ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ

  • ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΠΑΤΙΝΙΑ - ΓΟΥΡΟΥΝΕΣ |ΔΗΛΩΣΗ ΜΕ ΝΟΗΜΑ : «Κάπως αθόρυβα μπήκαν οι γουρούνες, κάπως αθόρυβα και τα  Ηλεκτικα Πατίνια»
ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΜΕ ΑΠΟΔΕΚΤΕΣ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ |
  • «Ότι κίνηση κάνει ο εμπορικός σύλλογος δεν το κάνει πολιτικά, αλλά για να υπερασπιστή τα δικαιώματα των επιχειρηματιών. Το αίτημα αυτό το 2017 το είχε κάνει η ένωση γονέων και είχαμε ζητήσει να τεθούμε σε έκτακτη ανάγκη. Είναι υποχρέωση μας και δικαίωμα μας να κάνουμε αυτές τις καταγγελίες. Ποιος φταίει που αναγκάστηκε ο εμπορικός σύλλογος να βγάλει μία τόσο σκληρή απόφαση;»
  • «Δυο καλοκαίρια δεν είχαμε το σθένος να κάνουμε προετοιμασία που δεν δούλεψε κανένας, για να δεχτούμε τους τουρίστες το 2022. Δεν ευθύνεται η δημοτική αρχή για αυτό;Εμείς κοιτάμε περισσότερο το σήμερα από το χθες. Εμείς σαν εμπορικός σύλλογος κοιτάμε το δάσος , δεν κοιτάμε το δέντρο. Το δέντρο το κοιτάνε ορισμένοι που έχουν συμφέροντα»
 
ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΓΕΩΡΓΑΝΟΣ «ΑΝΟΙΞΕ Η ΤΑΒΟΥΛΑΡΗ. ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΛΕΙΣΕΙ Η ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΡΩΜΑ;;;»
Ο Διονύσης Γεωργάνος (Γραμματέας Εμπορικού Συλλόγου Ζακύνθου) στο IonianRadio.gr

«Άνοιξε η οδός Ταβουλάρη πληροφόρηση για την Αλεξάνδρου Ρώμα πότε θα κλείσει δεν έχουμε και περιμένουμε από το δήμο να κάνει το αυτονόητο.
Ο πρόεδρος επικοινώνησε το πρωί και μου είπε ότι ετοιμάζεται το χαρτί και θα γίνει το αυτονόητο. Μακάρι να κλείσει αύριο το πρωί. Κανένα χρονοδιάγραμμα δεν έχουμε άλλα έτσι κι αλλιώς τα χρονοδιαγράμματα του δήμου πάνε στράφι.
Αύριο είναι 1η Ιουλιου.  Ιούλιος και Αύγουστος έμειναν. Αν θέλει η δημοτική αρχή να καταστραφούν οι επαγγελματίες ας μην κάνει τα δέοντα.
Το έγγραφο του δημάρχου δεν το υπογράψαμε το Πάσχα για  να κλείσει λίγες ημέρες στην περίοδο των εορτών. Δεν το σκίσαμε το έγγραφο και μάλιστα το κράτησε ο δήμαρχος ως αποδεικτικό στοιχείο. Γνώριζαν  ότι θα γίνει η ασφαλτόστρωτη της Τερτσέτη  και ήταν κλειστή η Ταβουλάρη. Όλα αυτά που λένε,  είναι λόγια για να αποφύγουν το αυτονόητο. Έχουν πρόβλημα,  γιατί έκαναν τελικά ,αυτά που τους στείλαμε με έγγραφο μας το Φεβρουάριο. Άρα  ήταν μία δικαιολογία να φτάσουν στο σημερινό σημείο και να πουν να κλείσουν την Αλεξάνδρου Ρώμα,  εφόσον δεν έκαναν τις δουλειές τους.
Ότι κίνηση κάνει ο εμπορικός σύλλογος δεν το κάνει πολιτικά,  αλλά για να υπερασπιστή τα δικαιώματα των επιχειρηματιών. Το αίτημα αυτό το 2017 το είχε κάνει η ένωση γονέων και είχαμε ζητήσει να τεθούμε σε έκτακτη ανάγκη. Είναι υποχρέωση μας και δικαίωμα μας να κάνουμε αυτές τις καταγγελίες. Ποιος φταίει που αναγκάστηκε ο εμπορικός σύλλογος να βγάλει μία τόσο σκληρή απόφαση;
Δυο καλοκαίρια δεν είχαμε το σθένος να κάνουμε προετοιμασία που δεν δούλεψε κανένας,  για να δεχτούμε τους τουρίστες το 2022. Δεν ευθύνεται η δημοτική αρχή για αυτό;
Εμείς κοιτάμε περισσότερο το σήμερα από το χθες. Εμείς σαν εμπορικός σύλλογος κοιτάμε το δάσος , δεν κοιτάμε το δέντρο. Το δέντρο το κοιτάνε ορισμένοι που έχουν συμφέροντα.
Εκείνο που πονά αυτή τη στιγμή είναι η Αλεξάνδρου Ρώμα. Δεν είναι δικό μας θέμα που ο πολίτης δεν μπορεί να βρει παρκινγκ. Από τις προτάσεις που καταθέσαμε έκαναν κάποια ενέργεια;
Αυτή τη στιγμή αν έχουμε ένα πρόβλημα μέσα στη πόλη,  δεν υπάρχει αρμόδιος αντιδήμαρχος να το λύσει. Που να απευθυνθούμε ;  δεν υπάρχει αρμοδιότητα,  όλοι αποποιούνται την αρμοδιότητα ,δεν υπάρχει έλεγχος...
Αν δεν επισκευαστούν όλα τα απορριμματοφόρα θα έχουμε πρόβλημα. Όταν το χειμώνα χωρίς τουρισμό δεν είχαμε προβλέψει την επισκευή τους και να έχουν περάσει ΚΤΕΟ,  τι να πούμε. Μονάχα  στα κεντρικά σημεία δεν βλέπω να υπάρχουν σκουπίδια»
 
ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΠΑΤΙΝΙΑ  - ΓΟΥΡΟΥΝΕΣ |
«Οι γουρούνες είναι ένα θέμα που το παρακολουθώ χρόνια τώρα. Απαγορευτήκαν λόγω πολλών ατυχημάτων. Το πατίνι είναι ένα μέσο που δε θέλει  εκπαίδευση. Τα παιδάκια κάνουν διάφορα , ανεβαίνουν 2  μαζί  και αυτά είναι άκρως επικίνδυνα.
Στη Βόρεια Ευρώπη δεν επιτρέπονται.
Τι θα γίνει αν ένα αυτοκίνητο παρασύρει ένα μαθητή  ή πέσει σε μία λακκούβα ή βρει μπροστά του ένα σαμαράκι. Αυτό η τροχαία το επιτρέπει; Ρωτάω σαν γονέας.
Κάπως αθόρυβα μπήκαν οι γουρούνες, κάπως αθόρυβα τα πατίνια»

 Ο ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΓΕΩΡΓΑΝΟΣ (Γραμματέας Εμπορικού Συλλόγου Ζακύνθου) μιλά ΚΤΕΝΩΣ στο IonianRadio.gr (VIDEO)ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΕΚΠΟΜΠΗ| IONIANRADIO.gr (ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ) : 

https://www.ionianradio.gr/index.php/ekpompes/recent