ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ  ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΝΔΗΛΑ – ΣΚΛΗΡΗ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΤΟΝ ΣΑΚΗ ΓΙΑΚΟΥΜΕΛΟ, ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΟΣ ΠΛΑΝΟΥ  «Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΖΗΤΑΕΙ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ…»

«Ο κ.Πρόεδρος πάντα αντιδράει, με παρακάμπτει σε πολλά θέματα. Εγώ προσπαθώ το καλύτερο γι α την ενότητα. Πολλές φορές έχει παράνομες απαιτήσεις. Δεν πρόκειται να συμβεί. Εγώ δε θέλω παρανομίες, παλεύω ότι μπορώ. Έχω βοηθήσει πολλές φορές την ενότητα μου και ίσως κάποιες φορές να έχω  ξεφύγει.
Και για τις παραλίες πέρυσι πήρα την ευθύνη κα ι καθαρίστηκαν και από επάνω τα ακούω κιόλας.
Είναι κάποια πράγματα που πρέπει να προσέχουμε. Δεν μπορώ να κάνω εγώ μία θυσία και ο κ.Γιακουμέλος να μην το εκτιμά».

Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΝΔΗΛΑΣ (Αντιδήμαρχος Αρκαδίων) στο IonianRadio.gr
«Η ΕΤ3 και η εκπομπή «ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ», βρέθηκαν μετά από ενέργειες μου το 3ημερο 28-29-30/3 στη Ζάκυνθο.
Κάναμε και με τη δική σας συμβολή  σημαντική διαφήμιση της Ζακύνθου. Τους ευχαριστώ που αποδέχτηκαν την πρόσκληση, έγινε μεγάλη διαφήμιση, έγινε κάτι το οποίο ήταν πολύ θετικό  για το νησί, τον πολιτισμό και τον τουρισμό μας.
Επίσης θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα που οργανώσαμε την προβολή αυτή, όλα τα πολιτιστικά σωματεία, χορευτικά , χορωδίες. Από την αρχή είχα πει μέσα από δελτίο τύπου, όποιος μπορούσε και ήθελε , να συμμετάσχει στις εκδηλώσεις.
Από όταν ανέλαβα αντιδήμαρχος πολιτισμού, πάντα ότι σκέφτομαι να κάνω καλώ με δελτία τύπου. Τους καλούμε όλους να συμμετέχουν και το λέω για να το γνωρίζει ο κόσμος.
Στενοχωρούμαι που κάνουμε θυσία για να πρ0βάλουμε τον τόπο μας και κάποιοι βρίσκονται για να γράφουν αρνητικά στο fb. Δε φοβάμαι τίποτα , είμαι καθαρός, μόνο το Θεό φοβάμαι . Είναι όμως κρίμα κάποιοι να προσπαθούν να τα ισοπεδώσουν όλα. Δεν πειράζει , να είναι καλά.
Για την εκπομπή αυτή χάλασα χρήματα και δεν χρέωσα δήμο  ούτε τίποτα. Θέλω να ευχαριστήσω τον  Χρήστο Ξένο - κάπτεν, τον ηχολήπτη Αλέξανδρο Κάνδηλα , την ταβέρνα ΑΛΕΞΗΣ  και τη Levante Ferries ».

ΥΔΡΟΔΟΤΗΣΗ
«Ο πρόεδρος του Πλάνου να ξέρει πως οτιδήποτε γίνει στο Πλάνο ενημερώνομαι και ενημερώνω το δήμαρχο. Δεν μπορεί  να βγαίνει και λιβανίζει κάποιους, γιατί αν δεν δώσω εγώ εντολή δεν προχωράει κάτι. Στη  ΔΕΥΑΖ πιστεύω θα τακτοποιηθεί το θέμα σύντομα. Δίνουμε νερό με τις υδροφόρες και σύντομα θα λυθεί το θέμα με το ρεύμα.
Ο κ.Πρόεδρος πάντα αντιδράει, με παρακάμπτει σε πολλά θέματα. Εγώ προσπαθώ το καλύτερο γι α την ενότητα. Πολλές φορές ζητάει παράνομες απαιτήσεις. Δεν πρόκειται να συμβεί. Εγώ δε θέλω παρανομίες, παλεύω ότι μπορώ. Έχω βοηθήσει πολλές φορές την ενότητα μου και ίσως κάποιες φορές να έχω  ξεφύγει.
Και για τις παραλίες πέρυσι πήρα την ευθύνη κα ι καθαρίστηκαν και από επάνω τα ακούω κιόλας.
Είναι κάποια πράγματα που πρέπει να προσέχουμε. Δεν μπορώ να κάνω εγώ μία θυσία και ο κ.Γιακουμέλος να μην το εκτιμά.
Δεν μου αρέσει να είμαστε από επάνω και κατηγορούμενοι.
Με το δήμαρχο που μίλησα είπαμε να προσπαθήσουμε να μεταφερθεί νερό σε κάποια ανάγκη. Ψάχνουμε σημείο στον Πλάνο , για να ανοίξει γεώτρησηκαι να δοθεί νερό στον κόσμο. Και σήμερα το συζητήσαμε αυτό πάλι, με το δήμαρχο
Κάποιοι να προσέχουν να γνωρίζουν και μετά να βγαίνουν και να κάνουν τοποθετήσεις. Εγώ μου αρέσει να είμαι νόμιμος. Θα δώσουμε το καλύτερο εαυτό μας να πάμε καλά αυτό το καλοκαίρι».


ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΕΚΠΟΜΠΗ| IONIANRADIO.gr (ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ) : 

https://www.ionianradio.gr/index.php/ekpompes/recent