ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ

 
  • ΜΗΝΥΜΑ ΜΕ... ΑΠΟΔΕΚΤΗ | «Έχω την εμπειρία και αν μου δώσουν λίγο αέρα και λίγη ελευθερία  θα κάνω πράγματα»
  • ΜΗΝΥΜΑ ΜΕ … ΝΟΗΜΑ |«Στην εκδήλωση δεν ήρθε κανένας από το διοικητικό συμβούλιο του εμπορικού συλλόγου»
  • ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΠΕΖ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ | «Ενημέρωσα το γραφείο μου και στο Βανάτο και στη πόλη για να ενημερωσούν όλους . Τον κ. Στασινόπουλο τον συνάντησα το πρωί και του είπα το βράδυ σε περιμένω. Ειδοποίησα και όλες τις αρχές και την Κατερίνα Μοθωναίου»
 
Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ,ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΝΔΗΛΑΣ , ΜΙΛΑ ΕΚΤΕΝΩΣ ΣΤΟ IONIAN RADIO.GR |

«Μακάρι να μπορούσα να στολίσω τη  Ζάκυνθο από Βασιλικό μέχρι Βολίμες. Προσπαθώ… Είχαμε κάνει συναντήσεις με επιμελητήριο και εμπορικό σύλλογο. Είχαμε πει που θα έκανε ο δήμος φωτισμό. Είχαν πει για φωτισμό από τους ίδιους στην οδό Φωσκόλου και η παραλία από το  λιμενικό ταμείο. Μείναμε ήσυχοι.
Η φωταγώγηση του δέντρου έγινε το Σάββατο και ασχολήθηκα για τη διοργάνωση της εκδήλωσης ,από την Αθήνα που έλειπα . Ευχαριστούμε τους ζακυνθινούς που ήρθαν , παρότι ο καιρός ήταν επικίνδυνος . Ήρθε ή παιδική χορωδία της κ.Παυγέλου , η φιλαρμονική , ήταν οι επίσημοι, βουλευτής και αρχές  αλλά και πολλοί ζακυνθινοί. Οι χορωδίες φοβούνται να συμμετέχουν λόγω του κορωνοιού. Εγώ έχω μαζέψει τη δική μου χορωδία, αλλά λόγω του καιρού δεν ήρθαν. Δεν μπορούσαν να έρθουν μηχανήματα λόγο          του καιρού. Τα σχόλια που έχω για την βραδιά , είναι  όλα θετικά. Κάνω αγώνα μεγάλο και το λέω εκ βάθους ψυχής.
Αν μου πει ο δήμαρχος, προχώρα και στόλισε όλη  τη Ζάκυνθο, έχω δώσει εξετάσεις και είμαι σε θέση να την κάνω όλη, ένα στολίδι.
Ενημέρωσα το γραφείο μου και στο Βανάτο και στη πόλη για να ενημερωσούν όλους . Τον κ. Στασινόπουλο τον συνάντησα το πρωί και του είπα το βράδυ σε περιμένω. Ειδοποίησα και όλες τις αρχές και την Κατερίνα Μοθωναίου.
Μόνος μου παλεύω για τον πολιτισμό και ότι αρνητικό θα το φάω εγώ.
  Έχω την εμπειρία και αν μου δώσουν λίγο αέρα και λίγη ελευθερία  θα κάνω πράγματα.
Ο κ.Τσιάρας ο υπουργός, είναι μεγάλη μας χαρά που έρχεται στο νησί μας. Μου είπε ότι συνεννοήθηκε με το  δήμαρχο και θα έρθει όπως υποσχέθηκε. Είναι μεγάλη μας τιμή που θα είναι εδώ του Αγίου Διονυσίου, μια τέτοια προσωπικότητα.
Πολλοί ρωτάνε αν θα γίνουν εκδηλώσεις στις γιορτές. Είχα συζητήσει με πολλά, εκτός Ζακύνθου σχήματα, γιατί οι δικοί μας δεν ήθελαν. Ακυρώθηκαν λόγω covid. Στις 22/12 θα έρθει χορωδία από Σκάλα Λακωνίας με ύμνους εκκλησιαστικούς και η είσοδος ελευθερη.  Θα έχουμε ή στις 18 ή στις 30 του Δεκέμβρη μία παιδική παράσταση  «Ο ΠΑΠΟΥΤΣΩΜΕΝΟΣ ΓΑΤΟΣ».
Στην εκδήλωση δεν ήρθε κανένας από το διοικητικό συμβούλιο του εμπορικού συλλόγου. Εγώ ότι έχω στην καρδιά έχω και στα χείλη. Περίμενα πως θα εμφανιστούν κάποιοι.
Περνούσα από το δημοτικό θέατρο και έλεγα δεν είναι κρίμα να είναι κλειστό αυτό το στολίδι; Με το που μου ανέθεσε το κομμάτι του πολιτισμού ο δήμαρχος,  του είπα ότι πρέπει να ανοίξει. Συμφωνήσαμε όλοι και ανοίξαμε αυτό το κόσμημα.
Υπάρχουν άνθρωποι που πρέπει να τους τιμήσουμε. Στη νομαρχία κάναμε τέτοιες εκδηλώσεις και τους ανθρώπους πρέπει να τους τιμάμε όταν είναι στη ζωή. Πρέπει να γίνουν εκδηλώσεις, πανελλήνια φεστιβάλ χορωδιών, φεστιβάλ φιλαρμονικών.
Θέλω και βοηθάω όλους τους ζακυνθινούς και καλώ όλους να έρθουν να ανεβάσουμε τον πολιτισμό μας. Είμαι γνώστης και στη ψαλτική. Μου έχουν μείνει στη ψυχή μου και θέλω να βοηθήσω άτομα. Όποιος θέλει να τον βοηθήσω.
Σε πολλούς λέω να μην με λένε αντιδήμαρχο , να με λένε Δημήτρη. Είμαι κοντά σε όλους και ανοιχτός σε οτιδήποτε ζητηθώ να βοηθήσω».