ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ

Ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΚΟΛΥΡΗΣ ΑΠΑΝΤΑ ΣΤΟΝ ΤΑΣΟ ΤΖΙΜΗ ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ, ΜΕ ΦΟΝΤΟ ΤΟΝ… «ΙΑΝΟΠΛΗΚΤΟ» ΚΑΙ… «ΤΟ ΤΣΙΡΑΚΙ ΤΟΥ ΣΤΑΣΙΝΟΠΟΥΛΟΥ» - ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΕΩΝ Ο ΘΕΜΑΤΙΚΟΣ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΤΑΣΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΙΑΝΟΣ

ΑΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ ΤΑ ΟΣΑ ΕΧΟΥΝ ΔΕΙ ΤΟ ΦΩΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΟΔΟΠΟΙΙΑ «Δεν είναι έτσι. Ο Δήμος Ζακύνθου θα πάρει 3 εκατομμύρια από το πρόγραμμα ΤΡΙΤΣΗΣ. Έπρεπε να διαλέξουμε ή αυτό ή το άλλο με τα 2 εκατομμύρια. Μακάρι να μπορούσαμε να πάρουμε και τα 2 προγράμματα»


Σε μία άνευ προηγουμένου αντιπαράθεση, με αφορμή σχόλιο εναντίον του κ.Τάσου Τζίμη, κατά την διάρκεια του δημοτικού συμβουλίου, με αφορμή τη συζήτηση των προέδρων των τοπικών συμβουλίων, όταν ζήτησε να πάρει το λόγο, «Τι να μας πει τώρα το τσιράκι του Στασινόπουλου;» ήταν απλά η αφορμή γι αυτά που ακολούθησαν.
Με δημόσιες δηλώσεις, του προέδρου του εμπορικού συλλόγου στα ΜΜΕ, όπως και στο Ionianradio.gr, καταφέρθηκε εναντίον του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου, χρεώνοντας του, ότι «αυτός έκανε το επίμαχο σχόλιο».
Τις δηλώσεις αυτές, διέψευσε με παρέμβαση του στην εκπομπή ΕΚΤΕΝΩΣ και στο Ionianradio.gr, ο πρόεδρος του δημοτικού  συμβουλίου, με τοποθετήσεις  που οδήγησαν στο να ξετυλιχτεί το νήμα του παρασκηνίου γύρω από αυτό ,σε πρώτη ανάγνωση μη ουσιαστικό θέμα, μόνο που δεν ήταν έτσι…
 
O ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΚΟΛΥΡΗΣ απαντά στον Τάσο Τζίμη και προκαλεί την παρέμβαση του...

Έχω πέσει από τα σύννεφα ,εγώ  προσωπικά αλλά και από τους πρόεδρους δεν ακούστηκε τίποτα γύρω από το όνομα του κ. Στασινόπουλου.
Μάλλον από τη φαντασία του τα  έχει βγάλει. Ήμουν πολύ προσεκτικός , ακούστηκε ότι υπάρχει υποψήφιος ιανόπληκτος, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είναι ο κ.Στασινόπουλος.
Έκανε μία τοποθέτηση ο πρόεδρος του Βασιλικού δεν αναφέρθηκε όμως σε όνομα. Αναφέρθηκε και  σε μία επιστολή που έγραψε ο δήμαρχος,  αλλά και εκεί, δεν αναφέρθηκε όνομα.
Δημοκρατία έχουμε, ο καθένας μπορεί να λέει ότι λέει. Εγώ δεν μπορώ να φιμώσω τον κ.Σπίνο σε ότι λέει. Το γνωρίζω για τη δήλωση του. Προτού δοθεί από τον κ. Σπίνο η συνέντευξης στο ΣΤΙΓΜΑ, είχε μιλήσει στον ίδιο σταθμό ο κ.Τζίμης και είχε αναφερθεί στο όνομα του κ.Στασινόπουλου. Εγώ από τη θέση του προέδρου δεν έχω αναφέρει το όνομα του κ. Στασινόπουλου. Με τον κ. Τζίμη μία φορά έχω μιλήσει και ποτέ άλλο. Τώρα τι έχει απέναντι μου,  είναι άλλο θέμα.
Την Τετάρτη ήταν 80 άτομα  στη συνεδρίαση , δεν μπορώ να καταλάβω , ποιος από κάτω αναφέρθηκε στον κ.Στασινόπουλο. Ο κ.Τζίμης δεν είναι σωστό να κατηγορεί τον πρόεδρο λοιπόν. Οι δηλώσεις δεν έχουν γίνει από εμένα. Σε δηλώσεις του ο κ.Τζίμης με βρίζει στο ΣΤΙΓΜΑ. Το ότι δεν μίλησε στο δημοτικό συμβούλιο ο κ.Τζίμης ,ήταν γιατί δεν το δέχτηκαν ούτε οι πρόεδροι ούτε οι δημοτικοί σύμβουλου. Η συνεδρίαση  κράτησε 5 ώρες. Αυτό που  λέει ο κ.Τζίμης, ότι θέλαμε να τελειώσουμε να πάμε για καφέ ,δεν ισχύει. Δεν μπορεί να λέει τα δικά του και δεν μπορεί να μου επιβάλει ο κ.Τζίμης τη διάρκεια του δημοτικού συμβουλίου. Δεν νομίζω ότι ο καθένας μπορεί να βγαίνει σε ένα ραδιόφωνο και να βρίζει. Του έχω δώσει κάποιο δικαίωμα του κ.Τζίμη;
Πρέπει να είναι προσεκτικός και ο κ.Τζίμης, όπως και οι δημοτικοί σύμβουλοι
Στους πρόεδρους δίνω συγχαρητήρια. Μας έβαλαν τα γυαλιά. Σταματούσαν στο χρόνο που είχαν και μπράβο τους. Μίλησαν 17 και κανένας δεν μου έφερε αντίρρηση να κατέβει από την έδρα, κάτι που δεν γίνεται με τους δημοτικούς συμβούλους.
 
