ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ

  • «ΣΙΓΗ ΙΧΘΥΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΩΝ ΔΕΜΑΤΩΝ. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΚΙΛΟ ΑΠΕΝΑΝΤΙ»
ΑΚΟΜΗ Ο κ.ΣΚΙΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ – ΣΤΕΛΝΕΙ ΜΗΝΥΜΑ ΣΕ ΚΡΑΤΣΑ ΚΑΙ ΜΟΘΩΝΑΙΟΥ ,«ΜΑΣ ΕΛΕΓΑΝ ΨΕΥΤΕΣ. ΜΕ ΤΙΣ ΕΝΤΟΝΕΣ ΒΡΟΧΟΠΤΩΣΕΙΣ ΥΠΟΧΩΡΗΣΑΝ ΤΑ ΜΠΑΖΑ ΚΑΙ ΦΑΝΗΚΑΝ ΤΑ ΔΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΘΑΨΕΙ»
ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΚΙΑΔΟΠΟΥΛΟΣ  (Πρόεδρος ΒΡΑΧΙΩΝΑ)
«Κάθε ψεύτης έχει το μάρτυρα του. Όταν επιμέναμε ότι έχουν σκεπάσει σκουπίδια, μας έλεγαν ότι είναι από τον Αύγουστο,
Ο καιρός τους διαψεύδει. Με τη βροχή φεύγουν τα μπάζα και φαίνονται τα δέματα από κάτω.
Δυστυχώς γι αυτούς που πλέον σιωπούν και δεν μιλούν , όλο αυτό που βλέπουμε σε φωτογραφίες  και βίντεο είναι τραγικό πραγματικά. Μιλάμε για χαβούζα. Έχουν γυρίσει ανάποδα τα ντεπόζιτα. Άρα όλα αυτά που μας έλεγαν , σήμερα έρχεται φωτογραφικό υλικό που δεν μπορούν να αμφισβητήσουν και βλέπουμε τις αλήθειες. Οι γλάροι μπορεί και να φύγουν γιατί θα είναι δίπλα οι ανεμογεννήτριες. Έχει στηθεί η κεραία , υπάρχουν οι βάσεις και θα στηθούν και οι ανεμογεννήτριες. Κοιτάζουμε τη σταγόνα στον ωκεανό και όχι τον ωκεανό που θα μας πνίξει.
Εμείς χτες ανεβήκαμε στο ΛΙΒΑ, θα ζητήσουμε ραντεβού με τη κ.Μοθωναίου να δούμε ποιες είναι οι προθέσεις. Για εμάς θα είναι επιτυχία αν έχουμε ένα σύγχρονο εργοστάσιο στο νησί μας. με τις σημερινές όμως συνθήκες δεν μπορεί να υπάρξει εργοστάσιο. Μεταφορά ;;  τίποτα…
Από ότι έχουμε ενημερωθεί ούτε ένα κιλό απορριμμάτων δεν έχει μεταφερθεί εκτός Ζακύνθου.
Δεν θέλουν να μας βλέπουν, δεν θέλουν να μας ακούνε γιατί τους λέμε τις αλήθειες και γιατί διεκδικούμε.
Έχουμε μείνει μόνο στα λόγια, και εννοώ αυτοί που εμείς ψηφίσαμε, και πλέον έχουν υποχρέωση να δούμε έργο. Τόσες καταγγελίες έχουν γίνει στον Αρειο Πάγο, στην Πυροσβεστική, ζητάμε από το ΦΟΔΣΑ να μας ξεναγήσει στο ΛΙΒΑ, αλλά δεν τους άφησαν να μπουν παραμέσα από την είσοδο. Μεταξύ άλλων ευθαρσώς μας είπαν ότι τα παλιά δέματα θα τα θάψουν  και παρόλα αυτά δεν μιλάει κανένας. Στον κ.Αρετάκη δεν έχουμε κάνει κάποια προσέγγιση, θα προσπαθήσουμε να έχουμε συνάντηση. Και οι δύο είναι υποχρεωμένοι να έχουμε συζητήσεις δημόσια   και να ακούσει ο κόσμος τι σκέπτονται να κάνουν με τη χαβούζα που υπάρχει, τι σκέπτονται να κάνουν για το νησί μας.
Απορώ με τη στάση του δημάρχου που δημόσια δύο φορές δεσμεύτηκε ότι αν πραγματικά θαφτεί ένα σκουπιδάκι θα παραιτηθεί. Σήμερα τα βλέπει όλα καλά; Βλέπει αυτό το φωτογραφικό υλικό και εξακολουθεί να λέει όλα καλά. Μα είναι δυνατόν;
Θα υπάρξουν κι άλλες καταγγελίες, θα ενημερώσουμε άπαντες. Δεν είμαστε υπέρ των προστίμων, γιατί δεν φταίει ο πολίτης που αναγκάζεται να τα πληρώσει. Θα πρέπει να είναι σύννομο ότι κάνουν εκεί. Υπάρχει περίπτωση να υπάρχει ζακυνθινός που να πιστεύει ότι ο ΛΙΒΑΣ είναι αντιστρέψιμος;»