ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ

  • Για Δημοτικό Διαμέρισμα ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ | «Σε όλες μας τις συνομιλίες μας με τον κ.Σπίνο, υπάρχει χημεία και δρομολογούνται κάποια πράγματα. Του ζήτησα όλο το πακέτο καθαριότητα, μιλήσαμε για την υδροδότηση, το φωτισμό, κόψιμο δέντρων , επανέφερα το θέμα του πολυδύναμου , συντήρηση των δημοτικών δρόμων και βέβαια παραλίες, ναυαγοσώστες, γαλάζιες σημαίες.Ο κ. Σπίνος θα τα συζητήσει με το δήμαρχο και θα τον επισκεφτώ εκ νέου για να μου πει τα αποτελέσματα»
  • Για 2ο ΓΛ ΠΑΝΑΓΟΥΛΑΣ | Την Τετάρτη στις 12 η ώρα με μηχανικούς θα επισκεφτούμε το σχολείο για να δούμε τι μπορούμε να υλοποιήσουμε… Με τον κ.Σπίνο, όσο αφορά τα σχολεία έχουμε πάει πολύ καλά, έχει προσφέρει το 30-40% από αυτά που έχω ζητήσει. Υπάρχουν όμως ακόμη προβλήματα…»
ΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΟΣ ΣΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟ ΝΙΚΗΤΑ ΣΠΙΝΟ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΔΗΛΩΣΕ ΑΡΧΙΚΑ ΟΤΙ Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ, ΟΠΩΣ ΑΠΟΔΙΚΝΥΕΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ, ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΚΤΙΡΙΟΥ ΤΟΥ 2ΟΥ ΓΕΛ ΠΑΝΑΓΟΥΛΑΣ, ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΟΤΙ ΤΗΝ ΕΡΧΟΜΕΝΗ ΤΕΤΑΡΤΗ ΚΑΙ ΩΡΑ 12 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ, Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΜΕ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΘΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΝ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΗ ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΛΥΣΕΩΝ
ΤΕΛΟΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΟΣ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ, Ο κ.ΒΑΡΔΑΚΑΣΤΑΝΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕ, ΟΤΙ Η ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΡΙΣΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ, ΛΟΓΩ «ΤΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ» ΚΑΙ ΠΡΟΣΘΕΣΕ «ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΠΟΛΛΕΣ ΕΚΚΡΕΜΟΤΗΤΕΣ, ΝΕΡΟ , ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ, ΦΩΤΙΣΜΟΣ Κ.Α, ΟΜΩΣ ΜΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ Ο κ.ΣΠΙΝΟΣ, ΟΤΙ Η ΔΗΜΟΠΡΑΤΗΣΗ  ΤΩΝ ΠΑΡΑΛΙΩΝ ΚΑΙ Η ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΝΑΥΑΓΟΣΟΣΤΩΝ, ΠΡΟΧΩΡΑΕΙ…»

