• «Είναι το 5ο έγγραφο δελτίο που στέλνουμε. Πάμε πολύ καλά στο ΕΣΠΑ, τα έγγραφα που έχουμε στείλει πρέπει να ξέρει ο κόσμος ότι πίσω από τις βιτρίνες υπάρχουν πραγματικά οικογένειες. Τα μέλη μας από το 2008 μέχρι το 2022 έχουμε πρόβλημα. Πάμε για κλείσιμο και να ζήσουν κάποιοι πολύ μεγαλύτεροι από εμάς. Εμείς είμαστε η ραχοκοκαλιά του κράτους και δεν μας έχουν κοιτάξει ποτέ»
Ο ΤΑΣΟΣ ΤΖΙΜΗΣ (Πρόεδρος Εμπορικού Συλλόγου Ζακύνθου)στο IonianRadio.gr

«Είναι το 5ο έγγραφο δελτίο που στέλνουμε. Πάμε πολύ καλά στο ΕΣΠΑ, τα έγγραφα που έχουμε στείλει πρέπει να ξέρει ο κόσμος ότι πίσω από τις βιτρίνες υπάρχουν πραγματικά οικογένειες. Τα μέλη μας από το 2008 μέχρι το 2022 έχουμε πρόβλημα. Πάμε για κλείσιμο και να ζήσουν κάποιοι πολύ μεγαλύτεροι από εμάς. Εμείς είμαστε η ραχοκοκαλιά του κράτους και δεν μας έχουν κοιτάξει ποτέ.
Έχουμε συζητήσει με τον αντιπεριφερειάρχη επιχειρηματικότητας να υπάρξει μία ομοσπονδία γενικά. Στις επόμενες κινήσεις μας είναι να γράψουμε και πολλούς από την εστίαση. Πήγαν να κάνουν ένα σύλλογο κάποια παιδιά και τους είπα ότι είμαι κοντά τους. Την εστίαση θα την βοηθάμε γιατί είναι κομμάτι από τον εμπορικό σύλλογο
Ο κ.Στασινόπουλος έχει όλο το ιόνιο και επεξεργάζεται όλες τις απαιτήσεις. Το Σάββατο έχουμε συνάντηση με το εργατικό κέντρο και από εκεί θα βγει και ένα μέτρο διαμαρτυρίας. Σ τις 6/4 ο εμπορικός σύλλογος επεξεργάζεται μία κινητοποίηση ώστε να ακούσει καλύτερα η ελληνική κυβέρνηση.
ΕΣΠΑ -γέφυρα 2 -ακατάσχετο- πρέπει να  μας απαντήσει η κυβέρνηση…»
  • Για Δημοτική Αρχή
«Ο δήμαρχος επικαλείται συνέχεια προβλήματα και μετά τον covid που νόσησε, περιμένουμε λίγο, γιατί έχει τεράστια προβλήματα με το ενεργειακό. Αν δεν συναντηθούμε να βάλουμε δυναμικά τα προβλήματα στο γραφείο χάνονται και θα χάνονται έργα. Φτάσαμε στο σημείο από 0.62 το πετρέλαιο να είναι σήμερα 1,20. Τον εργολάβο τώρα δεν τον συμφέρει να κάνει το έργο για το δρόμο Καλαμάκι Λαγανά. Δεν έγινε πέρυσι που φώναζα  και τώρα δεν πρόκειται να γίνει».
 
  • Υδροδότηση
«Είμαστε στην ευχάριστη τύχη, άτυχα για πολλούς, να είμαστε κοντά στη χώρα και έτσι δεν μας το κόβουν το νερό και εύχομαι να πάει έτσι.
Η γη αλλά ζει σελίδα και σε κάθε κλάδο πρέπει να γίνει μελέτη βιωσιμότητας για να δούμε πώς πρέπει να πορευτούμε».

ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΕΚΠΟΜΠΗ| IONIANRADIO.gr (ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ) : 

https://www.ionianradio.gr/index.php/ekpompes/recent