• «Η Ζάκυνθος είναι σε κακό χάλι. Προβλήματα παντού. Το 80% έχει πρόβλημα, δεν υπάρχουν δρόμοι, αντιπλημμυρικά, φρεάτια. Το δρόμο για Βασιλικό τον κάνω 4 φορές την ημέρα. Από το κέντρο του Αργασίου μέχρι το Κούτσης και τη  γέφυρα Αγούλου, όταν βρέχει κατεβαίνει ποτάμι. Ένα βράδυ λίγο έλειψε να μας πνίξει.  Δεν ξέρω αν αυτό είναι ανθρώπινος παράγοντας. Ο Ανδρέας Κοτσώνης έδειξε ενδιαφέρον έχει μιλήσει με τον κ.Γιαννούλη στις τεχνικές υπηρεσίες της ΠΕΖ και τη κ.Μοθωναίου.  Θα τους επισκεφτώ και εγώ»
  • ΚΑΝΕΙ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ, ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΙΚΡΙΣΜΑ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΙΡΕΤΩΝ, ΓΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ  «Ψηφιστήκαν  όχι για να κάνουν τα δικά τους, αλλά για να υπηρετήσουν τον πολίτη, και να φέρουν αποτέλεσμα από τις θέσεις που κατέχουν. Εγώ δεν κάνω πολιτική και ποτέ δεν θα είμαι υποψήφιος»
  • ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΗΣ ΟΛΙΓΟΡΙΑΣ ΤΟΥΣ «Είδαμε τι έγινε στο 2ο γυμνάσιο. Από θαύμα δεν έπεσε η λαμαρίνα της σκεπής στο προαύλιο του σχολείου.Μιλάμε για 265 παιδιά τουλάχιστον , πρέπει ν α προσέξουμε λίγο τις υποδομές . Στηριζόταν η λαμαρίνα σε καδρονάκια 5 Χ 5»
 
ΑΚΟΜΗ ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΤΟΥ 2ου ΓΕΛ ΠΑΝΑΓΟΥΛΑΣ, ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΤΡΑΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ, ΣΗΜΕΙΩΝΟΝΤΑΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
  • «Στο νέο διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου είναι οι Στάθης Λογοθέτης,  Νίκος Τσίπηρας,  Μάργαρης Θοδωρής,  Ποταμίτη Μαριέττα. Τους ευχαριστώ όλους γιατί το πρώτο στάδιο ήταν οι γονείς να μας εκλέξουν και να βγει μετά το διοικητικό συμβούλιο. Έχουμε στόχο να συνεχίσουμε δυνατά. Είναι πολλά τα προβλήματα στη παιδεία. Παρόλο που είναι καινούργιο σχολείο, όμως έχει πολλά προβλήματα, σκεπές να στάζουν, ημιτελή φωτισμό και θα αγωνιστούμε για το καλύτερο»
 
 ΝΙΚΟΣ ΒΑΡΔΑΚΑΣΤΑΝΗΣ (Πρόεδρος  Συλλόγου «ΣΚΟΠΟΣ» - Πρόεδρος  Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων 2ου ΓΕΛ ΠΑΝΑΓΟΥΛΑΣ
 
