ΝΙΚΟΣ ΒΑΡΔΑΚΑΣΤΑΝΗΣ-ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ "Ο ΣΚΟΠΟΣ"


Την Παρασκευή ήμουν στη εκδήλωση της ΕΠΣ Ζακύνθου κατά τη διάρκεια δηλώσεων μου στην εκπομπή σας . Την άποψη μου  τη λέω πάντα με καλή πρόθεση και για το καλό των επιχειρηματιών που αυτούς εκπροσωπώ, και για το καλό της Ζακύνθου.

Πρέπει να υπάρχει καλή πρόθεση και διάλογος. Στην 20ετή πορεία μου ως Πρόεδρος έχω μάθει πάντα να λέω την άποψη μου που πάντα είναι καθαρή και ποτέ δεν γέρνει προς κάποιο κόμμα. Την Παρασκευή ίσως ήμουν γρήγορος στο λόγο και δεν τεκμηρίωσα αυτά που είχα στο μυαλό μου. Κάποιοι ίσως παρεξήγησαν κάποια πράγματα. Όμως πριν απαντήσετε θα έπρεπε να υπάρξει ένας διάλογος και όχι που δέχτηκα επίθεση .

Πραγματικά με παρεξηγήσατε κύριοι. Όταν εγώ εδώ και 30 χρόνια ζω σε μια Χιροσίμα γιατί στο ΣΚΟΠΟ τα ζουμιά είναι ποτάμι και  καταλαβαίνω τον αγώνα που κάνετε. Σε καμία περίπτωση δε θα έλεγα φύγετε από εκεί και ας γίνει ότι γίνει. Όλο το καλοκαίρι τα σκουπίδια έρχονταν στο ΣΚΟΠΟ.

Αγωνιώ και προσπαθώ να μην υπάρχει αυτή η κατάσταση στους δρόμους. Σε όλα τα τουριστικά μέρη που μας επισκέπτονται έχει περάσει το μήνυμα ότι η Ζάκυνθος δεν είναι ασφαλής, είναι βρώμικη και χωρίς νοσοκομείο. Αν δε λειτουργεί η καθαριότητα και το νοσοκομείο είναι ένα πολύ μεγάλο θέμα να μη μας επισκεφθεί ο τουρισμός. Σε αυτή τη περίπτωση θα χάσουμε τα πάντα.

Αν πραγματικά υπάρχει τέτοιο πρόβλημα στο ΒΡΑΧΙΟΝΑ θέλω να με καλέσετε γιατί το πρόβλημα το ζω και έχω τη βόμβα σπίτι μου. Δεν ήθελα να προσβάλω και ποτέ δεν είπα ΛΙΒΑ. Αν όμως κατ ομολογία όλων των φορέων που λένε ΛΙΒΑ και οι επιστήμονες και η Ευρώπη που το επέτρεψαν, το Υπουργείο  που το χρηματοδοτεί , ο ΦΟΔΣΑ, ο Δήμος τρελάθηκαν και υπάρχει παρανομία τότε δεν το γνωρίζω. Εγώ δεν έχω την επιστημονική δυνατότητα να ξέρω. Αφού κατ ομολογία όλων όσων προανέφερα λένε ΛΙΒΑ είπα λίγο νεράκι στο κρασί και εφόσον δεν σας κάνει ζημιά να υποχωρήσετε.

Απευθύνθηκα και είπα την κουβέντα προχθές με λάθος τρόπο. Θεωρώ ότι θα είναι η καταστροφή μου αν δε λυθεί το πρόβλημα των σκουπιδιών και του νοσοκομείου. Έχω ακούσει ότι εκεί δε πρέπει να υπάρξει καθόλου.

Έχω κάνει μία δήλωση και θα την επαναλάβω. Μηδενός εξαιρούμενου ο τρόπος που εκλέγονται κάποιοι είναι επικίνδυνοι γιατί το καλό παιδί που γίνεται υπουργός δε σημαίνει ότι μπορείς να διαχειριστείς και μία Ελλάδα , ένα τόπο μία Ζάκυνθο.

