ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ

Με 1 χρυσό 1ασημενιο κ 4 χάλκινα μετάλλια επέστρεψα οι αθλητές του Αλκίμαχου Ζακύνθου από το διασυλλογικό πρωτάθλημα Ταεκβοντό που έγινε στις 7 με 9 Φεβρουαρίου στην Χαλκίδα. 
Στο πρώτο δυνατό τεστ της νέας χρονιάς οι αθλητές του Αλκίμαχου επιβεβαιωσαν 
σαν για άλλη μια φορά το πολυ καλο τους επίπεδο και την καθιέρωση της σχολής μας στις πλέον υπολογισιμες σχολές στο αγωνιστικό Ταεκβοντό.
Οι αθλητές του Αλκίμαχου πραγματοποίησαν σπουδαίες εμφανίσεις με κορυφαίες αυτές του Τσώλα Θεμιστοκλή οποίος κατέκτησε την πρώτη (1)θέση στην κατηγορία του νικώντας αθλητές με πανελλήνιες κ ευρωπαϊκές διακρίσεις και από σχολες με πολύ μεγάλες επιτυχίες και σημαντική ιστορία στο Ταεκβοντό.
Τη δεύτερη (2) θέση στην κατηγορία του με επίσης εκπληκτικούς αγώνες κατέκτησε ο Ζουγρας Ιωάννης ο οποίος έπαιζε  από τον πρώτο αγώνα  με τραυματισμένο πόδι.
Τρίτη (3) θέση στις κατηγορίες τους κατέκτησαν ο Παλαιοθόδωρος Στέφανος, ο Μποζίκης Κωνσταντής, ο Χονταΐ Ματεο κα η Παπαδάτου Γεωργία. Με τους δυο πρώτους να επανέρχονται στην αγωνιστική δράση μετά από πολύ καιρό δικαιώνοντας όμως τους εαυτούς τους για την επιμονή τους και τη σκληρή δουλειά τούς. 
Πολύ σημαντική είναι η διάκριση και τον Χονταΐ Ματεο οποίος ήταν ο ελαφρύτερος στην κατηγορία και αγωνιζόταν με αθλητές 6 κιλά βαρύτερους ενώ η Παπαδάτου Γεωργία στη δεύτερη μόλις παρουσία της κατέκτησε το δεύτερο μετάλλιο της γεγονός που γεννά ελπίδες για το μέλλον.
Την ομάδα του Αλκίμαχου συμπλήρωναν η 
Πισκαρδέλη Αναστασία η Θεοδοσοπούλου Αθήνα η Λαζαράκη Αναστασία ο Ζουγρας Δημήτρης ο Κουτσης Πέτρος ο Μπάστας Νίκος ο Καψασκης Νίκος ο Σωτηρόπουλος Διονύσης ο Ραζής Αντώνης  και ο Χονταΐ Ντάνιελ που άφησαν πολύ καλές εντυπώσεις με τις εμφανίσεις τους. 
Το Δ.Σ του συλλόγου συγχαίρει όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες που πηραν μέρος σε αυτό το πρωτάθλημα για το ήθος τους την αγωνιστικότητα τους και τις επιτυχίες τους,τους προπονητές για την προετημασια και την καθοδήγηση τους ,τους γονείς για τη εμπιστοσύνη και την συμπαράσταση που μας παρέχουν και φυσικά τον δάσκαλο μας κύριο Κώστα Τζιδημοπουλο που για άλλη μια φορά στεκόταν πάντα στο πλευρό μας.