- «ΤΗΝ ΕΡΧΟΜΕΝΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΞΕΚΙΝΑΕΙ Η ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΩΝ ΔΕΜΑΤΩΝ. ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΟΥΝ 10.000 ΤΟΝΟΙ… ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ΝΕΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΔΕΜΑΤΩΝ ΑΚΟΜΗ 10.000 ΤΟΝΩΝ, ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ»
- ΣΧΟΛΙΑΖΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ, ΤΟΥ κ.ΣΤΑΥΡΟΥ ΣΚΙΑΔΟΠΟΥΛΟΥ, (ΒΡΑΧΙΟΝΑΣ),  ΣΤΟ IONIANRADIO.GR, ΔΗΛΩΣΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ «ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. Η ΜΟΝΑΔΑ ΣΤΟ ΛΙΒΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ… ΔΕΝ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΛΑΚΟΥΒΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΘΑΨΟΥΝ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΑ», ΕΝΩ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΟΤΙ  ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 17/11, ΣΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΤΗΣ ΠΕΖ, ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΗΣ ΜΕΛΕΤΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ ΧΥΤΑ ΖΑΚΥΝΘΟΥ (ΣΚΟΠΟΥ) ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΛΕΤΗΤΗ κ.ΦΡΑΝΤΖΗ.
- ΦΙΛΙΚΩΝ: «ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ ΣΕ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ, Η ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ»
-ΜΗΝΥΜΑ ΜΕ ΝΟΗΜΑ , ΣΤΟΝ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΑ ΝΙΚΟ ΒΟΥΤΣΙΝΑ: «ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΩ ΤΟΝ κ.ΒΟΥΤΣΙΝΑ, ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ , ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟΥ, ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΦΙΛΙΚΩΝ, ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ , ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΌ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ» ΚΑΙ ΠΡΟΣΘΕΤΕΙ Η κ.ΜΟΘΩΝΑΙΟΥ «ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΗ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗ ΤΗΣ ΜΠΟΧΑΛΗΣ, ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ».
- ΕΙΔΙΚΗ ΑΝΑΦΟΡΑ ΥΠΗΡΞΕ ΑΠΟ ΤΗΝ κ.ΜΟΘΩΝΑΙΟΥ, ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΟΔΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ, ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΟΜΒΩΝ ΣΤΟΥΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΥΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ, ΣΤΗΝ ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΑΡΓΑΣΙΟΥ, ΣΤΟ 1.000.000 ΕΥΡΩ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΓΙΑ ΤΑ ΣΦΑΓΕΙΑ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΕΠΟΜΕΝΟΥ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΟΣ,ΟΠΩΣ ΕΟΤ ΚΑΙ ΚΡΥΟΝΕΡΙ, «Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΕΩΣ ΤΗ ΣΤΡΟΦΗ ΚΡΥΟΝΕΡΙΟΥ»

VIDEO | 
«ΤΗΝ ΕΡΧΟΜΕΝΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΞΕΚΙΝΑΕΙ Η ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΩΝ ΔΕΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΙΒΑ. ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΟΥΝ 10.000 ΤΟΝΟΙ…»