«Δεν είχα στη σκέψη μου να συνεχίσω, όμως οι φίλοι αλλά και άνθρωποι που με ξέρουν και πήγαν τα παιδιά τους στο 2ο λύκειο, με ενεργοποίησαν εκ νέου και ευχαριστώ όλους τους γονείς. Στο νέο διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου είναι οι Στάθης Λογοθέτης,  Νίκος Τσίπηρας,  Μάργαρης Θοδωρής,  Ποταμίτη Μαριέττα. Τους ευχαριστώ όλους γιατί το πρώτο στάδιο ήταν οι γονείς να μας εκλέξουν και να βγει μετά το διοικητικό συμβούλιο. Έχουμε στόχο να συνεχίσουμε δυνατά. Είναι πολλά τα προβλήματα στη παιδεία. Παρόλο που είναι καινούργιο σχολείο, όμως έχει πολλά προβλήματα, σκεπές να στάζουν, ημιτελή φωτισμό και θα αγωνιστούμε για το καλύτερο.
Υπάρχουν προβλήματα και έξω από το σχολείο. Σε δρόμο 50 μέτρων πραγματικά περνάει ποτάμι, γι αν α μη πω για πεζοδρόμηση που δεν υπάρχει. Είναι το 4ο σε μέγεθος σχολείο της Ελλάδος και σχεδόν τα μισά παιδιά της Ζακύνθου, είναι σε αυτό το  σχολείο. Έχει σοβαρές ελλείψεις. Είμαστε σε συνεννόηση με το διευθυντή και με το σχολείο και από εβδομάδα θα μπούμε σε μεγάλη δράση ώστε να πετύχουμε τα πιο αναγκαία. Δεν μπορεί να στάζει νερό από τη σκεπή του. είδαμε τι έγινε στο 2ο γυμνάσιο. Από θαύμα δεν έπεσε η λαμαρίνα της σκεπής στο προαύλιο του σχολείου.
Μιλάμε για 265 παιδιά τουλάχιστον , πρέπει ν α προσέξουμε λίγο τις υποδομές . Στηριζόταν η λαμαρίνα σε καδρονάκια 5 Χ 5.
Η φύση έχει αλλάξει μορφή. Τα πράγματα άλλαξαν και θα πρέπει να καταλάβουμε ότι το κακό έρχεται από παλιά, συν, τα καινούργια. Δεν μπορούμε να ρίξουμε ευθύνες στη σημερινή δημοτική αρχή. Όμως κάτι πρέπει να γίνει. Δηλαδή συνεχίζεται το κακό και πάμε για το επόμενο; Οι σύλλογοι κάνουν μεγάλο αγώνα. Βοηθάνε τα σχολεία, βοηθάνε τους διευθυντές και καλό είναι να το εκτιμάνε κάποιοι και να συμβάλλουν μιας και είναι και υποχρέωση τους. Δηλαδή πρέπει το παιδί μας να πηγαίνει σχολείο και να κινδυνεύει;
Η ένωση γονέων ζητάει έκτακτη σύγκληση δημοτικού συμβουλίου. Εγώ τοποθετούμε γιατί πέρασα από εκεί και με πονάει. Θα διεκδικήσουμε και με την ένωση γονέων όσο μπορούμε. Μερικές φορές μας αγνοούν, όμως θα καταφέρουμε κάτι.
Θα δημοσιεύσω στην εκπομπή σας τα προβλήματα του σχολείου που θα διεκδικήσουμε.
Η Ζάκυνθος είναι σε κακό χάλι. Προβλήματα παντού. Το 80% έχει πρόβλημα, δεν υπάρχουν δρομοι, αντιπλημμυρικά, φρεάτια. Το δρόμο για Βασιλικό τον κάνω 4 φορές την ημέρα.  Από το κέντρο του Αργασίου μέχρι το Κούτσης και τη  γέφυρα Αγούλου, όταν βρέχει κατεβαίνει ποτάμι. Ένα βράδυ λίγο έλειψε να μας πνίξει.  Δεν ξέρω αν αυτό είναι ανθρώπινος παράγοντας. Ο Ανδρέας Κοτσώνης έδειξε ενδιαφέρον έχει μιλήσει με τον κ.Γιαννούλη στις τεχνικές υπηρεσίες της ΠΕΖ και τη κ.Μοθωναίου.  Θα τους επισκεφτώ και εγώ.
 Υπάρχει σε πολλά σημεία της  Ζακύνθου πρόβλημα  και θα πρέπει κάποια στιγμή να καταλάβουν οι αρμόδιοι και να το δουν πιο σοβαρά , γιατί υπάρχει κίνδυνος για την ανθρώπινη ζωή. Ποιος μου λέει εμένα , ότι αύριο το πρωί δεν θα  με πλακώσει το βουνό; Είναι πόλη αυτή που έχουμε; Είναι φιλόξενη; Να μου πει κάποιος ότι έχω άδικο , να ζητήσω συγγνώμη.
Ψηφιστήκαν  όχι για να κάνουν τα δικά τους, αλλά για να υπηρετήσουν τον πολίτη, και να φέρουν αποτέλεσμα από τις θέσεις που κατέχουν. Εγώ δεν κάνω πολιτική και ποτέ δεν θα είμαι υποψήφιος»


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ | IONIANRADIO.gr (ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ) : 
https://www.ionianradio.gr/index.php/ekpompes/recent