ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ

  • « Τώρα που πλάκωσε το νέφος δεν βλέπουν μακριά»
 «Από τις 10-10-2021 έχουμε 12 αυτοκίνητα απορριμματοφόρα  χαλασμένα , 6 οχήματα ανακύκλωσης χαλασμένα, νταλίκες και καταστροφείς σε ακινησία, νερό δεν έχει, πυρασφάλεια δεν έχει, ασφαλτόστρωση, πεζή καθαριότητα, αρπάγη, καλάθι , δεν υπάρχουν , βιολογικός ώρα μηδέν,  πολεοδομία ώρα μηδέν. Τι λειτουργεί; Πρέπει μόνο οι πρόεδροι να αντιδράσουν ή και αυτοί που κυβερνούν; τους είπα ότι αφού δεν τους περνάει πουθενα και είναι ότι πει ο κύριος,  πιστεύω ότι δεν υπάρχει σωτηρία. Χθες έπρεπε να είχαμε νερό. Δεν είναι μόνο η voltera  έχουμε καμένες αντλίες. Παντού το πράγμα μπάζει. Θα κάνουν ένα διαγωνισμό με αδήωτη για τη καθαριότητα. Και τι θα γίνει; Είναι δύσκολο στη πίεση που τρώει η δημοτική αρχή, όσοι έχουν απομείνει να κάνουν κάτι. Όλοι ώρες επί 3,5 ώρες όλοι τα είχαν βάλει με τη δημοτική αρχή»
  • Απαντά στις δηλώσεις του ΝΙΚΗΤΑ ΣΠΙΝΟΥ στο Ionian Radio.gr, ότι υπάρχει πολιτική σκοπιμότητα στην κίνηση των προέδρων των Τ.Σ «Ο κ.Σπίνος είπε 15 φορές οι πρόεδροι έχουν δίκιο. Άρα άδειασμα…»
 
ΠΕΤΡΟΣ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ (Πρόεδρος Τ.Κ.Βασιλικού) στο Ionianradio.gr
 
«Τι είχες Γιάννη ; τι είχα πάντα;
Ευχαριστώ τους συνάδελφους μου – προέδρους, όλοι είπαν αυτό που περνάνε τα τελευταία  3 έτη καλά και εμπεριστατωμένα. Καταγράφηκαν τα προβλήματα,  είναι σε άλλα χέρια να λυθούν.
Από τις 10-10-2021 έχουμε 12 αυτοκίνητα απορριμματοφόρα  χαλασμένα , 6 οχήματα ανακύκλωσης χαλασμένα, νταλίκες και καταστροφείς σε ακινησία, νερό δεν έχει, πυρασφάλεια δεν έχει, ασφαλτόστρωση, πεζή καθαριότητα, αρπάγη, καλάθι , δεν υπάρχουν , βιολογικός ώρα μηδέν,  πολεοδομία ώρα μηδέν. Τι λειτουργεί; Πρέπει μόνο οι πρόεδροι να αντιδράσουν ή και αυτοί που κυβερνούν; τους είπα ότι αφού δεν τους περνάει πουθενα και είναι ότι πει ο κύριος,  πιστεύω ότι δεν υπάρχει σωτηρία. Χθες έπρεπε να είχαμε νερό. Δεν είναι μόνο η voltera  έχουμε καμένες αντλίες. Παντού το πράγμα μπάζει. Θα κάνουν ένα διαγωνισμό με αδήωτη για τη καθαριότητα. Και τι θα γίνει; Είναι δύσκολο στη πίεση που τρώει η δημοτική αρχή, όσοι έχουν απομείνει να κάνουν κάτι. Όλοι ώρες επί 3,5 ώρες όλοι τα είχαν βάλει με τη δημοτική αρχή.
Ο κ.Σπίνος είπε 15 φορές οι πρόεδροι έχουν δίκιο. Άρα άδειασμα…
Εμένα με λένε Πέτρο και είπαν ότι πήραν τις υπογραφές με εκβιαστικό τρόπο. Μιλάμε για τα αυτονόητα εδώ.
Θα αφήσουμε τον  κόσμο να ετοιμαστεί,  να δεχτεί τους επισκέπτες, να κάνει Πάσχα και μακάρι να διαψευστώ και όλα να γίνουν είτε στον αυτόματο πιλότο,  είτε δια μαγείας. Δε θα γίνουν όμως. Τώρα  που πλάκωσε το νέφος δεν βλέπουν μακριά. Οι επόμενες κινήσεις δεν θα τις πω τώρα αλλά σίγουρα θα υπάρξουν. Αποκλείεται να μείνουμε έτσι και αυτό για να δείξουμε ότι δεν μας υποκινεί κανείς αλλά ο κόσμος ζητάει. Δεν είμαι εγώ που διεκδικώ μόνο, αλλά άλλοι 43.
Λίγο αυτοσυγκράτηση λίγο ηρεμία, να έχουμε καλό Πάσχα,  ήρεμο και μετά το Πάσχα που θα πατήσουμε όλοι το γκάζι  , θα είσαστε εδώ παρών».

 

ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΕΚΠΟΜΠΗ| IONIANRADIO.gr (ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ) : 

https://www.ionianradio.gr/index.php/ekpompes/recent