• «Ικετεύουν την ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΟΘΩΝΑΙΟΥ να με ΚΛΕΙΣΕΙ στο ΛΙΒΑ».
ΣΠΥΡΟΣ ΧΑΡΙΑΤΗΣ| «ΑΘΩΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΔΥΟ (2) ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΣΤΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ, ΠΡΙΝ ΔΥΟΜΙΣΙ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ»- ΔΡΙΜΕΙΑ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ «ΠΡΟΣΦΑΤΑ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΙΣΗΓΗΘΗΚΕ ΣΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΦΟΔΣΑ, ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ. ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ  ΜΕ ΕΥΚΟΛΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΛΥΣΟΥΝ» και προσθέτει «ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΟΘΩΝΑΙΟΥ, ΝΑ ΜΕ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΛΙΒΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕ ΑΠΟΜΟΝΩΣΟΥΝ, ΝΑ ΜΗ ΜΙΛΑΩ… Ο ΑΓΩΝΑΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΡΚΗΣ…»
ΣΠΥΡΟΣ ΧΑΡΙΑΤΗΣ (Πρόεδρος Εργαζομένων Συνδέσμου Καθαριότητας)
 
Σήμερα δυο συνάδελφοι απολογηθήκαν για την πυρκαγιά στον σύνδεσμο καθαριότητας πριν δυόμισι χρόνια. Αθωώθηκαν.
Ο ένας παραμένει εργαζόμενος και ο άλλος είναι συνταξιούχος. Ο ένας ήταν φύλακας και το συμβάν έγινε στην αλλαγή της βάρδιας. Την εποχή εκείνη και το καταγγέλλω, δεν υπήρχε ούτε νερό στις βρύσες, ούτε πυρασφάλεια. Το είπα και στη πυροσβεστική, όταν καλέστηκα.
 Δεν θα μπορούσε ο συνάδελφος να κάνει τίποτα. Πάλι όμως το μικρό ψάρι θα ταλαιπωρηθεί, για να αποδείξει, ότι δεν είναι ελέφαντας.
Τα προβλήματα όμως παραμένουν τα ίδια.
Τα απορρίμματα της κοινωνίας έχουν μπει στο χρηματιστήριο, πάμε για ιδιωτικοποίηση στα πάντα. Εσκεμμένα αφήνουν να διαρρέει η κατάσταση αυτή. Πρόσφατα ο δήμαρχος εισηγήθηκε στο ΔΣ του περιφερειακού ΦΟΔΣΑ, να πάμε στην ανώνυμη εταιρεία κι αυτό το έκανε για να μπορούν με ευκολία να μας απολύσουν. Αποκομιδή είπε ότι θα κάνει με 2μηνα και 3μηνα. Εργαζόμενοι μετά από 30 χρόνια και  φτάσαμε να συζητηθούμε  γι α … να  απολυθούμε. Επειδή ο δήμος, νομικά δεν προσφέρεται να μας απολύσει, το έφερε πρόταση ο δήμαρχος. Όταν εμείς πιέζαμε, βουλευτή, τη κ. Μοθωναί,ου, μιλήσαμε και με τον κ.Γραφάκο να βγει τροπολογία νέα … βγήκε η τροπολογία, μας δίνει να μείνουμε ένα χρόνο στο δήμο, ώστε να κάνει στο διάστημα αυτό ο δήμος τα δέοντα για  να είμαστε ισότιμοι εργαζόμενοι στο δήμο. Ο δήμαρχος όμως δεν μας θέλει, αλλά υπάρχουν και εργαζόμενοι που δεν μας θέλουν και αντιστέκονται.
Είμαστε παραπεταμένοι σε μία γωνία, μέχρι να σαπίσουμε σαν το φρούτο που μένει στο δέντρο. Αυτό είναι το αποτέλεσμα, όταν ο δήμαρχος εισηγείται να πάμε στην ανώνυμη εταιρεία,  που από εκεί είναι εύκολο να μας διώξει.
 
Έλεος, τι άλλο μπορούμε να πούμε… έχω κάνει καταγγελία στην εισαγγελέα και τις έχω πάει πειστήρια, να διαπιστώσει την κατάσταση που υπάρχει σήμερα στην αποκομιδή. Έχουμε ήδη 2 αγωγές και θα πάμε και για τρίτη.
 
Ο αγώνας μας είναι διαρκής… από το 2005 εμένα με κυνηγάνε ...
Ικετεύουν την ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΟΘΩΝΑΙΟΥ να με ΚΛΕΙΣΕΙ στο ΛΙΒΑ… να με απομονώσουν για να μη μιλώ»

ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΕΚΠΟΜΠΗ| IONIANRADIO.gr (ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ) : 

https://www.ionianradio.gr/index.php/ekpompes/recent