ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ

 
Ισχυρή ανάπτυξη της ελληνικής κρουαζιέρας για το 2022 δείχνουν όλα τα στοιχεία που έχουν στη διάθεσή τους υπουργείο Τουρισμού και φορείς του κλάδου – Ποιες οι εκτιμήσεις για την Ζάκυνθο.
Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΕΦΑΛΛΗΝΟΣ (ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ) ΜΙΛΑ "ΕΚΤΕΝΩΣ" ΣΤΟ IONIAN RADIO.GR |
Και ενώ , καθώς φαίνεται ,σύμφωνα με δημοσίευμα , σε τροχιά ανάκαμψης έχει εισέλθει ο κλάδος της κρουαζιέρας, με τις  προκρατήσεις για τις αφίξεις κρουαζιερόπλοιων στα περισσότερα ελληνικά λιμάνια το 2022 κινούνται πάνω από τα επίπεδα του 2019,στην Ζάκυνθο από τα προγραμματισμένα 28 στο αριθμό κρουαζιερόπλοια θα επισκεφτούν το νησί μόνο 17, και όπως πάντα αρόδου. Μιλώντας ΕΚΤΕΝΩΣ στο IonianRadio.gr, ο κ.Γιάννης Κεφαλληνός άσκησε κριτική  για την παντελή  έλλειψη στρατηγικής για τον τουρισμό από τους εμπλεκόμενους αυτοδιοίκητους φορείς.
- Εστιάζοντας το ενδιαφέρον του στα προβλήματα που εντοπίζονται στο Λιμάνι Ζακύνθου επανέλαβε τις επισημάνσεις του,
«Το έργο κατά μήκος του λιμανιού  είναι πολύ σημαντικό, υπάρχουν όμως και κάποιες ατέλειες , για τις οποίες ευθύνεται  ο μηχανικός του έργου. Συγκεκριμένα οι δέστρες, το ύψος τους από την επιφάνεια του κρηπιδώματος είναι πολύ μικρό, για να μπουν δυο (2) κάβοι..Άλλο πρόβλημα είναι τα Pillar παροχής ρεύματος και νερού. Το κάθε Pillar απέχει από το άλλο 30-40 μέτρα. Το κάθε Pillar έχει  δυο (2) υποδοχές, πως μπορούν να πάρουν και πέντε (5) σκάφη νερό όταν η μεταξύ τους απόσταση είναι τόσο  μικρή.Γι αυτό επαναλαμβάνω, φταίει ο μηχανικός. Τρίτο σημαντικό θέμα είναι ότι στη θάλασσα έχει εξογκώματα σαν να έχουν πεταχτεί πέτρες, με αποτέλεσμα τα σκάφοι να μην πλησιάζουν».
- Ο κ.Κεφαλληνος υπεραμύνθηκε της άποψης κατασκευής προβλήτα στον μόλο του Αγίου Νικολάου 
- Ιδιαίτερη αναφορά υπήρξε σε θέματα που συνδέονται με την καθημερινότητα των πολιτών και την αδυναμία διαχειρίσεις αυτών των θεμάτων από τους αιρετούς.

ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΕΚΠΟΜΠΗ| IONIANRADIO.gr (ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ) : 

https://www.ionianradio.gr/index.php/ekpompes/recent