ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ

 ΔΡΙΜΕΙΑ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ «Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ» ΚΑΙ ΠΡΟΣΘΕΤΕΙ «Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ, ΣΤΟΥΣ ΧΑΜΗΛΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ, ΣΤΗΝ ΙΣΟΠΕΔΩΣΗ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ,  ΕΙΝΑΙ  , ΝΑ ΦΥΓΕΙ Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΥΠΗΡΞΕ ΠΟΤΕ».
ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, ΔΗΛΩΣΕ ΟΤΙ ΘΕΩΡΕΙ ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ, ΟΙ ΠΡΩΗΝ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΤΟΥ , ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ Ν.Δ. ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ «ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΝΟΗΘΩ , ΘΑ ΤΙΝΑΞΩ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΜΟΥ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ, ΕΑΝ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΣΥΜΒΕΙ»
ΤΕΛΟΣ ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ 14-17/4/2022, «προχωράμε στο συνέδριο μας, τα μέλη μας θα συμμετέχουν ουσιαστικά στη λήψη αποφάσεων, ακόμη και ο πρόεδρος θα εκλέγεται από τη βάση και αυτό θα δώσει έμφαση στη λαϊκή συμμετοχή. Οι αποφάσεις θα πηγάζουν από τον ίδιο το λαό και τις ανάγκες του».
 
Ο Δημήτρης Παλαιοθόδωρος (τ.Βουλευτής Ζακύνθου) στο Ionianradio.gr
 
«Νομίζω ότι έχει καταλάβει και ο τελευταίος Έλληνας, ότι ζούμε σε ένα σύννεφο, έχοντας να αντιμετωπίσουμε την καθημερινή ακρίβεια, την αύξηση της τιμής του ρεύματος, από την κακοδιαχείριση που κάνει η κυβέρνηση, η οποία στηρίζει τα μονοπώλια , το μεγάλο κεφαλαίο. Έφτασε στο σημείο να ιδιωτικοποιήσει τη ΔΕΗ. Δεν υπάρχει ούτε ένας έλληνας που να μην νιώθει την αναλγησία της κυβέρνησης.
Σε ένα πόλεμο που είμαστε απέναντι του , η αλληλέγγυα χώρα της δημοκρατίας έστειλε όπλα να ενισχύσει τον πόλεμο. Αυτό έφερε αποτέλεσμα, να διαρρηχτούν οι σχέσεις με τη Ρωσία. Αυτά τα λάθη δεν συγχωρούνται.  Αυτό είναι ξευτίλα στην απλή ελληνική γλώσσα. Φτάσαμε ειρηνοποιός να είναι οι τούρκοι.
 Σήμερα, όλοι έδωσαν μια δυναμική παρουσία στη συγκέντρωση στο σύνταγμα και μήνυμα στη κυβέρνηση,  να φύγει. Είναι κρίμα να επιβάλλονται μέτρα που δεν επέβαλε ούτε το μνημόνιο. Τη ΔΕΗ δεν την ιδιωτικοποίησε το μνημόνιο , αλλά ο Μητσοτάκης.
Εκεί που έχει φτάσει η κυβέρνηση, το μόνο που κάνει είναι, να κοροϊδεύει τον κοσμώ. Πρέπει να φύγει και να πάει σε εκλογές. Ο Μητσοτάκης θυσιάζει τα συμφέροντα του ελληνικοί λαού. Πρέπει να πάμε σε εκλογές, ώστε να έρθει κυβέρνηση, που δεν θα καταπιέζει το λαό , με αύξηση του μισθού. Διαλύουν το σύστημα υγείας, ο Χατζηδάκης θέλει να καταργήσει το 8ωρο. Δεν πάει άλλο, ποτέ δεν υπήρξε χειρότερη κυβέρνηση. Εμείς σαν ΣΥΡΙΖΑ 14-17 Απριλίου προχωράμε στο συνέδριο μας, τα μέλη μας θα συμμετέχουν ουσιαστικά στη λήψη αποφάσεων, ακόμη και ο πρόεδρος θα εκλέγεται από τη βάση και αυτό θα δώσει έμφαση στη λαϊκή συμμετοχή. Οι αποφάσεις θα πηγάζουν από τον ίδιο το λαό και τις ανάγκες του.
Θα μπορούν να εκλέγονται πλέον ανά περιφέρεια και θα υπάρχει ουσιαστική έκφραση όλου του λαού μέσα στη κεντρική επιτροπή. Οι δημοσκοπήσεις δείχνουν ξεκάθαρα πλέον, την πτώση των ποσοστών της ΝΔ. Σε όλες τις δημοσκοπήσεις δείχνουν έως και 80% δυσαρέσκεια. Το ξέρει ο Μητσοτάκης και γι αυτό έχει κάνει γαργάρα το θέμα των εκλογών. Ακόμη και τα κανάλια της πρωινής ζώνης που είναι δημοσιογράφοι, καταπιεσμένοι από τις ηγεσίες των καναλιών, εκφράζουν την αγανάκτηση τους για την πολιτική της κυβέρνησης. Ο Μητσοτάκης πλέον μιλάει για συνεργασίες.
Όταν η κυβέρνηση αντί να πάρει μέτρα, να καταργήσει το φόρο κατανάλωσης καύσιμων, να στηρίζει το ΕΣΥ, να μην ξεπουλάει τη ΔΕΗ, δεν παίρνει μέτρα κατά των μεγαλοκαρχαριών και δεν ελέγχει  τα υπερκέρδη ώστε να υπάρχει μέτρο ανακούφισης του λαού, δεν κάνει τίποτα. Το μόνο που κάνει είναι και το νιώθει ο κάθε πολίτης  η εξαθλίωση, η νεολαία είναι σε απελπισία.
Ο ΣΥΡΙΖΑ αυτό που στοχεύει είναι, να καταφέρει να υπάρξει μία προγραμματική διακυβέρνηση των προοδευτικών δυνάμεων και να γλιτώσει ο κώμος από την ανάλγητη αυτή κυβέρνησα του φιλελευθερισμού.
Ακόμη και με το ΚΚΕ θα μπορούσε σε μία προγραμματική βάση, να υπάρξει προγραμματική διακυβέρνηση.
Πιστεύω ότι το ΚΙΝΑΛ δεν είναι ποτέ δυνατόν να συνεργαστεί με το Μητσοτάκη. Το κόμμα που ίδρυσε ο Ανδρέας Παπανδρέου , δεν πιστεύω ότι οι συναγωνιστές, σύντροφοι, θα συνεργαστούν με τη ΝΔ του Μητσοτάκη. Δεν το πιστεύω, θα πετάξω τα μυαλά μου. Ο Νίκος Ανδρουλάκης που πηγάζει από το ΠΑΣΟΚ, το θεωρώ αδιανόητο να συνεργαστεί με τη ΝΔ.
Πως θα γλιτώσει ο κόσμος από μια λαίλαπα που έχει ισοπεδώσει το λαό;
Μετά από το μνημόνιο που κατάφερε ο ΣΥΡΙΖΑ να μας βγάλει, φάνηκε η αδυναμία τους, η χώρα σήμερα ξεπερνάει σε θανάτους, έχει διαλύσει τα πάντα.
Πίστευα ότι είμαστε πολύ κοντά στις εκλογές ,όμως τώρα είναι τέτοια η πτώση του, που δεν θα τολμήσει να το κάνει. Λογικά θα το κάνει όταν νιώσει ότι είναι καλύτερα».

ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΕΚΠΟΜΠΗ| IONIANRADIO.gr (ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ) : 

https://www.ionianradio.gr/index.php/ekpompes/recent