ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ

 

«Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΠΕΡΙΟΧΗ. ΟΤΙ ΖΗΤΗΣΩ , ΤΟ ΠΑΙΡΝΩ» δηλώνει ο πρόεδρος του Δ.Δ.Πλάνου, με αφορμή τα προβλήματα υδροδότησης που προέκυψαν μετά τις ακραίες καιρικές συνθήκες.
Όπως επεσήμανε , με την υποστήριξη του Δήμου, υπήρξε αντιμετώπιση του προβλήματος και από το πρωί της Τρίτης , υδροδοτείται κανονικά η περιοχή, σημειώνοντας όμως ότι απόψε θα υδροδοτηθούν και τα τελευταία σπίτια.
Ιδιαίτερη έμφαση έδωσε στην καλή συνεργασία της τοπικής κοινότητας με τη δημοτική αρχή και στο προσωπικό ενδιαφέρον του δημάρχου και του αντιδημάρχου Δημήτρη Κάνδηλα.

ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΓΙΑΚΟΥΜΕΛΟΣ  (Πρόεδρος Τ.Κ.Πλάνου)

«Το πρόβλημα με το νερό είναι χρόνιο. Είναι πρόβλημα τεράστιο και τώρα είναι και χειμώνας. Καταλαβαίνεται τι θα γίνει το καλοκαίρι.
Με την τελευταία νεροποντή, ένα ρέμα που παίρνει είχε βουλώσει σε ένα σημείο και έκλεισε τα νερά. Ξαφνικά άνοιξε, υπερχείλησε και αποτέλεσμα ήταν, να μπουν λάσπες μέσα στη γεώτρηση, που ύδρευε ένα μέρος του Πλάνου. Προσπαθούμε σε συνεργασία με το δήμαρχο να το λύσουμε, γιατί αν δεν το λύσουμε, πρέπει να φύγουμε, να εξαφανιστούμε. Έχει συμβεί λοιπόν, να σταματήσει η γεώτρηση. Κινητοποιηθήκαμε σαν τοπικό συμβούλιο, ήρθε ο δήμαρχος την Κυριακή , είδε την κατάσταση και είχαμε δρομολογήσει να έρθει ο γερανός να βγει και να καθαριστεί η γεώτρηση. Ο Σπύρος Σταμίρης έκανε υπεράνθρωπες προσπάθειες και σήμερα κατάφερε να καθαρίσει την πομόνα και το απόγευμα δώσαμε  νερό.
Όμως δεν μπορώ να βλέπω να έχουμε χειμώνα και οι κάτοικοι να μην έχουν νερό. Ο δήμαρχος με βοήθησε με υδροφόρες, ρίξαμε νερό στη δεξαμενή και δώσαμε νερό απόψε σε όλη την περιοχή. Βέβαια οι δεξαμενές ήταν όλες άδειες και όσο νερό ρίχναμε, κατευθείαν έφευγε. Εγώ έπαιρνα και τους κατοίκους και τους ρωτούσα ποιος δεν έχει για να τους πάω νερό με την υδροφόρα.
Είμαστε τουριστική περιοχή, έχω εντοπίσει αρκετά προβλήματα στο διάστημα που είμαι πρόεδρος της τοπικής κοινότητας και που εικοσαετία ολόκληρη δεν έχει γίνει τίποτα. Αν είναι δυνατόν, όλα να γίνουν μέσα σε 3 χρόνια. Ηχούμε κάνει κάποια, προσπαθούμε, ο δήμαρχος μας στηρίζει πραγματικά,  καταγράψαμε προχθές μαζί προβλήματα και με διαβεβαίωσε ότι όλα θα τα κάνουμε. Μέχρι να το δούμε, έχουμε απόσταση. Εγώ θα επιμένω μέχρι να πραγματοποιηθούν. Είμαι άνθρωπος που δεν θέλω να  αφήνω τίποτα γι αύριο. Το έχει και ο δήμαρχος και όλοι καταλάβουν. Τους ευχαριστώ που ότι ζητάω το παίρνω.
Ο κ.Κάνδηλας δείχνει μεγάλο ενδιαφέρον, στηρίζει τη περιοχή. Μέρα και νύχτα δίνουμε μάχη».

ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΕΚΠΟΜΠΗ| IONIANRADIO.gr (ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ) : 

https://www.ionianradio.gr/index.php/ekpompes/recent