ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ

Για ΣΤΑΥΡΟ ΚΑΚΟΛΥΡΗ :«Επειδή ξεστόμισε κάτι για εμένα, του λέω ότι είναι τιμή και καμάρι μου να βάζω στο σπίτι μου το Γιώργο Στασινόπουλο. Είναι τιμή μου που γνώρισα τον κόσμο που συναναστρέφεται. Είναι καταπληκτικός άνθρωπος»
Για ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ και ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ : «Μας απέδειξαν ότι δεν μας θέλουν με το να μη μας δώσουν το βήμα. Θα μπορούσαν να μας βάλουν, από τη στιγμή που η συνεδρίαση δεν ήταν έκτακτη.
  • Την Τρίτη δεν θα πάω, γιατί αυτή η απαξίωση με στενοχώρησε πολύ.
  • Τρία χρόνια ήταν αρκετά να βρουν τα βήματα τους».
« Έχω μαζέψει τα 610 ευρώ που χρειάζονται για το στήσιμο εξέδρας για το βράδυ της Ανάστασης»
Ο ΑΝΑΣΤΑΣΙΟ ΤΖΙΜΗΣ  (Πρόεδρος Εμπορικού Συλλόγου Ζακύνθου ) στο Ionianradio.gr
 
«Ξενυχτάμε και χάνουμε πολλές φορές χρόνο από την οικογένεια μας, για το αυτονόητο. Οι τρεις (3) θεσμοί  (ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ , ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ,ΞΕΝΟΔΟΧΟΙ) είμαστε ψηφισμένοι για να κάνουμε αυτά που πρέπει  και αντί να μας ψάχνουν αυτοί, για ένα καλύτερο καλοκαίρι αύριο, τους ψάχνουμε εμείς. Όχι μόνο τους ψάχνουμε, δεν μας δίνουν και το λόγο. Απόρησα με το πως μας αντιμετώπισε ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου. Οι θεσμοί είναι για πρώτη φορά όλοι μαζί μια χούφτα,  αλλά θα πορευόμαστε μόνοι μας. Μας απέδειξαν ότι δεν μας θέλουν με το να μη μας δώσουν το βήμα. Θα μπορούσαν να μας βάλουν, από τη στιγμή που η συνεδρίαση δεν ήταν έκτακτη.
Επειδή ο κ.Σπίνος που έκανε ύστατη προσπάθεια, μου είπε κάτσε, όμως πήρα το υπόμνημα δεν δέχτηκα να περιμένω πότε θα πάρει την άδεια ο κ.Σπίνος από τον κ.Κακολύρη.
  • Την Τρίτη δεν θα πάω, γιατί αυτή η απαξίωση με στενοχώρησε πολύ.
  • Τρία χρόνια ήταν αρκετά να βρουν τα βήματα τους.
Το Καλαμάκι χθες δεν ακούστηκε πουθενά . Έχουμε την επικινδυνότητα του  δρόμου Καλαμάκι - Λαγανά. Ειπώθηκε κάτι για το βιολογικό του Καλαμακίου ; μας είπε τι θα γίνει με τη καρέτα-καρέτα  που είναι στο έλεος του θεού;
Αυτά μας πονάνε. Αυτά πονάμε τους ξενοδόχους που έχουν συμβόλαια του 2020 και θα μπορούν μέσα μέχρι το λαιμό. Εμείς θα κερδίσουμε.
  • Οι ξενοδόχοι με την ενεργειακή αύξηση και τα συμβόλαια του 2019 θα δεινοπαθήσουν. Συνάμα θα φέρουν κόσμο στα μαγαζιά μας. Δυστυχώς όμως χθες δεν μας έδωσαν το λόγο.
Επειδή ξεστόμισε κάτι για εμένα, του λέω ότι είναι τιμή και καμάρι μου να βάζω στο σπίτι μου το Γιώργο Στασινόπουλο. Είναι τιμή μου που γνώρισα τον κόσμο που συναναστρέφεται. Είναι καταπληκτικός άνθρωπος.
Δεν μπορεί ο πρόεδρος επί 6 μήνες και είναι παράβαση καθήκοντος να μη μου απαντάει σε έγγραφα μου.  Απαξιεί για το θεσμό. Απαξιεί για τα μέλη του εμπορικού συλλόγου . Τα μέλη του εμπορικού συλλόγου, δεν είναι κούκλες της βιτρίνας. Πρέπει να υπάρχει σεβασμός από το πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου.
  • « Έχω μαζέψει τα 610 ευρώ που χρειάζονται για το στήσιμο εξέδρας για το βράδυ της Ανάστασης»
Δέχθηκα ένα τηλέφωνο και ήταν από την εκκλησιαστική επιτροπή της μητρόπολης και με παρακάλεσαν να στήσουμε την εξέδρα. Ρώτησα γιατί δεν το κάνει η δημαρχία. Έχω μαζέψει τα 610 ευρώ που χρειάζονται για το στήσιμο της εξέδρας και φέτος θα έχουμε εξέδρα και όχι στο πεζοδρόμιο. Ευχαριστώ τους επιχειρηματίες ιδιαιτέρως που βοήθησαν ,  γιατί θα δούμε την Ανάσταση  από μια εξέδρα.
Τη Δευτέρα ξεκάνει το τρενάκι. Υπάρχουν αντιδράσεις ενοχλεί που κάνουμε δράσεις.
Μοιράζουμε αυγά που έχει ο κ.Γεωργάνος, ο κ.Νικολόπουλος, θα μπουν στα δέντρα του δήμου και το τελευταίο που πετύχαμε είναι στη Κάλβου να μη κατεδαφιστεί ένα κτίριο που ήταν να γίνει τη Μ. Εβδομάδα . Με προσπάθεια του κ.Γεωργάνου και θα κατεδαφιστεί σε άλλο χρόνο.
Κάτω τα χέρια από τον πολιτικό, οικονομικό, και κοινωνικό μου βίο, είναι τιμή μας και καμάρι μας να κάνουμε παρέα με το Γιώργο Στασινόπουλο».

ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΕΚΠΟΜΠΗ| IONIANRADIO.gr (ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ) : 

https://www.ionianradio.gr/index.php/ekpompes/recent