ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ

Ο 50χρονος Ρόμπερτ Καττ, ο 20χρονος γιος του Χέιντεν κι η 18χρονη κόρη του Αμπι, είχαν συστήσει κανονική οικογενειακή επιχείρηση αφού κατάφεραν να πραγματοποιήσουν με επιτυχία κλοπές σε τράπεζες του Τέξας.

Μόνο που η δράση τους διεκόπη απότομα, όταν οι τοπικές αστυνομικές αρχές συνέλαβαν την τριμελή συμμορία καθώς οι κάμερες ασφαλείας στην τελευταία τους απόπειρα κατέγραψαν κάθε τους κίνηση.

Το μοτίβο ήταν πάντα το ίδιο: ο μπαμπάς με καπέλο, σκούρα γυαλιά, στολή και μάσκα ελαιοχρωματιστή έμπαινε στην τράπεζα μαζί με τον 20χρονο γιο-συνεργό του, που φορούσε ψεύτικο μουστάκι, και οι δύο τους με όπλα άδειαζαν τα ταμεία των τραπεζών και έφευγαν με αμάξι στο οποίο τους περίμενε η 18χρονη Αμπι. Οι κάμερες όμως την τελευταία φορά κατέγραψαν την οικογένεια να αγοράζει τις στολές από κατάστημα οπότε αυτό διευκόλυνε την έρευνα της αστυνομίας από την οποία προκύπτει ότι οι τρεις τους έχουν διαπράξει πάνω από έξι κλοπές σε τράπεζες.

Ο Καττ ο οποίος είναι διαζευγμένος έπειτα από καταγγελία της συζύγου του για οικογενειακή βία, παρουσιάζεται από το φιλικό του περιβάλλον ως «αφοσιωμένος πατέρας», ενώ τα παιδιά του ήταν άριστοι μαθητές. Σύμφωνα με γείτονες όμως ο Καττ απολύθηκε πρόσφατα από δύο δουλειές, ενώ το σπίτι του είχε κατασχεθεί από την τράπεζα.

πηγή πρώτο θέμα