ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ

Με την επισήμανση ότι «H παρουσία μου δεν ήταν για να ζητήσω ευθύνες, ήθελα να του επιστήσω την προσοχή, ότι σύντομα πρέπει να καθαρίσουμε τη Ζάκυνθο», ο Βουλευτής Ζακύνθου, Διονύσης Ακτύπης , αναφέρθηκε μιλώντας ΕΚΤΕΝΩΣ στο Ionianradio.gr, στην συνάντηση του με το δήμαρχο Ζακύνθου, Νικήτα Αρετάκη, προσθέτοντας «Ήθελα να του πω ότι είμαι εδώ να βοηθήσω , σε οτιδήποτε χρειάζεται το νησί».
Καθώς φάνηκε η δημοτική αρχή, και σύμφωνα με τα όσα υποστήριξε ο Βουλευτής Ζακύνθου, δεν είχε ανάγκη την υποστήριξη του, «μου είπε ότι όλα βαίνουν καλώς, δεν υπάρχει οικονομικό πρόβλημα και σύντομα θα καθαρίσει τη Ζάκυνθο».
Η συνάντηση έγινε το μεσημέρι της Δευτρεας,04/07/2022, με τον Βουλευτή Ζακύνθου να ενημερώνει σχετικά  «Έγινε συνάντηση σήμερα το μεσημέρι με το δήμαρχο , ο οποίος  με ενημέρωσε ότι ήδη υπάρχουν 7 απορριμματοφόρα, άλλα 2 επισκευάζονται να γυρίσουν,  οι 3 νταλίκες ήταν δύο στο δρόμο και  άλλη  φτιάχνεται και σε σύντομο χρονικό διάστημα θα έχει καταφέρει ο δήμος να ομαλοποιηθεί η κατάσταση»

Ακoλουθούν οι δηλώσεις του Βουλευτή Ζακύνθου , στο IonianRadio.gr

«Έγινε συνάντηση σήμερα το μεσημέρι με το δήμαρχο , ο οποίος  με ενημέρωσε ότι ήδη υπάρχουν 7 απορριμματοφόρα, άλλα 2 επισκευάζονται να γυρίσουν,  οι 3 νταλίκες ήταν δύο στο δρόμο και  άλλη  φτιάχνεται και σε σύντομο χρονικό διάστημα θα έχει καταφέρει ο δήμος να ομαλοποιηθεί η κατάσταση.
Εξήγησα στο δήμαρχο ότι δεν έπρεπε να γίνουν αυτά , έγινε μία συζήτηση  μεταξύ μας , μου είπε ότι δεν είχε ενημερωθεί για τα απορριμματοφόρα  που βγήκαν εκτός λειτουργίας. Δεν είχε πάρει είδηση,  ότι υπήρχε αυτό το πρόβλημα στην αποκομιδή.
Η παρουσία μου δεν ήταν για να ζητήσω ευθύνες , ήθελα να του επιστήσω την προσοχή ότι σύντομα πρέπει να καθαρίσουμε τη Ζάκυνθο και να του πω ότι είμαι εδώ να βοηθήσω σε οτιδήποτε χρειάζεται η Ζάκυνθος. Μου είπε ότι όλα βαίνουν καλώς , δεν υπάρχει οικονομικό πρόβλημα και σύντομα θα έχει καθαρίσει τη Ζάκυνθο».

ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΕΚΠΟΜΠΗ| IONIANRADIO.gr (ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ) : 

https://www.ionianradio.gr/index.php/ekpompes/recent

*Φωτογραφία αρχείου