ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ

« Η δουλειά του Βουλευτή  είναι να βοηθάει  τη Ζακύνθο και τη δημοτική αρχή …  Τώρα αν στηρίζει η όχι  τη Ζάκυνθο ας το κρίνει ο λαός»
  • «Ο στόχος είναι τα 12 απορριμματοφόρα. Η κατάσταση έχει ήδη αρχίσει και μαζεύεται»
  • «Η πόλη είναι πεντακάθαρη, υπάρχουν 20 άτομα στη πεζή καθαριότητα. Θεωρώ ότι η δημοτική αρχή κάνει αυτό που πρέπει να κάνει και ο καθένας σχολιάζει»
  • «Ο κ.Τουρκάκης είναι υπάλληλος και δ/ντης συνεχίζουμε κανονικά δεν έχει γίνει αποδοχή της παραίτησης του»
ΜΑΣΤΕΡ ΠΛΑΝ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΥ| « Είδαμε που θα γίνει νέο δίκτυο, έχουν παρθεί αποφάσεις, προχωράμε για  τη δημοπράτηση των τευχών ώστε να υλοποιηθεί το μάστερ πλαν του βιολογικού»
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΡΩΜΑ |Από Δευτέρα θα είμαστε έτοιμοι γι α να κλείσει η Αλεξάνδρου Ρώμα, για να εξυπηρετήσουμε και τον εμπορικό σύλλογο.Όσο αφορά τα παρκινγκ δεν είμαστε έτοιμοι… Ο εμπορικός σύλλογος ας βοηθήσει να λύσουμε το θέμα, και να λειτουργήσει πραγματικά κλειστή η Αλεξάνδρου Ρώμα. Κανείς από τους εμπόρους δεν βοήθησε  δυο (2) χρόνια σε αυτή τη διαδικασία»

Ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΚΟΛΥΡΗΣ (ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΖΑΚΛΥΝΘΟΥ) μιλά ΕΚΤΕΝΩΣ στο IonianRadio.gr

