ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ

ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΖΑΚΥΝΘΟΥ  ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΤΟΥΡΚΑΚΗΣ -  ΣΤ. ΚΑΚΟΛΥΡΗΣ: «Δεν ξέρουμε αν η παραίτησή του θα γίνει αποδεκτή από το Δήμαρχο»

«Υπέβαλλε την παραίτησή του ο κ.Τουρκάκης από διευθυντής καθαριότητας, εδώ και αρκετές ημέρες, από την Τετάρτη, αλλά σήμερα το ανακοίνωσε» δήλωσε ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Σταύρος Κακολύρης στο IonianRadio.gr.
«Νομίζω ότι θα πει ο ίδιος τους λόγους, δεν ξέρουμε αν η παραίτησή του θα γίνει αποδεκτή από το Δήμαρχο. Θα δούμε τους λόγους που παραιτήθηκε … Είμαστε στη διαδικασία των συναντήσεων» πρόσθεσε χαρακτηριστικά.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΚΟΛΥΡΗΣ «ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΚΛΕΙΣΤΗ Η ΤΑΒΟΥΛΑΡΗ , ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ ΟΔΟΣΤΡΩΜΑΤΟΣ. ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΩΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΩΝ Η ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΡΩΜΑ , ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΑΝΟΙΧΤΗ
«Από την Κυριακή το βράδυ μέχρι Τετάρτη θα γίνει ασφαλτόστρωση στη Ταβουλάρη, Κουτούζη και Κατηφόρη. Για λίγες ημέρες η Αλεξάνδρου Ρώμα θα παραμείνει ανοικτή και αμέσως μετά την ασφαλτόστρωση που προανέφερα θα κλείσει και θα ανοίξει η Ταβουλάρη.
Χθες το απόγευμα ήρθαν κάποιοι επιχειρηματίες από Αλεξάνδρου Ρώμα . Τους ενημέρωσα ότι με το τέλειωμα της Ταβουλάρη θα κλείσει . Σήμερα ήρθαν και από  την Ταβουλάρη. Ενημερώθηκαν και οι ίδιοι. Η Ταβουλάρη θα ανοίξει σωστά  για την ασφάλεια των πολιτών.
Μέσα στη μελέτη υπάρχει ο ποδηλατόδρομος και θα γίνει από του κ.Μιχαλόοπουλου μέχρι του Αι Γιαννιού το καντούνι που βγαίνει παραλία.
Έχουμε ενημερώσει και τα ΜΜΕ για να γνωρίζει ο κόσμος τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις ώστε να βοηθήσουν και οι κάτοικοι να τελειώσει το έργο απομακρύνοντας τα αυτοκίνητα τους»
 
Ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΚΟΛΥΡΗΣ ΑΠΑΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΣΩΣΤΗ ΛΙΘΑΚΙΑΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΕΙ Η ΓΑΛΑΖΙΑ ΣΗΜΑΙΑ, ΕΑΝ ΠΡΩΤΑ ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΕΝ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΟΥΝ ΤΑ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ.
«Να ενημερώσω ότι χθες ο Αντιδήμαρχος Λαγανά  εγώ και ο  δήμαρχος επισκέφτηκε τη περιοχή, σήμερα μαζεύτηκαν όλα και έχει μείνει μόνο ένα κομμάτι. Έχει δίκιο ο κ.Συνετός , υπάρχουν σκουπίδια, υπάρχει ένα πρόβλημα στη παραλία και μέχρι αύριο το μεσημέρι θα έχουν μαζευτεί και αυτά. Και ο αντιδήμαρχος δεν κάθεται με σταυρωμένα τα χέρια, τρέχει και αυτός όπως τρέχουμε όλοι.
Το πρόβλημα είναι ότι υπάρχει μόνο μία νταλίκα μεταφοράς σκουπιδιών στο ΛΙΒΑ. Αύριο περνάμε και δεύτερη από ΚΤΕΟ και δεν θα έχουμε στη συνέχεια πρόβλημα , θα γίνεται κανονικά και η αποκομιδή. Το πρόβλημα είναι ότι υπάρχει μόνο μία νταλίκα μεταφοράς σκουπιδιών στο ΛΙΒΑ. Αύριο περνάμε και δεύτερη από ΚΤΕΟ και δεν θα έχουμε στη συνέχεια πρόβλημα , θα γίνεται κανονικά και η αποκομιδή.Συμφωνώ με τον κ.Συνετό για το θέμα με τις γουρούνες  στη παραλία»

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΚΟΛΥΡΗΣ : «Οι  γιατροί του Νοσοκομείου Ζακύνθου φωνάζουν για να ΑΠΟΣΥΡΘΟΥΝ οι ΓΟΥΡΟΥΝΕΣ από τους δρόμους»
  • «Πρέπει η κυβέρνηση να αποφασίσει!»
«Πρέπει το κράτος να σκύψει στο πρόβλημα. Δεν σας κρύβω ότι οι  γιατροί φωνάζουν για να αποσυρθούν οι γουρούνες από τους δρόμους.
Τη Δευτέρα το βράδυ που ήμουν στο νοσοκομείο ήρθαν τρία (3) περιστατικά από γουρούνες. Πρέπει η κυβέρνηση να αποφασίσει τι θα γίνει με αυτές τις μηχανές. Κάτι πρέπει να γίνει από το υπουργείο δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτή η κατάσταση.
Άδειες μέχρι 50 κυβικά δεν θα μπορούν να μπουν σε καταστήματα που νοικιάζουν μετά από απόφαση που πήραμε στο δημοτικό συμβούλιο»

ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΕΚΠΟΜΠΗ| IONIANRADIO.gr (ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ) : 

https://www.ionianradio.gr/index.php/ekpompes/recent