• «Τη Δευτέρα ξεκινά η διαμόρφωση του δρόμου» - «Με τρέχει η Κατερίνα Μοθωναίου για την ολοκλήρωση του έργου» - «Αφιλοκερδώς  δυο (2) τοπογραφικά από τον Ανδρέα Μαρινάκη…»
ΣΑΚΗΣ ΓΙΑΚΟΥΜΕΛΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΔΡΟΜΟΥ ΣΤΟ ΤΣΙΛΙΒΙ , ΠΡΟΚΑΛΩΝΤΑΣ ΕΝΤΟΝΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ, ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΔΥΣΚΟΛΗΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ.
«ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΞΕΚΙΝΑΕΙ Η ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ, ΗΤΑΝ ΑΜΕΣΗ Η ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ. Ο ΔΡΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΡΧΙΑΚΟΣ, ΕΜΠΛΕΚΕΤΑΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ, Η ΟΠΟΙΑ ΜΕ ΤΡΕΧΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ» ΚΑΙ ΠΡΟΣΘΕΤΕΙ « ΤΟ ΕΡΓΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΓΑΙΤΑΝΙΟΥ-ΠΛΑΝΟΥ, ΟΠΟΥ Ο ΠΡΩΗΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ κ.ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ, ΠΡΟΣΕΦΕΡΕ ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΩΣ 2 ΤΟΠΟΓΡΑΦΙΚΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ.
ΣΑΚΗΣ ΓΙΑΚΟΥΛΕΛΟΣ  (ΠΡΟΕΔΡΟΣ Τ.Κ.ΠΛΑΝΟΥ), ΣΤΟ IONIANRADIO.GR

«Είμαστε εδώ για να απορέσουμε να προσφέρουμε με όλες μας τις δυνάμεις από οποιοδήποτε πόστο και όσο μπορούμε.
Ένας δρόμος ήταν ιδιωτικός και στο σχέδιο πόλεις Πλάνου, με την εφαρμογή θα μπορούσε να γίνει δημοτικός.
Προσπάθησα και καταφέραμε στο τοπικό συμβούλιο, να κάνουμε πράξη του σχεδίου. Πράγματι έγινε. Δεν περιμέναμε όμως ότι θα μπορούσαμε να το εφαρμόσουμε τόσο γρήγορα. Χρειάζεται χρόνος, κόπος, αγώνας.
Στα θέματα που συζήτησα  με το δήμαρχο πριν 3 ημέρες, ήταν και αυτό. Του είπα ότι ήδη μπήκαμε στη τουριστική σαιζόν και δεν πιει άλλο.
Δεν έχω πάψει από όταν εκλέχτηκα να αγωνίζομαι για την περιοχή μου μέρα και νύχτα και ελπίζω να το επιτύχουμε.
Μας υποσχέθηκε ότι θα γίνει το έργο , θα το δώσει μαζί με το δρόμο στο Γαϊτάνι, στο Μόρφη
Με τον αντιδήμαρχο Μαρινάκη πήγαμε στο σημείο και αφιλοκερδώς μας έκανε τοπογραφικό , το δώσαμε στο δήμαρχο και τρέξαμε τη διαδικασία για να ολοκληρωθεί ο δρόμος Γαιτάνι-Πλάνος.
Μαζί με αυτό το δρόμο , μου υποσχέθηκε ο δήμαρχος, ότι θα γίνει και αυτός ο δρόμος που λέμε στα Λαγοποδέικα.
Του είπα, κε Δήμαρχε σας εμπιστεύομαι , αλλά μέχρι να δείτε τι θα γίνει με τον Μόρφη, δώστε μου τσάπα και φορτηγό, να ισιώσω το δρόμο για να μπορέσουμε να πέσει το μπετόν. Σήμερα μίλησε με το γραφείο κίνησης και τη Δευτέρα το πρωί ξεκινάμε και ελπίζω να ολοκληρωθεί το έργο.
Η περιφέρεια και τους ευχαριστώ, τρέχουν για να δουν τι γίνεται και ευχαριστώ την Κατερίνα Μοθωναίου , που μετά θα ολοκληρώσει το πεζοδρόμιο με το σωληνωτό για να φεύγουν τα νερά.
Σίγουρος ποτέ δεν μπορώ να είμαι βέβαια, παρά μόνο για τον εαυτό μου. Ο δρόμος αυτός είναι γύρω στα 70 με 80 μέτρα και βγαίνει στον Άγιο Νικόλαο. Το κόστος βάση δήμου, μπορεί να είναι και 30.000 ευρώ. Υπήρξε απόφαση του τοπικού συμβουλίου για 20.000 ευρώ. Κάναμε το αίτημα αλλά πάντα μας ζήταγε ο δήμαρχος να βάλουμε πλάτη, και βάλαμε πλάτη,αλλά πόσο…
Είναι απαράδεκτο αυτό το πράγμα μέσα στο κέντρο του Τσιλιβί , όμως πιστεύω ότι θα ολοκληρωθεί».

ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΕΚΠΟΜΠΗ| IONIANRADIO.gr (ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ) : 

https://www.ionianradio.gr/index.php/ekpompes/recent