Χθες ήταν λίγα άτομα από την επιτροπή που ήρθαν στη συνεδρίαση που έγινε και παρουσίαση από το κ.Κούτουλα. Θέλω να παρακαλέσω όλα τα μέλη να καταλάβουν ότι δε πρέπει να μας κουράζει τίποτα, πρέπει να επιμένουμε, ο τουρισμός είναι ότι ποιο μεγάλο και οι πιο καλό στο νησί μας. Κάνει πράγματα η επιτροπή και πρέπει να είμαστε κοντά και να πιέζουμε.
Συναντάμε στη καθημερινότητα κάποια από τα πράγματα που είπε ο κ.Κουτουλας. είναι γεγονός ότι κάποιοι την οδηγούν που έχουν μεγάλα συμφέροντα. Αυτό που μου έμεινε είναι ότι η Ζάκυνθος έχει μείνει πίσω, δεν είναι δυνατόν να μην έχει φως και να παρακαλάμε μόνο τον Άγιο να γίνουν πράγματα.
Είναι υλοποιήσιμα αυτά που είπε ο κ.Κούτουλας. Αυτό όμως που δεν ξέρω , αν μπορεί να γίνει , είναι η συνεργασία. Αυτό με τρομάζει. Πρέπει να επιστρατευτούμε και να λύσουμε κάποια πολύ σημαντικά πράγματα της Ζακύνθου.
Ένα είναι το δίκιο..ότι κάτι δε πάει καλά. Αυτό που θα με κάλυπτε σαν πολίτη, θα ήταν η πράξη. Δε μπορεί να συμβαίνει με το Νοσοκομείο ότι συμβαίνει και να φοβόμαστε να μπούμε σε αυτό. Θα παρακαλέσω τους κυρίους μηδενός εξαιρουμένου να σταματήσουν τα λόγια. Θέλω να ξέρω ότι θα μπορούμε να επισκεφτούμε το Νοσοκομείο χωρίς να πεθάνουμε.
Δε κάνει κακό στο τουρισμό; Ποιος επισκέπτης μας το ρισκάρει να έρθει;
Για το νερό… Υπάρχουν ιδιώτες που δίνουν το νερό, δε φταίνε αυτοί. Εκμεταλλεύονται συνθήκες και μας παρέχουν νερό.
Πραγματικά όποιος νομίζει ότι μπορεί να λύσει το πρόβλημα ας έρθει να το λύσει . Αυτός θα είναι ο ήρωας.
ΖΆΚΥΝΘΟΣ ΚΑΙΡΟΣ