Τώρα όσο για τις κωλοτούμπες εγώ  από τους πάντες αυτό έζησα. Ας μου πείτε μία προεκλογική υπόσχεση που υλοποιήθηκε. Έχουμε 50 διαφορετικούς φόρους , κοιμάσαι και το πρωί δεν έχει τίποτα. Όσο για τη κωλοτούμπα του κ.Κολοκοτσά , αν είναι για το καλό της Ζακύνθου και αν εκεί δε γίνεται η παραμικρή ζημιά, όπως  αυτή που έπαθα εγώ στη περιοχή μου, τότε καλώς η κωλοτούμπα. Αν όμως είναι να καταστρέψουμε και το Καταστάρι όχι. Θα είμαι πρωτοστάτης εκεί αν είναι να γίνει ζημιά.

 

Κανένας δεν τα θέλει στη πόρτα μας. Εγώ εκεί επάνω δεν έχω έρθει και δε γνωρίζω . Είναι μονόδρομος πιστεύω και όποιος και να έρθει εκεί θα πάει στο ΛΙΒΑ.

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΚΙΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ-ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΒΡΑΧΙΟΝΑ

ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΚΙΑΔΟΠΟΥΛΟΣ:

Θέλω να πω δύο πράγματα , έχουμε ξεκαθαρίσει ότι σε αυτό το σύλλογο πολιτικές δεν χωράνε. Μακάρι να είχε η Ζάκυνθος ένα σύλλογο όπως ο ΒΡΑΧΙΟΝΑΣ, δεν θα υπήρχε αυτή η κατάντια στο ΣΚΟΠΟ. Εμείς δεν θα επιτρέψουμε κάτι τέτοιο να γίνει. Εμείς θα συνεχίσουμε τον αγώνα μας σε οποιαδήποτε κατεύθυνση. Επίσης σε 2 μήνες άκουσα έρχονται τουρίστες. Εμείς τι είμαστε? Αν θέλετε να ανεβείτε στο ΛΙΒΑ με χαρά μου να σας συνοδεύσω.

 

ΝΙΚΟΣ ΒΑΡΔΑΚΑΣΤΑΝΗΣ

Με χαρά μου θα επισκεφτώ το ΛΙΒ Α. Θα ήθελα να ρωτήσω. Διαφωνείτε γενικά με τη τοποθέτηση του ΧΥΤΥ στο ΛΙΒΑ ή επειδή δε γίνεται κάτι καλό?

 

ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΚΙΑΔΟΠΟΥΛΟΣ:

Διαφωνούμε και ας βρεθεί ένας ζακυνθινός και μου πει ότι κάνουν κάτι σωστό στο ΛΙΒΑ ….. Οι δημοτικοί σύμβουλοι ρώταγαν τους ξενοδόχους και τους φορείς αν εκεί επάνω ο ΛΙΒΑΣ λειτουργεί σωστά. Αν είναι δυνατόν. Είπατε είναι μονόδρομος. Δεν ήταν. Απλά έκαψαν όλες τις άλλες περιοχές.

ΝΙΚΟΣ ΒΑΡΔΑΚΑΣΤΑΝΗΣ

Το ίδιο θα γινόταν. Όπου και να απευθυνθούμε στη Ζάκυνθο το ίδιο θα είχαμε. Κάτι δε πρέπει να γίνει; Δεν πρέπει να βοηθήσουμε άπαντες; Κάπου πρέπει να  πάνε

ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΚΙΑΔΟΠΟΥΛΟΣ:

Ο ΣΚΟΠΟΣ δεν ήταν λύση. Αν ήταν να προτείνω εγώ τη λύση…. θα είχα εκλεγεί. Αυτοί που ψηφίσαμε πρέπει να δώσουν λύση. Άκουσα τον κ.Νιοτόπουλο που είπε ότι ανέβηκε επάνω και δεν λειτουργεί σωστά

