Είναι γεγονός ότι η Ζάκυνθος υπολείπεται σημαντικά στη καταπολέμηση της άναρχης στάθμευσης των αυτοκινήτων και στην αντιμετώπιση του κυκλοφοριακού χάους, κυρίως την τουριστική περίοδο.
Οι παθογένειες των πολιτικών συστημάτων στρέφονται ευθέως εναντίον της λειτουργίας μιας σύγχρονης πόλης. Από τη άλλη όμως, όπου υπάρχει καλή συνεργασία και κατανόηση των προβλημάτων, τότε τα αποτελέσματα είναι εξαιρετικά.
Σα πλαίσια αυτά  και μετά το «διαρκές» αίτημα του Προέδρου του Συλλόγου «ΣΚΟΠΟΣ» κ.Ν.Βαρδακαστάνη, άμεση ήταν η ανταπόκριση του Προέδρου του ΚΤΕΛ κ. Ηλία Μαλλιά, ο οποίος υλοποιώντας γι άλλη μια φορά τις δεσμεύσεις του, όχι απλά βελτιώνει, αλλά πολλαπλασιάζει τα δρομολόγια προς Βασιλικό, αποκτώντας πια το δημοτικό διαμέρισμα –τουριστικό θέρετρο, αστική συγκοινωνία.
Τα σύγχρονα λεωφορεία του ΚΤΕΛ, θα πραγματοποιούν δρομολόγια προς Μπανάνα, Άγιο Νικόλαο, Πόρτο Ρώμα και Γέρακα , δίνοντας στους ντόπιους αλλά και στους επισκέπτες τη δυνατότητα οικονομικής και ασφαλούς πρόσβασης στη περιοχή.
Εξάλλου, η πολύχρονη παρουσία του ΚΤΕΛ και ο επαγγελματισμός της Διοίκησης  και των οδηγών, δίνουν τις ανάλογες εγγυήσεις..
Σύντομα το ΚΤΕΛ θα ενημερώσει για αυτή την εξέλιξη με ανάρτηση των δρομολογίων  στο site του,  ενώ παράλληλα θα προχωρήσει και σε  διανομή φυλλαδίου
Ο κ.Βαρδακαστάνης μετά τη συνάντηση του με το κ.Μαλλιά, εξέφρασε μέσω της ZantePress24 την ικανοποίηση του και τις θερμές του ευχαριστίες γι αυτή την εξέλιξη.
Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο κ.Βαρδακαστάνης γι άλλη μια φορά αναδεικνύει, την ανάγκη άμεσης τοποθέτησης της σιδερένιας γέφυρας στο ποτάμι του Αγίου Χαραλάμπη, με στόχο την αποσυμφόρηση της ευρύτερης περιοχής από το κυκλοφοριακό χάος και τις τεράστιες ουρές που στο σημείο αυτό δημιουργούνται,  ενώ με διάθεση κριτική και σε περιπτώσεις επικριτική, ζητά από τους άμεσα εμπλεκομένους φορείς, τους οδηγούς και επαγγελματίες του είδους, αλλά και από τους επιχειρηματίες  του δημοτικοπύ  διαμερίσματος  Αργασίου , να... περιορίσουν το φαινόμενο της άναρχης στάθμευσης, στη περιοχή,  που ως αποτέλεσμα έχει το … «μπλοκάρισμα» της οδικής αρτηρίας που καταλήγει στο Βασιλικό.
ΖΆΚΥΝΘΟΣ ΚΑΙΡΟΣ