ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ

  • ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ, Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ ΝΙΚΗΤΑΣ ΑΡΕΤΑΚΗΣ ΔΗΛΩΝΕΙ ΣΤΟ IONIANRADIO.GR :
«ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥΣ. ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΚΡΕΜΙΣΟΥΝ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ. ΘΑ ΑΓΩΝΙΣΤΩ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΔΡΟΜΟ Ο ΔΗΜΟΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΜΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ.
Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΥΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΝ ΤΟ ΔΗΜΟ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΟ ΝΑΥΑΓΙΟ.
ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ».
ΕΝΩ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΗΣ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΠΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ , ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΝΑΥΑΓΙΟ, Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΗΛΩΣΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΥΠΟΨΗ ΤΟΥ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ, ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ.
 
  • ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΠΡΟΗΓΗΘΕΟ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΖΑΚΥΝΘΟΥ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

« Σήμερα στις 6.00΄μ.μ. συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο  με συμμετοχή των αντιπολιτευόμενων Παρατάξεων χωρίς τη Δημοτική Αρχή για να αποφασίσει τον εκπροσώπηση του Δήμου στην πενταμελή Επιτροπή του «Ναυαγίου», από τον κ. Μαρινάκη Ανδρέα, ο οποίος κατά πληροφορίες αποτελεί προτίμηση του κ. Βουλευτή, καθόσον ο θεσμικός και καθ’ ύλην αρμόδιος Δήμαρχος κατά τον κ. Βουλευτή είναι Συριζαίος»