Νίκος Βαρδακαστάνης (Πρόεδρος Συλλόγου ΣΚΟΠΟΣ)

«Έχετε προσεγγίσει τη πραγματικότητα. Κάνοντας προσωπικά καράτε πραγματικά θέλω να έχω πλήρη άποψη με τη λογική ότι τίποτα δεν είναι εύκολο.
Ο Λούντζης και Ο Πλέσσας πραγματικά έχουν δουλέψει πολύ. Ίσως αν πήγαιναν κι άλλα παιδιά να έρχονταν και άλλα μετάλλια.
Τα δύο αυτά παιδιά έχουν δουλέψει πολύ μαζί με το δάσκαλο τους, αλλά είχαν και δικά τους «πράγματα» βάλει… Έτσι έχτισαν και έφτασαν σε αυτό το σημείο.
Η διαφήμιση είναι πανελλαδική και για τη Ζάκυνθο… βγαίνει μέσα από τον αθλητισμό. Τεράστια η επιτυχία αυτή των παιδιών και μεγάλη διαφήμιση.
Η ομαδικότητα φέρνει το αποτέλεσμα. Αυτό ισχύει παντού. Αυτή είναι η πραγματικότητα. Θεωρώ ότι η σχολή , οι γονείς, ο δάσκαλος έχει ο καθένας συμβάλει από τη πλευρά του.
---------------------------------------------------------
Για την εκδήλωση κοπής πίτας του Συλλόγου ΣΚΟΠΟΣ, θέλω να πω ότι το καθόλου είναι κακό. Το να το κάνεις σε άλλο χρόνο δεν είναι το κακό. Ρωτήθηκα από πολλούς γιατί η αργοπορία.  Στο Βασιλικό υπήρχαν δρομολογημένες εκδηλώσεις που ήταν να γίνουν κι επίσης βρισκόμουν σε πένθος … έτσι άργησα να κάνω την εκδήλωση αλλά την έκανα για να μην υπάρχει κενό. Δεν ήθελα να υπάρχει αυτό το κενό και το έκανα έστω και αργά.
----------------------------------------------------------
Σίγουρα και από την ερχόμενη εβδομάδα θα επανέλθω με δυναμική. Το μήνυμα των μελών μού είναι ότι ξεκινώντας από την καθημερινότητα μας , νερό , φως, καθαριότητα, που έχουν μείνει πίσω. Δεν έχει ολοκληρωθεί εκείνο που θα κάνει τη διαφορά.
Από εβδομάδα θα ξεκινήσω δυναμικά και θα το ανακοινώνω αφού μας δίνετε και τη δυνατότητα στην εκπομπή σας.
Πρέπει να πιέσουμε , να έχουμε εκείνες τις παροχές που δικαιούμαστε.
Θα πρέπει να υπάρξει ενότητα τουλάχιστον στα θέματα που είναι η σωτηρία ή η καταστροφή της Ζακύνθου. Ο καθένας εκλέγεται να φέρει αποτέλεσμα. Εκεί που πρέπει όμως να δουλέψει , πρέπει και να δουλέψει.
Καμιά φορά κάνουμε κι εμείς λάθη… ελπίζω αυτή τη φορά να μη κάνουμε εμείς λάθος. Εικόνα για το μέλλον δεν έχουμε , μόνο  να υποθέσουμε μπορούμε και πολλές φορές εκεί την πατάμε».
ΖΆΚΥΝΘΟΣ ΚΑΙΡΟΣ