ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ

  • «Να σταματήσουν τα παιχνίδια…»
  • «Είμαι απογοητευμένος, θα συγκαλέσω και τοπικό συμβούλιο, αλλά έχουμε μείνει πολύ πίσω. Αυτή τη στιγμή στο Αργάσι, έχει 8-9μηνες να έρθει ηλεκτρολόγος, οι δρόμοι που είχαν ξεκινήσει κάποιες ασφαλτοστρώσεις,  ο δήμαρχος ζήτησε στον εργολάβο να τα τελειώσει. Τα τρία (3) έργα που μας είπε ό δήμαρχος ποτέ δεν έχουν βγει. Θα υπάρξει και δελτίο τύπου, γιατί η κατάσταση δεν πάει άλλο. Έχω καλή συνεργασία με Τουρκάκη…»
Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΟΤΣΩΝΗΣ (ΠΡΟΕΔΡΟΣ Τ.Κ.ΑΡΓΑΣΙΟΥ) ΣΤΟ IONIANRADIO.GR

«Όσο αφορά την υδροδότηση Αργασίου, αυτή τη στιγμή  δεν παρουσιάζεται μεγάλο το πρόβλημα . Σε 20 ημέρες που θα ανοίξουν οι επιχειρήσεις, δυστυχώς όμως το νερό δεν θα φτάσει.
Πλέον ο τουρισμός είναι το πιο ευάλωτο κομμάτι και πρέπει  όποιος είναι στο τιμόνι του νησιού  να το καταλάβει. Δυστυχώς κάποιοι δεν το καταλαβαίνουν. Δυο (2) χρόνια ο κορωνοιός και χωρίς υδροδότηση… πόσα προβλήματα μπορεί να δημιουργηθούν…  Πρέπει  να σταματήσουν να παίζουν με το κομμάτι τουρισμός.
Όποιος δεν ξέρει, να μην ανακατεύεται και να μην παίρνει το τιμόνι του τόπου στα χέρια του. Να σταματήσουν τα παιχνίδια….
Είμαι απογοητευμένος, θα συγκαλέσω και τοπικό συμβούλιο, αλλά έχουμε μείνει πολύ πίσω. Αυτή τη στιγμή στο Αργάσι,  έχει 8-9μηνες να έρθει ηλεκτρολόγος, οι δρόμοι που είχαν ξεκινήσει κάποιες ασφαλτοστρώσεις,  ο δήμαρχος ζήτησε στον εργολάβο να τα τελειώσει. Τα τρία (3) έργα που μας είπε ό δήμαρχος ποτέ δεν έχουν βγει. Θα υπάρξει και δελτίο τύπου, γιατί η κατάσταση δεν πάει άλλο. Έχω καλή συνεργασία με Τουρκάκη, υποσχέθηκε ότι θα έχουμε καθαρό το Αργάσι και ελπίζουμε να έχουμε τοπική καθαρότητα για το καλοκαίρι. Αν δεν καθαριστεί το Αργάσι από το δήμο, θα αναγκαστώ και άλλη μια χρονιά να βγω ζητιάνος στου ς ξενοδόχους και επαγγελματίες του χωριού μου».
  • «Έχουμε εκλογές στην Ομοσπονδία Ενοικιαζομένων Δωματίων την Τετάρτη»

ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΕΚΠΟΜΠΗ| IONIANRADIO.gr (ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ) : 

https://www.ionianradio.gr/index.php/ekpompes/recent