ΑΠΟΚΟΜΙΔΗ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ |
«Έχουμε ξεκινήσει από Δευτέρα ένα μεγάλο αγώνα, να μαζέψουμε τα απορρίμματα. Ακόμη και αύριο θα δουλέψουμε. Σήμερα δουλεύουν έξι (6) απορριμματοφόρα και αύριο προστίθεται άλλο ένα που περνάει  από ΚΤΕΟ το πρωί. Τη Δευτέρα θα προστεθεί συν ένα ακόμη, δηλαδή   οκτώ (8) συνολικά. Ιδιώτες δεν χρησιμοποιούνται, ήταν μόνο για μία ημέρα την Τετάρτη στο Λαγανά. Τώρα μαζεύουμε με τα δικά μας απορριμματοφόρα και τις δικές μας αρπάγες.
Σήμερα μαζέψαμε Άγιο Λέοντα μέχρι Καμπί , μετά θα μαζέψουμε Τσιλιβί και συνεχίζουμε. Στο επόμενο χρονικό διάστημα θα μισθώσουμε άλλα δύο απορριμματοφόρα.
Ο στόχος είναι τα 12 απορριμματοφόρα. Η κατάσταση έχει ήδη αρχίσει και μαζεύεται. Θα είμαστε σύντομα σε καλό δρόμο.
Θεωρώ ότι δεν θα έχουμε κάποιο πρόβλημα. Σήμερα συλλέξαμε 150 τόνους και δεν είναι λίγο για μία ημέρα. Οι εργαζόμενοι κάνουν αγώνα .
Το πρόβλημα ξεκίνησε από τις νταλίκες . Δεν υπήρχε δεύτερη και η μία με δύο απορριμματοφόρα γέμιζε. Τώρα είναι  σχεδόν έτοιμες, τα ανταλλακτικά έχουν έρθει και έχουν περάσει και από ΚΤΕΟ.
Η πόλη είναι πεντακάθαρη, υπάρχουν 20 άτομα στη πεζή καθαριότητα. Θεωρώ ότι η δημοτική αρχή κάνει αυτό που πρέπει να κάνει και ο καθένας σχολιάζει.
Το πρόβλημα είναι  στους εργαζόμενους που είχαν προσληφθεί λόγω covid και τελείωναν οι συμβάσεις τους.
Αυτή τη στιγμή δεν έχει  δεχτεί καμία παραίτηση ο δήμαρχος  και αυτή τη στιγμή ο δήμαρχος πάει μαζί με τον κ.Τουρκάκη στο Τσιλιβί.
Ο κ.Τουρκάκης είναι υπάλληλος και δ/ντης συνεχίζουμε κανονικά δεν έχει γίνει αποδοχή της παραίτησης του. Το πρόβλημα θα το λύσουμε. Ούτε του κ.Κόκορη την παραίτηση την έχει αποδεχτεί ο δήμαρχος.
Είχαμε συνάντηση με το δήμαρχο για ενημέρωση και τη μεταφέραμε γι αύριο,  προκειμένου να υπάρξει ενημέρωση. Προσπαθούμε να βρούμε λύσεις , να έχουμε τη Ζάκυνθο καθαρή και θα την καθαρίσουμε. Ήδη και στο νεκροταφείο έχει προχωρήσει ο καθαρισμός και σε δυο(2)  διαδρόμους έχει πέσει τσιμέντο. Πρέπει όλοι μαζί να βοηθήσουμε να κρατήσουμε αυτό το επίπεδο»
ΣΟΛΙΑΣΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΖΑΚΥΝΘΟΥ ΣΤΟ IONIANRADIO.GR |
«Η δουλειά του βουλευτή  είναι να βοηθάει  τη Ζακύνθο και τη δημοτική αρχή  και καλά κάνει και δεν διαφώνησε κανείς   να μας βοηθήσει  ο κ.Ακτύπης.  Τώρα αν στηρίζει η όχι  τη Ζάκυνθο ας το κρίνει ο λαός
Θεωρώ  ότι η πόλη είναι πεντακάθαρη»
ΜΑΣΤΕΡ ΠΛΑΝ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΥ |
«Είχαμε από την Τρίτη εδώ τη δ/ντρια και ένα πολιτικό μηχανικό και ο  κ.Ξανθόπουλος. Είδαμε που θα γίνει νέο δίκτυο, έχουν παρθεί αποφάσεις, προχωράμε για  τη δημοπράτηση των τευχών ώστε να υλοποιηθεί το μάστερ πλαν του βιολογικού».
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΡΩΜΑ |
«Από Δευτέρα θα είμαστε έτοιμοι γι α να κλείσει η Αλεξάνδρου Ρώμα, για να εξυπηρετήσουμε και τον εμπορικό σύλλογο.
Όσο αφορά τα παρκινγκ δεν είμαστε έτοιμοι.
Δυο(2) χρόνια την έχω ζήσει στο κλείσιμο της και ο κάθε έμπορος στάθμευε το αυτοκίνητο του. Ο εμπορικός σύλλογος ας βοηθήσει να λύσουμε το θέμα, και να λειτουργήσει πραγματικά κλειστή η Αλεξάνδρου Ρώμα. Κανείς από τους εμπόρους δεν βοήθησε 2 χρόνια σε αυτή τη διαδικασία. Αυτοκίνητα, μηχανάκια  έμποροι,  έμπαιναν μέσα. Καλό είναι ο εμπορικός σύλλογος από Δευτέρα να βοηθήσει να έχουμε ένα πραγματικό πεζόδρομο.
Είχα μιλήσει και με την  κ.Μπουζιάνου  τότε. Ακόμη και τα φορτηγά δεν εφάρμοζαν το πρόγραμμα φόρτωσης – εκφόρτωσης».

ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΕΚΠΟΜΠΗ| IONIANRADIO.gr (ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ) : 

https://www.ionianradio.gr/index.php/ekpompes/recent