ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ

 

  • «Όταν διεκδικείς ένα πράγμα, δεν διεκδικείς να κάνεις μία μετριότητα. Εγώ το λέω κορυφαίο προϊόν»
  • «Τα προϊόντα είναι επτά (7). Κρέμα κολλαγόνου , κρέμα αντιρυτιδική, κρέμα νυκτός, ορός υαλουρονικού οξέως, μάσκα καθαρισμού, λαδάκι προσώπου, κρέμα ημέρας με δείκτη προστασίας 50, που είναι η καλύτερη κρέμα που αυτή την ώρα κυκλοφορεί»
  • «Απευθυνόμαστε σε γυναίκες και άνδρες. Έχουμε στη φαρέτρα μας, αρκετές συνταγές να εκτελέσουμε».
  • «Θα βγούμε και εκτός Ζακύνθου. Έχουμε ζήτηση και από την Ιταλία».


Ο ΘΑΝΑΣΗΣ ΒΑΡΒΑΡΗΓΟΣ , φαρμακοποιός , μιλά στο IonianRadio.gr , για τα φυσικά καλλυντικά της καινοτόμου σειράς Yria Natural Cosmetics, με αφορμή τα εγκαίνια που πραγματοποιήθηκαν για την παρουσίαση των νέων προϊόντων (VIDEO):
«Πάντα υπήρχε ένα ζήτημα για το τι πρέπει να κάνει  κάποιος για το δέρμα του , το πρόσωπο του. Αυτό ήταν και το έναυσμα. Μια μέρα σε ένα παιδάκι που είχε καεί,  είπα να του βάλουν λίγο λάδι. Τότε συνειδητοποίησα,  ότι αυτό που είχαμε μπροστά  μας το λάδι και το χαμομήλι ήταν προϊόντα που μπορούμε να οικοδομήσουμε σειρά καλλυντικών, που θα έχουν αποτέλεσμα. Το δέρμα ζητάει  να καταπραϋνθεί από ερεθισμό, δεύτερο είναι να τραφεί. Προσθέσαμε και σταφυλοκουκουτσέλαιο στον  κορμό της έρευνας μας. Κάναμε συνεργασίες με καθηγήτρια  από το πανεπιστήμιο χημείας, στην Τεργέστη, με το εργαστήριο  του κ.Κουτσογιάννη, με δερματολόγους και αισθητικούς και καταλήξαμε και φτιάξαμε αυτή τη σειρά»«Αν δεν μελετήσουμε την υγεία του δέρματος,  δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα παραπάνω. Σε αυτό πειραματιστήκαμε. Πολύς κόσμος έχει χρησιμοποιήσει τα καλλυντικά, που φτιάχναμε με το μιξεράκι. Ανακαλύψαμε ότι ο αφρός περιέχει αέρα που είναι επικίνδυνος για το προϊόν , μπορεί να το οξειδώσει. Γι αυτό φτιάχναμε τη κρέμα και τη δίναμε να καταναλωθεί. Για να διατηρηθεί στο χρόνο πρέπει να φτιαχτεί σε κενό αέρος. Όμως οι  τιμές είναι απαγορευτικές. Το δεύτερο που ανακαλύψαμε είναι ότι όταν φτιάχνεις κάτι με επαγγελματικό τρόπο , πρέπει να είναι πολτοποιημένο.
Όταν διεκδικείς ένα πράγμα,  δεν διεκδικείς να κάνεις μία μετριότητα. Εγώ το λέω κορυφαίο προϊόν.
Πρέπει να έχουμε και αποτέλεσμα και ασφάλεια. Η καθηγήτρια του πανεπιστήμιου της Τεργέστης ή  ο κος Κουτσογιάννης ή οι άνθρωποι από την apivita, δεν έρχονται τυχαία»


«Τα προϊόντα είναι επτά (7). Κρέμα κολλαγόνου , κρέμα αντιρυτιδική, κρέμα νυκτός, ορός υαλουρονικού οξέως, μάσκα καθαρισμού, λαδάκι προσώπου, κρέμα ημέρας με δείκτη προστασίας 50, που είναι η καλύτερη κρέμα που αυτή την ώρα κυκλοφορεί.
Αυτό που παρατηρήσαμε, είναι ότι όποιος κοιμάται το βράδυ καλά, το σώμα του το πρωί είναι ήρεμο  και με ευεξία. Αυτό ισχύει και για το πρόσωπο. Η  μάσκα αργίλου   καθαρίζει το δέρμα και μετά βάζει την κρέμα νυκτός, που είναι πλούσια σε τροφή»


«Συστήνουμε 2 φορές την εβδομάδα μάσκα αργίλου και εφαρμογή κρέμας νυκτός. Μετά από 2  εβδομάδες, το κάνεις και ανά 15 ημέρες.
Απευθυνόμαστε σε γυναίκες και άνδρες. Έχουμε στη φαρέτρα μας, αρκετές συνταγές να εκτελέσουμε.
Θα βγούμε και εκτός Ζακύνθου. Έχουμε ζήτηση και από την Ιταλία.
Μας τίμησε στα εγκαίνια η τοπική κοινωνία , οι ξενοδόχοι και είχαμε μεγάλη συμμετοχή.
Ήθελα να δηλώσω,  ότι η επαρχία μας έχει τη δυνατότητα να εκτοξευτεί και γι αυτό έκανα τα εγκαίνια στο Καταστάρι»

 ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΕΚΠΟΜΠΗ| IONIANRADIO.gr (ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ) : 

https://www.ionianradio.gr/index.php/ekpompes/recent