• «Πριν 10 λεπτά οι επιχειρηματίες μου είπαν δεν αντέχουν άλλο. Είναι «γεμάτη» από αυτοκίνητα , η εικόνα είναι πολύ άσχημη και ο κόσμος δεν κατεβαίνει.Αισίως φτάσαμε 4 Ιουλίου και εύχομαι να βγει  λευκός καπνός…»

Ο Τάσος Τζίμης (Πρόεδρος Εμπορικού Συλλόγου Ζακύνθου )στο IonianRadio.gr

«Η Αλεξάνδρου Ρώμα δεν έκλεισε,  ο Σταύρος Κακολύρης υποσχέθηκε τη Παρασκευή μέσω της εκπομπής σας, ότι  σήμερα θα είναι κλειστή και είπα ότι θα είμαστε δίπλα στη δημοτική αρχή.
Πριν 10 λεπτά οι επιχειρηματίες μου είπαν δεν αντέχουν άλλο. Είναι «γεμάτη» από αυτοκίνητα , η εικόνα είναι πολύ άσχημη  και ο κόσμος δεν κατεβαίνει.
Αισίως φτάσαμε 4 Ιουλίου και εύχομαι να βγει  λευκός καπνός… δεν αντέχουν άλλος την Αλεξάνδρου Ρώμα… Να αφήσουν τον κόσμο να κατέβει από 21ης Μαΐου προς Αλεξάνδρου Ρώμα , να χαλάσουν ότι και αυτοί μπορούν να χαλάσουν.
Είμαστε κοντά τους σε ότι θέλουν  και στα δικαστήρια και παντού. Δεν είναι κακό να παρκάρουν οι επιχειρηματίες λίγο μακριά και όχι στην Αλεξάνδρου Ρώμα. Να καταφέρουμε να γυρίσουμε λίγο το ταμείο μας.
Ενημερώσαμε τον κ. Τσώλο, την Ασυτνομία… ξέρουν αυτοί που παρκάρουν ότι παρκάρουν παράνομα στις επαρχιακές οδούς. Αυτοί που αντιδρούν και   αυτοί έχουν μαγαζιά εκεί. Τελειώνει ο άνθρωπος, τελειώνει η ανθρωπότητα  και εμείς ασχολούμαστε για 200 μέτρα δρόμο.
Σήμερα ήταν έτοιμη να την κλείσουν.
Θα είναι τεράστια δυσφήμιση να ζητήσουμε  να κλείσει  λόγω covid  η Αλεξάνδρου  Ρώμα. Ζητήσαμε από την αστυνομία πεζή περιπολία,  αλλά δεν έχουν δυναμικό.
Θερμή παράκληση να σταματήσουν να παρκάρουν στα κυβάκια στην Ταβουλάρη. Έγινε μεγάλος πόλεμος για να γίνουν αυτά τα 200 μέτρα.
Είναι κακό να κυκλοφορούμε και να πηγαίνουμε παντού με το αυτοκίνητο.
Συντάσσουμε έγγραφο προς την αποκεντρωμένη,  να βγάλει το φάκελο και να προχωρήσουμε για χώρους στάθμευσης. Να μας παραχωρήσουν το οικόπεδο της ΔΕΗ.
Εύχομαι να τους φωτίσει και τώρα το βράδυ να βγει άσπρος καπνός από τη δημαρχία»
ΓΟΥΡΟΥΝΕΣ|
«Ανακάλυψα χθες για το θέμα με τις γουρούνες, που μέχρι και οι γιατροί εδώ στη Ζάκυνθο, σηκώνουν τα χέρια. Ότι πολλοί  πατεράδες ή και μητέρες,  νοικιάζουν οχήματα - γουρούνες  και τα δίνουν στα παιδιά τους,  είτε είναι ενήλικα,  είτε είναι ανήλικα»

 

ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΕΚΠΟΜΠΗ| IONIANRADIO.gr (ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ) : 

https://www.ionianradio.gr/index.php/ekpompes/recent