ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ

 

ΜΗΝΥΜΑ ΜΕ ΑΠΟΔΕΚΤΕΣ «ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΗΓΜΑ ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΟΝ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΙ ΟΧΙ , ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ,ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΟΝ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΙ ΤΟ ΟΧΙ», ΣΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 15/12.

Στο IONIAN RADIO.gr |

 ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΔΩΔΩΝΗΣ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ |
«Δεν έδωσα απάντηση και καμία πρωτοβουλία όταν διαπίστωσα ότι δεν το βάζουν στο νομοσχέδιο. Το έλεγα από την αρχή. Απευθύνθηκα σε όλο  το τοπικό παράγοντα της Ζακύνθου.
Οι πρωτοβουλίες μας δεν είναι σημερινές αλλά δεν μπορώ να πανηγυρίσω και γι αυτό που έγινε
Υπάρχει μία προοπτική, ότι δεν θα συζητηθεί στη βουλή, όμως είμαι επιφυλακτικός.
Έχουμε όμως τα εχέγγυα, ότι δεν μπορούν να κάνουν τίποτα χωρίς εμάς. Κι εμείς δεν κάνουμε τίποτα, που να μην είναι προς το συμφέρον του ζακυνθινού λαού. Έτσι δώσαμε για το πανεπιστήμιο οικόπεδο, έτσι δώσαμε για εργατικές κατοικίες, για κλειστό γήπεδο, για κολυμβητήριο, για γήπεδα, νοσοκομείο κλπ. Έτσι κινούμεθα και όχι για συμφέρον προσωπικό. Είμαστε στον αγώνα υπέρ των συμφερόντων του λαού μας.
Στείλαμε γράμμα στο δήμο, που του λέμε,  έλα να φτιάξουμε μαζί ένα φορέα ώστε και η προβολή να γίνει και τα μέτρα να ληφθουν και να μη ζημιώσει κανένας ζακυνθινός. Το ατύχημα είναι, ότι θα είναι με τηλεδιάσκεψη το συμβούλιο. Αλλιώς είναι να τους απαντάς κατά πρόσωπο.
Νομίζω ότι θα είναι πλήγμα για εκείνον που θα πει όχι, σε αυτό που προτείνουμε, όχι για το δήμαρχο αλλά για εκείνον που θα πει το όχι».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ | IONIANRADIO.gr (ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ) : 
https://www.ionianradio.gr/index.php/ekpompes/recent