ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ

 
  • «Δύο (2) συμπατριώτες μας έφυγαν το Σαββατοκύριακο από covid. Ένας άνδρας 94 ετών και μια γυναίκα 88 ετών».
  • «Αυτή τη στιγμή έχουμε οκτώ (8) ασθενείς στη κλινική covid και ένα (1) στη ΜΕΘ».
  • «Το μεσημέρι σήμερα έφτασε στα επείγοντα με ιδιωτικό μέσο, όχι με ασθενοφόρο, ένας νεαρός 17 ετών χτυπημένος από κυνηγητικό όπλο. Προχωρήσαμε σε αξονική, μπήκε στο χειρουργείο, δεν κινδυνεύει η ζωή του , η κατάσταση της υγείας του εξελίσσεται καλά».
ΠΕΤΡΟΣ ΓΙΑΚΟΥΜΕΛΟΣ  (Πρόεδρος Συλλόγου Εργαζομένων Νοσοκομείου Ζακύνθου)

«Είχαμε δυο (2) συμπατριώτες μας που έφυγαν το Σαββατοκύριακο από covid ο ένας ήταν στη ΜΕΘ και η συμπατριώτισσα μας στην κλινική covid. Έδωσαν τον αγώνα τους, αλλά δεν τα κατάφεραν, είχαν και άλλα προβλήματα υγείας, δεν γνωρίζω αν ήταν εμβολιασμένοι.
Το μεσημέρι σήμερα έφτασε στα επείγοντα με ιδιωτικό μέσο, όχι με ασθενοφόρο,  ένας νεαρός 17 ετών χτυπημένος από κυνηγητικό όπλο. Προχωρήσαμε σε αξονική, μπήκε στο χειρουργείο, δεν κινδυνεύει η ζωή του , η κατάσταση της υγείας του εξελίσσεται καλά.
  • Το νοσοκομείο έχει να αντιμετωπίσει όχι μόνο την πανδημία, αλλά παντός είδους περιστατικά.
Γίνεται αγώνας να καλυφθούν οι κενές θέσεις του ιατρικού προσωπικού. Είναι πανελλήνιο ζήτημα , εμείς εδώ έχουμε κάποιες εξελίξεις, είχαμε και την τοποθέτηση της πνευμονολόγου, που υπηρετούσε ως επικουρικός ιατρός και τώρα πλέον, είναι σε μόνιμη θέση. Γίνεται μεγάλη προσπάθεια για τη κάλυψη των θέσεων και θα συνεχίσουμε να διεκδικούμε, για να μπορέσουμε να καλυθφούν οι κενές οργανικές θέσεις
  • Αυτή τη στιγμή έχουμε οκτώ (8) ασθενείς στη κλινική covid και ένα (1) στη ΜΕΘ.
Είχαμε μία ιδιαίτερη , πιο αυξημένη πίεση, αυτές τις ημέρες, και στο προσωπικό ασκήθηκε μεγάλη πίεση, γιατί είχαμε και συναδέλφους που νόσησαν. Ήταν  γύρω στους 24 που νόσησαν την περασμένη εβδομάδα, τώρα έχουμε πέσει στους 14.
Έγινε αγώνας μεγάλος για να καλυφθούν οι κενές θέσεις. Τώρα είμαστε σταθερά. Είχαμε μεγάλη αύξηση και στους εμβολιασμούς, συνεχίζουμε και θα δούμε πως θα κινηθούμε.
Εμείς πάντα ο φόβος που είχαμε, ήταν η αύξηση των νοσηλειών. Είναι σημαντικό γιατί οι ασθενείς θέλουν ιδιαίτερη μεταχείριση και γι αυτό λέγαμε πάντα ότι πρέπει να προσέχουμε. Οι συνάδελφοι νόσησαν από το οικογενειακό τους περιβάλλον. Πρέπει να δείχνουμε προσοχή και να υπενθυμίσουμε ότι ο εμβολιασμός είναι απαραίτητος για  να μην χρειαστεί, αν νοσήσουμε να νοσηλευτούμε στο νοσοκομείο. Είναι μονόδρομος ο εμβολιασμός».

ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΕΚΠΟΜΠΗ| IONIANRADIO.gr (ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ) : 

https://www.ionianradio.gr/index.php/ekpompes/recent