Είναι γεγονός,  εξάλλου το αποδεικνύουν τα ίδια τα αποτελέσματα, ότι δεν συμβιβάζεται  με  διαπιστώσεις , που δεν δίνουν λύσεις  του τύπου, «το ένα ή το άλλο πρόβλημα αποτελεί παθογένεια των πολιτικών συστημάτων»,  αλλά αντιθέτως, στρέφεται ευθέως, εναντίον των όποιων δυσκολιών  και μεθοδικά, συστηματικά και  στοχευμένα, διεκδικεί το καλύτερο για την περιοχή του και το κοινωνικό σύνολο .
Σε εποχές εξαιρετικά δύσκολες οικονομικά καταφέρνει να πείθει, με τον ευρέως  γνωστό τρόπο του, τους άμεσα  εμπλεκόμενους, με αυτό που διεκδικεί, φορείς .
Ακούραστος και διεκδικητικός δεν πτοείτε από τις καθυστερήσεις ή  τις αρνήσεις,  αλλά, αντιθέτως ,όλα αυτά τον ενεργοποιούν ακόμη περισσότερο .
Ο λόγος για τον πρόεδρο του Συλλόγου Τουριστικών Επιχειρήσεων  Βασιλικού Ζακύνθου « Ο ΣΚΟΠΟΣ» κ. Νίκο Βαρδακαστάνη , ο οποίος  μπορεί  τουλάχιστον για μερικούς από τους στόχους του, να απολαμβάνει τους καρπούς των προσπαθειών του και να νοιώθει ικανοποιημένος .
Αξίζει να σημειώσουμε ότι συστηματικά, σε κάθε περίπτωση, προεκλογικά και μετεκλογικά σε όλους τους υποψήφιους,  αυτοδιοικητικούς και μη,  σε όλες τις υπηρεσίες και  στους πολιτικούς  τους προϊστάμενους  ,καταθέτει  εγγράφως  τα έργα και τις παρεμβάσεις που η περιοχή του και κατά προέκταση  ολόκληρο το νησί έχει ανάγκη,  επιδιώκοντας κάθε φορά να μικραίνει ακόμη περισσότερο η λίστα …
Να υπενθυμίσουμε μόνο αυτό ,δεν είναι λίγες οι φορές, που καταθέτει  -προσέξτε- έτοιμες μελέτες για να διευκολύνει  τις υπηρεσίες,  να εξασφαλίσει την ομαλή και χρονικά  εξέλιξη του έργου και  κυρίως,  να αποφύγει τις … όποιες αρνήσεις .
Στην προσπάθειά του αυτή ,βρίσκει πάντα φίλους και υποστηρικτές ,που αφιλοκερδώς του προσφέρουν τις υπηρεσίες τους, και που ποτέ δεν ξεχνά να του ευχαριστεί δημοσίως….
Σήμερα, με ανάρτησή του, στον προσωπικό του τοίχο σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης-face book , ενημερώνει για μια ιδιαίτερα σημαντική εξέλιξη στο δ.δ Βασιλικού, για την ασφάλεια των μόνιμων κατοίκων και των επισκεπτών …
Συγκεκριμένα,
«Μετά από ένα μέρος τοποθέτησης στηθαίων στο δρόμο του Βασιλικού χθες και σήμερα γίνεται ασφαλτόστρωση σε εννέα σημαντικά σημεία του δρόμου. Γίνονται σημαντικά βήματα και περιμένουμε την υλοποίηση των υπολοίπων προβλημάτων για τα οποία έχουμε πάρει υποσχέσεις από Περιφέρεια και Δήμο. Ο Σύλλογος Τουριστικών Επιχειρηματιών Βασιλικού προσπαθεί για το καλύτερο του Χωριού και αυτό θα συνεχίσει να κάνει.»

« Συμβάλλω και όχι μόνο εγώ» δηλώνει στο IonianRadio.gr

Σαν Πρόεδρος ,θα πω ότι πραγματικά κάποια πράγματα γίνονται όσο αφορά ασφαλτόστρωση, ασφάλεια οδική, έχουν μπει κάποια στηθαία από Δήμο και Περιφέρεια. Χρόνο με το χρόνο γίνεται κάτι .

Συμβάλλω και όχι μόνο εγώ, με ζήλο και αγωνιστικότητα για τη καλή κατάσταση του Βασιλικού και το αποτέλεσμα που δείχνει.

Θα πρέπει επίσης να μας γίνει συνείδηση η ανακύκλωση, γιατί τα περισσότερα από τα απορρίμματα είναι ανακυκλώσιμα. Αν έχουμε καλά αποτελέσματα θα είναι και για εμάς τους επιχειρηματίες.

Έχουμε πόλεμο αυτή τη στιγμή και πρέπει να συμβάλλουμε να λυθεί το πρόβλημα.

Έχει γίνει κακοδιαχείριση.

Όσο αφορά την έναρξη της τουριστικής περιόδου , μας αγαπάνε μας επισκέπτονται αλλά δυστυχώς όλοι οι δρόμοι είναι αρνητικοί. Με τα σκουπίδια και το πρόβλημα του νοσοκομείου πάμε ανάποδα. Αν δημιουργηθεί ζημιά θα είναι τουλάχιστον για μία 5ετία.

Εμείς θα την πληρώσουμε αν συνεχίσουν οι τουρίστες να μας βλέπουν σε αυτό το χάλι. Πρέπει να βοηθήσουμε να βρεθεί η οριστική λύση και όχι στο φορέα να μπαίνουν τρικλοποδιές.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή στο Ionian Radio (27/4/2017) 

ΖΆΚΥΝΘΟΣ ΚΑΙΡΟΣ