O Nίκος Βαρδακαστάνης (Πρόεδρος Τουριστικών Επιχειρηματιών Βασιλικού Ο ΣΚΟΠΟΣ»),στο Ionianradio.gr
Μιλά για τη συνάντηση με τον αντιδήμαρχος Νικήτα Σπίνο, αναφορικά με εκκρεμότητες στο Δ.Δ.Βασιλικού, αλλά και για την άμεση παρέμβαση αποκατάστασης εκκρεμοτήτων στο 2Ο ΓΕΛ Παναγούλας
«Λόγω των πολλών προβλημάτων και της έναρξης της θερινής περιόδου εδώ και ένα μήνα έχω ενημερώσει γραπτώς και δήμαρχο και πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, για τα προβλήματα του Βασιλικού, προσπάθησα και για συνάντηση με το δήμαρχο που όμως κατάφερα από ραντεβού σε ραντεβού και μιλήσαμε με τον αναπληρωτή του κ.Σπίνο. Είναι ενημερωμένοι όμως και δήμαρχος και πρόεδρος γραπτώς για τα αιτήματα μας.
Σε όλες μας  τις συνομιλίες μας με τον κ.Σπίνο, υπάρχει χημεία και δρομολογούνται κάποια πράγματα. Του ζήτησα όλο το πακέτο καθαριότητα, μιλήσαμε για την υδροδότηση, το φωτισμό, κόψιμο δέντρων , επανέφερα το θέμα του πολυδύναμου , συντήρηση των δημοτικών δρόμων και βέβαια παραλίες, ναυαγοσώστες, γαλάζιες σημαίες.
Ο κ. Σπίνος θα τα συζητήσει με το δήμαρχο και θα τον επισκεφτώ εκ νέου για να μου πει τα αποτελέσματα.
Όπου γίνει παρέμβαση από τη ΔΕΥΑΖ μένει λούμπα. Αυτό κρύβει κινδύνους. Είπα στον κ.Σπίνο για την τουριστική στρατηγική και για το ότι δεν υπάρχει επιτροπή τουρισμού. Η επιτροπή διαβούλευσης  γίνεται μία φορά το χρόνο, αυτό φαίνεται δούλεμα στους επιχειρηματίες. Αυτά του είπα.
Συμφώνησε μαζί μου και μου έδωσε να καταλάβω ότι τον επόμενο καιρό αυτό θα αλλάξει. Δεν μπορεί να γίνει και αλλιώς.
Σε πολλά πράγματα κρατούσε μία απόσταση με τη δέσμευση να συζητήσει με το δήμαρχο.
Για τις παραλίες μου είπε, ότι υπάρχει το γραφείο στο Βανάτο,  όπου η κ.Βενεράντα εργάζεται για τη δημοπράτηση των παραλιών.
Προχωράει και η διαδικασία για τους ναυαγοσώστες,, μου είπε καθαρά ότι δρομολογήθηκαν οι ναυαγοσώστες. Έχουν έρθει σε επαφή με Αθήνα, με κάποια εταιρεία, τα χρήματα εγκρίθηκαν και θα δρομολογηθεί. Αν μου είπε ψέματα , τότε λέω και εγώ , αλλά πιστεύω ότι δεν είναι.
Δε θέλω να αδικήσω κανέναν,  αλλά είναι σίγουρο ότι δρομολογήθηκε. Τώρα όσο αφορά την υλοποίηση του, θα το δούμε σε βάθος χρόνου.
Στο Βασιλικό η εικόνα είναι σε πολύ καλή κατάσταση από καθαριότητα πρασίνου. Είναι σε  άριστη κατάσταση , αλλά πάντα ήταν, συμβάλει σε αυτό και ο δήμος , αλλά οφείλεται στην προσπάθεια όλων μας. Και να μην ασχοληθεί ο δήμος βγαίνουμε κι εμείς και κόβουμε τα χόρτα.
Καθαριότητα, σκουπίδια, κάδοι , ανακύκλωση, νερό, φωτισμός. Είναι ντροπή το 2022 να είμαστε σε μία τέτοια κατάσταση. Έχουμε δικαίωμα για καλύτερη αντιμετώπιση.
Με τον κ.Σπίνο, όσο αφορά τα  σχολεία έχουμε πάει πολύ καλά, έχει προσφέρει το 30-40% από αυτά που έχω ζητήσει. Στο ΓΕΛ Παναγούλας  υπάρχουν προβλήματα. Την Τετάρτη στις 12 η ώρα με κάποιους μηχανικούς θα είναι στο σχολείο για να δούμε τι μπορούμε να υλοποιήσουμε.
Πρέπει όλοι να πέσουμε επάνω στα προβλήματα και στέλνω μήνυμα στο δήμο να μη μείνουμε πίσω και αυτό το καλοκαίρι».

ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΕΚΠΟΜΠΗ| IONIANRADIO.gr (ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ) : 

https://www.ionianradio.gr/index.php/ekpompes/recent