ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ

Οι συγκεκριμένες σκηνές εκτυλίχθηκαν στη βόρεια πύλη του αεροδρομίου Χαμίντ Καρζάι - «Από την Κυριακή απομακρύνθηκαν 18.000 άνθρωποι από το Αφγανιστάν», υποστηρίζει το ΝΑΤΟ - «Δεν έχουμε «ακριβή αριθμό» των Αμερικανών στο Αφγανιστάν», λέει ο Λευκός Οίκος - Συγκλονιστικό βίντεο: Εκτέλεση στρατηγού από τους Ταλιμπάν - Του έχουν δέσει τα μάτια και τον πυροβολούν
Νέες εικόνες χάους βλέπουν το φως της δημοσιότητας με πρωταγωνιστές γυναικόπαιδα που ποδοπατούνται στην προσπάθειά τους να φτάσουν στο αεροδρόμιο της Καμπούλ.
Την ίδια ώρα ένας Γερμανός πολίτης πυροβολήθηκε προσπαθώντας να φτάσει στο αεροδρόμιο της αφγανικής πρωτεύουσας, ενώ η Μεγάλη Βρετανία προειδοποίησε ότι τις επόμενες μέρες οι πτήσεις σωτηρίας θα μπορούσαν να σταματήσουν και ορισμένοι άνθρωποι στους οποίους είχαν υποσχεθεί προστασία θα μείνουν πίσω.
Όπως μεταδίδει η Daily Mail τα πλάνα που τραβήχτηκαν από τη βόρεια πύλη του αεροδρομίου Χαμίντ Καρζάι φαίνονται οικογένειες να  έχουν πέσει στο έδαφος την ώρα που οι συγκεντρωμένοι απομακρύνονταν από τις πύλες εισόδου. Για να γίνει αυτό οι στρατιώτες έριξαν καπνογόνα  και πυροβόλησαν στο αέρα. To αποτέλεσμα ήταν πολλά παιδιά να ποδοπατηθούν, φωνάζοντας απεγνωσμένα για βοήθεια.