ΝΙΚΟΣ ΒΑΡΔΑΚΑΣΤΑΝΗΣ

Εμείς δε μπορούμε να πούμε το μέρος. Όμως κάποια στιγμή πρέπει να υπάρξει λύση και εμείς πρέπει να είμαστε ένα και όχι αντίπαλοι. Κάπου πρέπει να πάνε. Αν όλες οι κοινωνίες αντισταθούμε όπως και έκαναν ,και αυτοί που συμφώνησαν ΛΙΒΑ εγώ ο πολίτης που να πάω.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΚΙΑΔΟΠΟΥΛΟΣ:

Δε θα μπω στη διαδικασία να πω τι είπαν για να εκλεγούν. Μας υποσχέθηκαν πράγματα στο Καταστάρι, τη πρώτη Κυριακή τον κάναμε Δήμαρχο.

ΝΙΚΟΣ ΒΑΡΔΑΚΑΣΤΑΝΗΣ

Εκλέχτηκε με ψέματα, αν όμως η νομιμότητα είναι ο ΛΙΒΑΣ θα το στηρίξετε?

Δε θα πω ποτέ ΛΙΒΑΣ δεν είναι δουλειά μου τίποτα άλλο από το να παλεύω σαν σύλλογος για τη περιοχή μου και δεν θα αντιδικήσω μαζί σας. Θέλω όμως να σας ακούσω να μιλάτε για επιλυσυ γενική του θέματος ακόμη και αν φύγουν τα απορρίμματα με καράβι

ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΚΙΑΔΟΠΟΥΛΟΣ:

Το ΣτΕ έχει ψηφίσει μία μελέτη που είπε ότι κάνει για οπουδήποτε. Θα την εφαρμόσουν λοιπόν  και αυτός θα είναι ο αγώνας μας . Όχι μόνο για το ΛΙΒΑ αλλά για οπουδήποτε στη Ζάκυνθο. Στο ΣΚΟΠΟ έχω ανέβει πρόσφατα και έχω πει ότι είναι ντροπή όπως τον κατάντησαν . Δεν θέλω αντιπαράθεση μαζί σας. 

ΝΙΚΟΣ ΒΑΡΔΑΚΑΣΤΑΝΗΣ

Θέλω επίλυση του θέματος . Όμως οι πολλές δηλώσεις εκθέτουν. Σας εκθέτουν οι πολιτικοί που λένε ότι σας στηρίζουν. Αν εσείς δεν έχετε τη πολιτική χροιά που λέω εγώ τότε σημαίνει ότι κάποιοι σας εκθέτουν

ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΚΙΑΔΟΠΟΥΛΟΣ:

Ο σύλλογος αντιπροσωπεύει πάνω από 2000 μέλη. Οι πολιτικοί ας πουν ότι θέλουν. Εμείς θα κάνουμε αυτό που πρέπει και ότι γίνει θα γίνει με το γράμμα του νόμου και θα δούμε ποιοι συμφωνούν.

ΝΙΚΟΣ ΒΑΡΔΑΚΑΣΤΑΝΗΣ

Εγώ  σε θέλω πρωτοστάτη για επίλυση του προβλήματος της Ζακύνθου από εδώ και πέρα ακόμη και αν δεν είναι ο ΛΙΒΑΣ.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΚΙΑΔΟΠΟΥΛΟΣ:

Ξέρω ότι ασχολείστε με αθλητισμό και έχετε ευαισθησίες,  ας το κλείσουμε εδώ

ΝΙΚΟΣ ΒΑΡΔΑΚΑΣΤΑΝΗΣ

Θέλω να δεσμευτούμε οι δύο πρόεδροι εδώ δημόσια ότι όπου υπάρχει εντιμότητα , όπου υπάρχει σωστό και όχι παρανομία θα βοηθάτε και όχι μόνο για τα σκουπίδια αλλά και  για το νοσοκομείο

 

ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΚΙΑΔΟΠΟΥΛΟΣ:

Όταν ήρθε ο κ.Πολλάκης ζητήσαμε να τον δούμε. Ήμασταν κι εκεί παρών.

ΖΆΚΥΝΘΟΣ ΚΑΙΡΟΣ