ΠΑΡΑΛΙΕΣ|
Ο εμπορικός σύλλογος με κατηγορεί  και λέει ποιος είμαι εγώ που ανέβασα την τιμή των ομπρελών. Δεν είμαι εγώ ,είναι μία οικονομική επιτροπή 7 ατόμων. Πήραμε απόφαση φέτος, μετά 2 χρόνια, να ανεβάσουμε τη τιμή στις ομπρέλες, ανάλογα με την περιοχή , από 10 έως 28 ευρώ το τμ, ανά ζώνη. Το 70% παίρνει ο δήμος και το 30% η κτηματική. Στο Λαγανά είναι 26 ευρώ το τμ, μείον 35% έκπτωση που κάνουμε στον επιχειρηματία.
Όλα τα νησιά από πέρυσι αύξησαν την τιμή και ήμασταν με τις χαμηλότερες τιμές
 
ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΟΔΟΠΟΙΙΑ|
Θα πάρει ο δήμος 3 εκατομμύρια από το ΤΡΙΤΣΗΣ. Έπρεπε να διαλέξουμε, ή αυτό ή το άλλο με τα 2 εκατομμύρια.
Μακάρι να μπορούσαμε να πάρουμε και τα δυο προγράμματα.  Διαλέξαμε το ΤΡΙΤΣΗΣ με τα περισσότερα.
Τα προβλήματα είναι πολλά και πρέπει να μας προβληματίσουν.
Προσπαθούμε, έχουμε μπει σε πρόγραμμα, γίνονται καθαρισμοί στα νεκροταφεία, ακόμη προσπαθούμε να λύσουμε το πρόβλημα με την υδροδότηση και προσπαθούμε να είμαστε έτοιμοι για τη τουριστική σαιζόν.
Είμαι στη διάθεση των ζακυνθινών να βοηθήσω σε ότι χρειαστούν. Είμαστε από επάνω από τα προβλήματα, που υπάρχουν για να τα λύσουμε.

ΕΞΕΔΡΑ|
Είπε ότι ο δήμος δεν έδωσε 600 ευρώ. Ποτέ δεν μας είπε η εκκλησία να δώσουμε  τα χρήματα. Βγήκε πάλι ο κ.Τζίμης και είπε ότι θα βάλει την εξέδρα γιατί δεν τα δίνει ο δήμος.
Ήδη εγώ,  έχω μιλήσει με το συνεργείο του δήμου να είμαστε  έτοιμοι.
Ήμαρτον   … ποτέ δεν είπαμε όχι να μη φτιάξουμε την εξέδρα.
Θέλουν να δημιουργήσουν εντυπώσεις. Έκανε αναφορά ο κ, Τίζμης στην συνέντευξη του,  ότι εγώ θα πήγαινα να δω την ανάσταση στην εξέδρα και ότι βγάζω σπυριά  όταν ακούω για χρήματα.
Μίλησα με την Μητρόπολη , ποτέ δεν μου ζητήθηκαν χρήματα, αν μου ζητούσαν θα τα έδινα.
Αυτά που κάνει ο κ.Τζίμης δεν είναι λογικά…

ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΕΚΠΟΜΠΗ| IONIANRADIO.gr (ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ) : 

https://www.ionianradio.gr/index.php/ekpompes/recent