• «Δεν κρίνω τους προέδρους των τοπικών συμβουλίων, αλλά έχω άποψη. Οι πιέσεις έπρεπε να γίνουν πριν το τεχνικό πρόγραμμα» - «Απέδωσε η συνεργασία με Στασινόπουλο στο Βασιλικό, συνεχίζουμε με Μοθωναίου» - Τι διεκδικεί από το δήμο
  • «Συγχαρητήρια στο Επιμελητήριο Ζακύνθου, για τις δράσεις του , με στόχο την υποστήριξη του τόπου»
  • «Υγεία- πολιτισμός- τουρισμός. Είναι κάποια πράγματα, που για εμάς τους ζακυνθινούς, είναι σημαντικά…»
  • «Ο ΣΚΟΠΟΣ με τα μέλη του και το συνεργάσιμο δ.σ, πάντα προσπαθεί, πάντα είναι παρών όπου χρειάζεται να παρεμβαίνει και διεκδικεί , με οποιαδήποτε δημοτική αρχή. Έχουμε μείνει  πίσω σε πάρα πολλά πράγματα , οι ανάγκες είναι μεγάλες, έχουμε ανάγκες της καθημερινότητας, έτσι εγώ με το δ.σ, επισκεπτόμαστε συχνά το δήμο»
 
Ο ΝΙΚΟΣ ΒΑΡΔΑΚΑΣΤΑΝΗΣ (Πρόεδρος Συλλόγου ΣΚΟΠΟΣ), μιλούν ΕΚΤΕΝΩΣ στο Ionianradio.gr 

«Υγεία- πολιτισμός- τουρισμός. Είναι κάποια πράγματα, που για εμάς τους ζακυνθινούς, είναι σημαντικό να ξέρει κάποιος, ότι υπάρχει ένα νοσοκομείο, που μπορεί να εξυπηρετηθεί,  αφού μεσολαβεί και θάλασσα»
Ειπώθηκαν σημαντικά πράγματα στην εκδήλωση του επιμελητηρίου. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στο επιμελητήριο, γιατί αυτές είναι δράσεις που βοηθάνε, μήπως φτιάξουμε κάπως αυτό τον τόπο. Ειπώθηκα σε κάποια συζήτηση, για την ανάπτυξη, την  επισκεψιμότητα. Τοποθετήθηκαν κάποιοι και το συνέδεσαν με το  τι χρειάζεται για να έχει ανάπτυξη μια περιοχή.  Χρειάζονται καλοί επιχειρηματίες, καλές υποδομές .
Ήταν κάτι πολύ σημαντικό. Θα πρέπει να φροντίσουμε να υπάρχουν σωστές υποδομές ,κι εμείς οι επιχειρηματίες να μην καταστρέφουμε το περιβάλλον και να εξυπηρετούμε τον εαυτό μας αλλά και των επισκέπτων μας .
Ο ΣΚΟΠΟΣ με τα μέλη του και το συνεργάσιμο δ.σ,  πάντα προσπαθεί, πάντα είναι παρών όπου χρειάζεται να παρεμβαίνει και διεκδικεί , με οποιαδήποτε δημοτική αρχή. Έχουμε μείνει  πίσω σε πάρα πολλά πράγματα , οι ανάγκες είναι μεγάλες, έχουμε ανάγκες της καθημερινότητας, έτσι εγώ με το δ.σ, επισκεπτόμαστε συχνά το δήμο.
Έχουμε κάνει πολλές τηλεφωνικές επικοινωνίες και με τον κ.Σπίνο και με τον κ.Κακολύρη . Διεκδικώ και συνεργάζομαι.
Αυτό που ξέρω είναι, το τι έχει δρομολογηθεί, διεκδικώ με τρόπο που κανείς δεν μπορεί να μου συνάψει κατηγορίες. Κάνω κριτική καλόπιστη και ότι καλό στη περιοχή μου το αναγνωρίζω. Από τη περιφέρεια, ομολογώ, ότι πραγματικά έχουν προσφέρει αρκετά και άλλα τόσα είναι δρομολογημένα.
Πάγιο αίτημα του συλλόγου μας , είναι να γίνει κόμβος και παραδοσιακή γέφυρα στον Άγιο Χαραλάμπη. Αυτό που υπάρχει, δεν μας ταιριάζει, όμως χρειάζεται αυτή τη στιγμή, μέχρι να γίνει κάτι παραδοσιακό.
Με το δήμο έχω συχνή επικοινωνία. Πιστεύω ότι αυτή τη περίοδο έχουν δρομολογηθεί θέματα με την ύδρευση. Η καθαριότητα, έχει ανέβει στη διαύγεια ,για  15.000 ευρώ κάθε δημοτική ενότητα και 50.000 για τη δημοτική ενότητα Ζακυνθίων. Στο χρονοδιάγραμμα λίγο, δεν είμαστε καλά. Εκεί πρέπει ν α πείσουμε το δήμο, ότι άλλο είναι το χρονοδιάγραμμα, γιατί ενώ θα γίνουν αυτά που έχουν δρομολογηθεί, θα είναι λίγο σε λάθος χρόνους.
Το νερό στο Βασιλικό δεν φτάνει και το  τελευταίο νερό αυτό που έρχεται ,είναι αλατόνερο. Το έχω πει και στον κ.Σπίνο και θα τον επισκεφτώ πάλι.  Μου είπε γι αυτό, ότι θ α υπάρξει μία μέτρια αντιμετώπιση αυτό το καλοκαίρι. Εγώ θεωρώ ότι κάποια προβλήματα θα έχουμε στη καρδιά του καλοκαιριού. Θα είναι φέτος μια κατάσταση  λίγο καλύτερη, από τα άλλα χρόνια. Για την καθαριότητα πρασίνου , μου  είπε, ότι έχει ανέβει ήδη στη διαύγεια και με τα λεγόμενα του κ.Κακολύρη , σε μία εβδομάδα θα είμαστε έτοιμοι. Δρομολογούνται πράγματα, όμως το ξαναλέω χάνουμε το χρονοδιάγραμμα. Έχουμε μπροστά μας δημοπρασίες παραλιών, ναυαγοσώστες. Έγιναν πράγματα καθυστερημένα.
Δεν μπορώ να κρίνω τους προέδρους. Η άποψη μου είναι ότι αγωνιούν για τις περιοχές τους, ενοχλούνται ,πιέζονται από τους κατοίκους, όμως πραγματικά θα προτιμούσα αυτή τη κίνηση αρχές του χρόνου στο τεχνικό πρόγραμμα. Ότι έχουν δίκιο, έχουν δίκιο, όμως τώρα έχει περάσει το τεχνικό πρόγραμμα. Μετά δεν αλλάζουν εύκολα πράγματα. Εγώ πρώτος, πιέζω και το δικό μας πρόεδρο. Χαλάνε πράγματα ουσίας στα χρονοδιαγράμματα. Έχει ξεκινήσει ο τουρισμός και δεν έχουμε δημοπρατήσει, καθαριότητα πρασίνου, παραλίες. Θα ήθελα τους προέδρους με αυτή τη δυναμική , στο τεχνικό πρόγραμμα, στην αρχή του έτους.
Εύχομαι σε όλο τον κόσμο με άξονα την υγεία, όλα να πάνε καλά και όλοι να φροντίσουμε γι αυτό, γιατί χρειάζεται προσπάθεια».

ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΕΚΠΟΜΠΗ| IONIANRADIO.gr (ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ) : 

https://www.ionianradio.gr/index.php/ekpompes/recent