Νίκος Βαρδακαστάνης (Πρόεδρος Συλλογου ΣΚΟΠΟΣ και Πρόεδρος Α.Ο Βασιλικού ) 

Για την  κατάσταση που επικρατεί θεωρώ ότι την ευθύνη έχουν πολλοί. Τα τελευταία 20 χρόνια που έχω πεντακάθαρη εικόνα για πολλά πράγματα βλέπω ότι αυτό που θα κάνει τη διαφορά , το συν ένα σε αυτό το νησί δεν έχει έρθει και δεν ξέρω αν θα έρθει ποτέ. Όλοι οι επιχειρηματίες αιμορραγούμε να επιβιώσουμε. Όποιος εκλεγεί από εδώ και στο εξής θα πρέπει να έχει πρώτο γνώμονα το καλό του τόπου και όχι το προσωπικό του καλό. Πραγματικά δεν είναι κακό να διεκδικείς. Αν υπάρχει ουσία είναι καλό να διεκδικείς, διαφορετικά να μη το κάνεις. Εμένα προσωπικά με ενδιέφερε πάντα το επιμελητήριο. Εντάσσεται κοντά στον επαγγελματία. Ποτέ δεν τόλμησα να πάω και δε θα πάω γιατί φοβάμαι ότι αν πάω εκεί δε θα μπορούσα να κάνω αυτό που θέλω σήμερα.

Σίγουρα έχει κάνει το επιμελητήριο πράγματα. Όμως η δύναμη του είναι πολύ πιο μεγάλη. Σαν επιμελητήριο είναι ένας πολύ καλός φορέας, πολύ σημαντικός φορέας. Παρακαλώ τους κυρίους που θα διεκδικήσουν και όποιους εκλεγούν να το δουν ότι είναι ο χώρος του επαγγελματία και  από εκεί θα βγουν προγράμματα.

 Το ποδόσφαιρα είναι πάνω από 2.000 παιδιά που ασχολούνται. Καλό είναι όποιοι μπορούν να στηρίζουν αυτές τις προσπάθειες και είναι μόνο οικονομικά η στωική. Είναι πολλά παιδιά που παίζουν και στη πλειοψηφία τους είναι το καλό κομμάτι του αθλητισμού. Εμείς οι παράγοντες κάνουμε μία μεγάλη προσπάθεια. Εγώ έχω πετύχει μία ομάδα τετραετίας στην οποία είμαι Πρόεδρος τα τελευταία 3 χρόνια και στον πέμπτο χρόνο της η ομάδα ανέβηκε κατηγορία.

Όσο αφορά το τελευταίο αγώνα θα πω ότι μέχρι το 89 η νίκη ήταν δική μας. Ένα μικρό λάθος μας στο τέλος μας έκανε να χάσουμε τον αγώνα. Μπορεί και να μας έκανε καλό αυτό. Από ένα λάθος γίνεσαι πιο δυνατός. Σίγουρα υπάρχει ένα καλό συμβούλιο , ένα καλό σύνολο και θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στα παιδιά της ομάδας για τη στήριξη τους και στην ομάδα και σε εμένα προσωπικά. Τα παιδιά είναι αυτά που στήριξαν την επιτυχία της ομάδας μέχρι σήμερα.

Δείτε όλη την εκπομπή στο Ionianradio.gr (19/10/2017)

ΖΆΚΥΝΘΟΣ ΚΑΙΡΟΣ