ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ

Με αφορμή τις συνεχόμενες αναβολές , δυο στον αριθμό, του Δημάρχου Ζακύνθου ,Νικήτα Αρετάκη , για  την από κοινού επίσκεψη με τις περιβαλλοντικές οργανώσεις στο ΛΙΒΑ , ο πρόεδρος του «ΒΡΑΧΙΩΝΑ», Σταύρος Σκιαδόπουλος, προχώρησε σε μια σειρά επισημάνσεων στέλνοντας μηνύματα με συγκεκριμένους αποδεκτές « Όλοι οι δημοτικοί σύμβουλοι, γνωρίζουν τι συμβαίνει στο ΛΙΒΑ και δυστυχώς σιωπούν. ΑΚΡΑ ΣΙΩΠΗ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ. Όλοι γνωρίζουν τις παρανομίες και ότι εξακολουθούν να γίνονται. Μας απαντούν βέβαια με τον πολιτικό τρόπο που ξέρουν… άλλα λόγια να αγαπιόμαστε» σημείωσε χαρακτηριστικά, ενώ έκανε γνωστό «δεν υπάρχει λόγος πλέον να γίνει η επίσκεψη με τον δήμαρχο στο ΛΙΒΑ»
ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΚΙΑΔΟΠΟΥΛΟΣ  (Πρόεδρος ΒΡΑΧΙΩΝΑ)

«Το ραντεβού με το δήμαρχο δεν έγινε στο ΛΙΒΑ. Ήταν και ο κ.Σπίνος παρών και άκουσε τι θα γίνει. Τα ραντεβού ακυρώθηκαν το ένα μετά το άλλο. Οι εκπρόσωποι του δήμου γνωρίζουν πολύ καλά, τι γίνεται στο ΛΙΒΑ. Ναι έχει υποχρεώσεις ο δήμαρχος, ναι έχει πολλά προβλήματα το νησί, όμως το πιο σημαντικό είναι τα απορρίμματα της Ζακύνθου, που στέκονται πάνω από τον υδροφόρο ορίζοντα του νησιού.
Αν προγραμματιστεί μετά ημέρες να ανέβουμε , δεν υπάρχει λόγος πλέον να γίνει η επίσκεψη. Ήταν σημαντική η επίσκεψη να είχε γίνει, γιατί ο δήμαρχος θα έβλεπε τι συμβαίνει. Όμως όλοι οι δημοτικοί σύμβουλοι, γνωρίζουν τι συμβαίνει στο ΛΙΒΑ και δυστυχώς σιωπούν. ΑΚΡΑ ΣΙΩΠΗ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ. Όλοι γνωρίζουν τις παρανομίες και ότι εξακολουθούν να γίνονται. Μας απαντούν βέβαια με τον πολιτικό τρόπο που ξέρουν… άλλα λόγια να αγαπιόμαστε
Μακριά από εμάς οι πολιτικές τοποθετήσεις, προσπαθούμε να κάνουμε ότι πρέπει, με αξιοπρεπή τρόπο. Δεν επιτρέπετε και στο θεσμό του δημάρχου να μην επισκέπτεται το ΛΙΒΑ. Και ο κ.Σπινος ξέρει τι συμβαίνει στο ΛΙΒΑ. Θα ήθελα να τον ακούσω να πει αλήθειες. Τα είδε όλα καλά τις 1-2 φορές που έχει ανέβει;
Εμείς σταματήσαμε πλέον να πηγαίνουμε στο δήμαρχο, ανανέωση του ραντεβού δεν υπήρξε. Η πρώτη αναβολή ήταν την Τετάρτη, την Παρασκευή είχαμε νέο ραντεβού, ακυρώθηκε από τον κ.Σπίνο που ενημέρωσε την κ.Ντάσιου από τα ΚΑΘΑΡΑ ΝΕΡΑ. Από εκεί και μετά, δεν υπάρχει λόγος για άλλο ραντεβού. Αν αποφασίσουν να πάνε, εγώ προσωπικά δεν πάω. Αν θέλουν να το περάσουν στα ψιλά, το θέμα των απορριμμάτων, με γεια τους και χαρά τους.
Στις Αλυκές γίνεται η αποκομιδή, δεν υπάρχουν σκουπίδια στους κάδους. Βέβαια είναι περιοχή, με όχι πολύ κίνηση. Σε δρομάκια και συνοικίες, μπορεί να αργούν, αλλά τουλάχιστον στους δρόμους που βλέπω εγώ, οι κάδοι είναι άδειοι. Γίνεται καλή προσπάθεια σε αυτό το κομμάτι. Ότι είναι αλήθεια πρέπει να το λέμε. Δεν μπορούμε να τα κάνουμε όλα μαύρα.
ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ, αν δεν το κάνουμε αυτό, θα αποτύχουμε, και είναι σίγουρο 100%».

 

ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΕΚΠΟΜΠΗ| IONIANRADIO.gr (ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ) : 

https://www.ionianradio.gr/index.php/ekpompes/recent