπέρ της άποψης να είναι κλειστή) Πρέπει να προσέξουμε και Ταβουλάρη και Open Mall.
Φιλοξενούμενος στην εκπομπή «ΕΚΤΕΝΩΣ» ο ΤΑΣΟΣ ΤΖΙΜΗΣ  (Εμπορικός Σύλλογος Ζακύνθου - πλειοψηφών ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ)
«Δεν υπήρξε συμμετοχή αλλά το καλό ήταν ότι έλαβαν μέρος από σχεδόν όλα τα χωριά. Ευχαριστώ ιδιαιτέρως που βγήκαμε πρώτοι , κάναμε ψηφοδέλτιο τελευταία στιγμή. Έχουμε μεγάλο έργο μπροστά μας και μεγάλο αγώνα.
Έχω μιλήσει με όλους και με το σημερινό συμβούλιο, με το προηγούμενο της κ.Μπουζιάνου, με το σύλλογο ΑΓΟΡΑ, απομένει να μιλήσω και με το επιμελητήριο. Πέρα από τη σφραγίδα κάποιοι πρέπει να κοιτάνε και το μέλλον το υ νησιού. Στόχος είναι  να έχουμε πάνω από 500 μέλη σε όλη τη Ζάκυνθο που θα ψηφίσουν την επόμενη φορά και θα βγούμε πόρτα, πόρτα για εγγραφές. Πόρτα, πόρτα πρέπει να μαζεύονται ανα χρ΄νο και οι συνδρομές γιατί άλλο 10 ευρώ και άλλο να μαζεύονται 40 ή 50 ευρώ. δεν είναι εύκολο να δοθουν.
Η κ.Μπουζιάνου αν και μόνη της πραγματικά έχει δώσει μεγάλο αγώνα.
Είναι μία νέα αρχή, το ψηφοδέλτιο είναι πολυσυλλεκτικό, θα είμαστε δίπλα στον επιχειρηματία, δίπλα στον έμπoρο. Τη Παρασκευή ξεκινάμε μετά την συγκρότηση του Δ.Σ. ‘Εχουμε σκεφτεί δράσεις που θα κάνουμε.
Θα δουλέψουμε όλοι μαζί καλά και με το δεύτερο ψηφοδέλτιο.
ΓΙΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΡΩΜΑ |Στο επιμελητήριο είχα πει ότι πρέπει να πηγαίνει ένα αυτοκίνητο χωρίς στάθμευση, χωρίς στάση… Τώρα άλλαξα γνώμη … (αφήνοντας να εννοηθεί ότι τάσσετε υπέρ της άποψης να είναι κλειστή)    Πρέπει να προσέξουμε και Ταβουλάρη και Open Mall».
 
 
ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΓΕΩΡΓΑΝΟΣ |«Κάνουμε μία προσπάθεια να αλλάξουμε μία σελίδα να ανεβάσουμε τον εμπορικό σύλλογο πιο πάνω …»
  • «Και την προηγούμενη φορά ψήφισαν γύρω στα 80 άτομα… Το πρώτο θέμα που θα θέσω προσωπικά είναι να ενισχύσουμε τον σύλλογο μας»
Φιλοξενούμενος στην εκπομπή «ΕΚΤΕΝΩΣ» ο ΔΙΟΝΥΣΗ ΓΕΩΡΓΑΝΟΣ (Εκλογές Εμπορικού Συλλόγου- ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ - Δεύτερος σε ψήφους)
«Κάνουμε μία προσπάθεια να αλλάξουμε μία σελίδα να ανεβάσουμε τον εμπορικό σύλλογο πιο πάνω και να δούμε τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι έμποροι. Είναι υποχρέωση μας και γι αυτό το λόγο θα αγωνιστούμε πλέον
Και την προηγούμενη φορά πήγαν στη ψηφοφορία γύρω στα 80 άτομα. Είναι στο χέρι μας πλέον, να μπορέσουμε να δώσουμε μία μεγαλύτερη πνοή προς τα επάνω στον εμπορικό σύλλογο
Είμαι άνθρωπος που δεν το βάζω κάτω εύκολα, αγωνίζομαι και πιστεύω ότι θα προσφέρω και σε αυτό τον τομέα.
Η θητεία μου στην ένωση γονέων δεν είναι παραπάνω από λίγους μήνες. Συμμετείχα και στην ομοσπονδία του εμπορικού συλλόγου και νομίζω ότι έχω να δώσω όπως και οι υπόλοιποι  υποψήφιοι. Θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν προς όφελος του συλλόγου
Το πρώτο θέμα που θα θέσω προσωπικά είναι να ενισχύσουμε τον σύλλογο μας , γιατί όταν έχεις  ισχυρό σύλλογο έχεις και δόντια».
 
 
 
ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΜΠΟΥΡΣΑΛΙΔΗΣ | «Στόχος μας ένας  σύλλογος  διεκδικητικός , που θα ανταποκρίνεται στις σύγχρονες ανάγκες του εμπόρου»
 
 
Φιλοξενούμενος στην εκπομπή «ΕΚΤΕΝΩΣ» ο  ΤΑΣΟΣ ΜΠΟΥΡΣΑΛΙΔΗΣ  (Εκλογές Εμπορικού Συλλόγου - ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΑΝΤΙΜΟΝΟΠΩΛΙΑΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ -Πρώτος σε ψήφους)
«Και από τα αποτελέσματα αλλά και από τον κόσμο, αυτό που φαίνεται είναι, ότι ο εμπορικός κόσμος, δηλαδή οι μικρομεσαίοι έμποροι, έχουν δείξει απαξίωση σε πολιτικές που πλήττουν το μικρομεσαίο έμπορα.
Το επόμενο διάστημα  στόχος  είναι  να εμψυχώσουμε τον επιχειρηματία, να μπει πιο μαζικά στις διεκδικήσεις …
Περάσαμε και περνάμε πολύ δύσκολες μέρες.
Το κάλεσμα μας πριν τις εκλογές έλεγε, ότι παλεύουμε, ενισχύουμε. Τώρα πάμε στο επόμενο στάδιο για ένα σύλλογο διεκδικητικό, που θα ανταποκρίνεται στις σύγχρονες ανάγκες του εμπόρου.
Καλούμε το ν κάθε επαγγελματία που πλήττεται, να πλαισιώσει τους αγώνες και να μπει μπροστά. Είναι ο μόνος δρόμος. Εκεί θα μετρηθούμε…»

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ | IONIANRADIO.gr (ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ) : 
https://www.ionianradio.gr/index.php/ekpompes/recent