ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ

ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ  | ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Θέμα:

  1. Πεζοδρόμηση της Αλεξάνδρου Ρώμα
  2. Πεζοδρόμηση 21ης Μαΐου

Ο πρόεδρος του εμπορικού συλλόγου Τζίμης Αναστάσιος, προσκαλεί σε συνεδρίαση το Δ.Σ. αλλά και τα μέλη του συλλόγου σε ανοιχτή συζήτηση την Τετάρτη 27 Απριλίου 2022 και ώρα 19:00 στην αίθουσα της Αντιπεριφέρειας Ζακύνθου.


Ο ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΓΕΩΡΓΑΝΟΣ ,ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΖΑΚΥΝΘΟΥ, ΣΤΟ IONIAN RADIO.GR |

Παράλληλα, ο κ.Γωργάνος ,άσκησε δριμεία κριτική στην Δημοτική Αρχή Ζακύνθου και προσωπικά στον Δήμαρχο, κ.Νικήτα Αρετάκη ,κυρίως για την απαθή στάση που κρατά απέναντι στα αιτήματα των εμπόρων, όπως η άμεση ανάγκη πεζοδρόμησης της Αλεξάνδρου Ρώμα, η οποία ,κατά την εκτίμησή του, φαίνεται  να εκπορεύεται από την γενική  αδιαφορία της Δημοτικής Αρχής για όλα τα θέματα της καθημερινότητας των πολιτών .
«Ο Δήμαρχος δεν απάντησε στις προτάσεις μας ,τις οποίες επιδώσαμε με αριθμό πρωτοκόλλου από τον Φεβρουάριο… Μας αγνόησε … Τώρα θέλοντας και μη  θα κλείσει την Αλεξάνδρου Ρώμα…» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Γραμματέας του Εμπορικού Συλλόγου Ζακύνθου .
Αναφορικά με την έλλειψη χώρων στάθμευσης,  γεγονός που δυσχεραίνει την πρόσβαση πολιτών και επισκεπτών στο κέντρο της πόλης ,μείζον πρόβλημα, το οποίο γίνεται αισθητό ακόμη περισσότερο  την τουριστική περίοδο ,ο κ.Γεωργάνος ,επανέλαβε την πάγια θέση του Εμπορικού Συλλόγου « προτείναμε θέσεις παρκινγκ που  άμεσα θα μπορούσαν να λειτουργήσουν και ο Δήμαρχος μας αγνόησε …  χάθηκε χρόνος».
Αναφέρθηκε ακόμη , στις … χαμένες για άλλη μια φορά ευκαιρίες , που διαχρονικά οι δημοτικές αρχές δεν κατάφεραν να αξιοποιήσουν προς όφελος των πολιτών, όπως η κυκλοφοριακή μελέτη , η αστική συγκοινωνία….
Τέλος ,έστειλε μήνυμα με αποδέκτες τους επικριτές του  Εμπορικού Συλλόγου, και σε όσους υπεραμύνονται της άποψης ότι ο  Σύλλογος ασκεί αντιπολίτευση στην Δημοτική Αρχή με απώτερο στόχο τις αυτοδιοικητικές εκλογές ,με ότι αυτό συνεπάγεται , δηλώνοντας ότι το μόνο που κάνει ο Σύλλογος είναι να διεκδικεί για το καλό των μελών του.
Αξίζει να αναφέρουμε ότι, ειδική αναφορά υπήρξε και για τις εικόνες εγκατάλειψης που εμφανίζει η ευρύτερη περιοχή  και το πλάτωμα   της Εκκλησίας  της Παναγίας της «Πικριδιώτισσας» , με το κ.Γεωργάνο να μιλά, για άλλη μια φορά, για προκλητική αδιαφορία της Δημοτικής Αρχής.

ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΕΚΠΟΜΠΗ| IONIANRADIO.gr (ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ) : 

https://www.ionianradio.gr/index.php/ekpompes/recent