ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ: «Αισθάνομαι πάρα πολύ ικανοποιημένος  που όταν κάποιοι μας κατηγορούσαν ότι δεν θα ανοίξει το υπαίθριο δημοτικό θέατρο,   δεν επαληθεύτηκαν!»
  • «Το χειμώνα θα γίνουν πολλές εκδηλώσεις στο κλειστό δημοτικό θέατρο»
ΑΛΛΑΖΕΙ Η ΠΟΛΗ :«Σήμερα έκανα μια βόλτα σε όλα τα στενά στη πόλη. Είδα δρόμους με άσφαλτο,  που είχε να πέσει 50 χρόνια. Η πόλη θα γίνει αστέρι και το ίδιο θα συνεχιστεί και στα χωριά. Συνεχίζουμε να περάσει όμορφα η 4ετία και προσπαθούμε και παλεύουμε για το καλό της Ζακύνθου»
 
Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΝΔΗΛΑΣ  (Αντιδήμαρχος ΔΕ Αρκαδίων), μιλά στο IonianRadio.gr
Δ.Ε. ΑΡΚΑΔΙΩΝ|
«Είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένος στη δικιά μου ενότητα και χαίρομαι και για όλη τη Ζάκυνθο. Είμαι ευχαριστημένος , με τους προέδρους μου έχω άψογη συνεργασία. Τον Ιούνιο υπήρξαν κάποια προβλήματα που με στενοχώρησαν με τα σκουπίδια. Ο δήμαρχος μας είχε υποσχεθεί ότι θα λυθεί το θέμα  και σε μεγάλο ποσοστό πλέον,  υπάρχει σωστή καθαριότητα.
Επειδή μιλάω και με άλλους δόμους στην Ελλάδα, παντού υπάρχουν προβλήματα. Όταν υπάρχει κίνηση σε κόσμο, θα γίνουν κάποια λάθη, θα υπάρχουν κάποια προβλήματα. Όμως να λέμε Δόξα το Θεό, πήγαμε πάρα πολύ καλά , καλύτερα και από το 2019
Πήγα Αλυκές είδα καθαριότητα, όπως είδα  και στο Αργάσι, και στο Βασιλικό. Εναλλάξ καθημερινά έχουμε πεζή καθαριότητα  και  είναι ευχαριστημένοι οι πρόεδροι γενικότερα.
Σε καθημερινή βάση δίνω τον καλύτερο μου εαυτό. Ρωτάω τους προέδρους για προβλήματα, τα καλύπτουμε όμως και τα λύνουμε.
Φέτος στο Τσιλιβί δεν υπήρξε πρόβλημα με το αποχετευτικό. Ο άνθρωπος είναι 24 ώρες από επάνω.
Σήμερα έκανα μια βόλτα σε όλα τα στενά στη πόλη. Είδα δρόμους με άσφαλτο,  που είχε να πέσει 50 χρόνια. Η πόλη θα γίνει αστέρι και το ίδιο θα συνεχιστεί και στα χωριά. Συνεχίζουμε να περάσει όμορφα η 4ετία και προσπαθούμε και παλεύουμε για το καλό της Ζακύνθου».
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ|
«Αισθάνομαι πάρα πολύ ικανοποιημένος  που όταν κάποιοι μας κατηγορούσαν ότι δεν θα ανοίξει το υπαίθριο δημοτικό θέατρο,   δεν επαληθεύτηκαν. 10 Ιουνίου είχα πει ότι θα είναι έτοιμο το θέατρο και πράγματι ήταν.
Παρεξηγήθηκα από κάποιους , αλλά τους εύχομαι να είναι καλά. Καλλιτέχνες  που ήρθαν ,  μου είπαν ότι έχουμε το πιο καθαρό θέατρο που έχουν δει στην Ελλάδα. Η Νατάσα Θεοδωρίδου μου έδωσε συγχαρητήρια.
Οι εκδηλώσεις ήταν τέλειες με αξιοπρέπεια και πολιτισμό.
Επειδή έχω εμπειρία στον τομέα του πολιτισμού και από τη νομαρχία γι αυτό δίνω τον καλύτερο μου εαυτό. Το θέατρο λειτούργησε με ελάχιστα έξοδα και προσωπικές γνωριμίες. Αυτό που με στενοχώρησε ήταν που έκανα μια βραδιά με ζακυνθινά σχήματα , κάλεσα χορευτικά συγκροτήματα και χορωδίες του νησιού μας , αλλά οι χορωδίες δεν ήρθαν. Δεν ξεχωρίζω κανέναν. Είμαστε ανοιχτοί για οποιονδήποτε ζακυνθινό. Το θέατρο όταν είναι για ζακυνθινά σχήματα είναι δωρεάν.
Υπάρχει το γραφείο πολιτισμού,  είναι η κ.Γράμψα, υπεύθυνη. Όταν δεν έχεις πολιτισμό δεν έχεις τίποτα στον τόπο σου. Είπα στο δήμαρχο ότι θέλω μια βοήθεια. Το χειμώνα θα γίνουν πολλές εκδηλώσεις στο κλειστό δημοτικό θέατρο. Ο δήμαρχος δεν φέρνει αντίρρηση. Είμαστε μία ομάδα όλοι,  αλλά ο καθένας κοιτάζει και την ενότητα του.
Κάναμε 2 σεργιάνια με το τρενάκι και προγραμματίζουμε άλλο ένα.
Επίσης να κάνω γνωστό , ότι  όποιος θέλει μπορεί  να έρθει για δωρεάν μαθήματα στην  εκκλησιαστική μουσική, ώστε  να μη χαθεί η παράδοση μας. Καλώ όλους να είμαστε αγαπημένοι και ενωμένοι.
Στο Νομό Ηλείας που πήγαμε συγκινήθηκα με τα λόγια που είπε ο δήμαρχος ο Ανδρέας Μαρίνος. Ήταν η μεγαλύτερη διαφήμιση για το νησί μας.
Ζητάω να είμαστε όλοι αγαπημένοι και όταν μεγαλώσουμε και ξεφύγουμε από την πολιτική, να μπορούμε να πούμε ότι βάλαμε ένα λιθαράκι».

ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΕΚΠΟΜΠΗ| IONIANRADIO.gr (ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ) : 

https://www.ionianradio.gr/index.php/ekpompes/recent