Skip to main content

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ

Ο Γιώργος Στασινόπουλος απαντά στον «ΦΙΛΟΞΕΝΟ» - «Αδίκως αισθάνθηκαν δυσαρέσκεια μετά τις δηλώσεις μου στο ionianradio.gr»

Απάντηση στην ανακοίνωση του Αθλητικού Συλλόγου ΑμεΑ Ζακύνθου «Φιλόξενος» - Δελτίο Τύπου 

Αδίκως αισθάνθηκαν δυσαρέσκεια προς το πρόσωπό μου, μετά τις δηλώσεις που έκανα σε πρόσφατη ζωντανή συνέντευξή μου στις 21 Νοεμβρίου στο ionianradio.gr, το Δ.Σ. του “Φιλόξενου”.

Έκπληκτος διαπίστωσα ότι προκάλεσε δυσαρέσκεια η  σύντομη συζήτηση και για θέματα αθλητισμού που είχα σε διαδικτυακό σταθμό καθώς δεν ανέφερα ονομαστικά τον αθλητικό σύλλογο "Φιλοξενος" και τις διακρίσεις τους. 

Για τον ίδιο λόγο θα μπορούσαν να δυσαρεστηθούν κι άλλοι σύλλογοι της Ζακύνθου με πολλές πανελληνιες διακρίσεις. Όπως είναι λογικό, στα πλαίσια μιας ζωντανής συζήτησης, δεν είναι δυνατόν να μπορέσει ο οποιοσδήποτε να αναφερθεί ονομαστικά στο σύνολο των δεκάδων άξιων σωματείων που υπάρχουν στο νησί μας και φυσικά αυτό δε σημαίνει απαξίωση του ρόλου τους και της προσφοράς τους.

Δεν θέλω να απαριθμήσω τις ενέργειες που έχω κάνει για τον συγκεκριμένο σύλλογο και τους αθλητές του, με τη διαχρονική στάση και προσφορά μου εμπράκτως και ηθικώς. Δεν επιθυμώ να τις δημοσιοποιώ, και αυτό αποτελεί πάγια τακτική μου.

Προσωπικά θα εξακολουθήσω να προσφέρω στους αθλητικούς φορείς του νησιού μας το μέγιστο δυνατό, με έργα-πράξεις και όχι μόνο με όμορφα λόγια.

Όπως είναι γνωστό σε όλη τη ζακυνθινή κοινωνία, ασχολούμαι ενεργά με τα αθλητικά δρώμενα για περισσότερα από 20 χρόνια.

Είτε ως αιρετό πρόσωπο, είτε ως απλός ιδιώτης, στήριξα, στηρίζω και θα συνεχίσω να στηρίζω θερμά, με όλες μου τις δυνάμεις, όσο το δυνατόν περισσότερα αθλητικά σωματεία μπορώ.

Ο “Φιλόξενος” αποτελεί ένα φάρο αθλητισμού για τον τόπο μας με πολλές διακρίσεις, και με την ευκαιρία της παρούσας ανακοίνωσης θα ήθελα να τους συγχαρώ και δημόσια για την πρόσφατη προ 3 ημερών επιτυχία τους στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στο Άμπου Ντάμπι που διεξήχθη στις 24-26 Νοεμβρίου. 

Αισθανόμαστε τιμή που αποτελούν σημαντικό κομμάτι του ζακυνθινού αθλητισμού και θα συνεχίσουμε να είμαστε δίπλα τους με όλες μας τις δυνάμεις.

Πάγια θέση μου αποτελεί η ουσία της δήλωσής στη συγκεκριμένη συνέντευξη, ότι ο αθλητισμός προσδίδει στην κοινωνία παιδεία και ιδεώδη, πρέπει να τον στηρίζουμε και να τον προφυλλάσουμε διαρκώς, εμπνέοντας ακόμα περισσότερους νέους να ασχοληθούν ενεργά με οποιοδήποτε άθλημα επιθυμούν.

Ο αθλητισμός είναι μακριά και πέρα από πολιτικές ή άλλες αντιπαραθέσεις και έτσι πρέπει να παραμείνει.

 

Γιώργος Στασινόπουλος

Αντιπεριφερειάρχης

 Επιχειρηματικότητας & Ανταγωνιστικότητας

Περιφέρειας Ιονίων Νήσων

Δείτε επίσης

To BLOG

του Δημήτρη Τετράδη

Ionian Radio

"Συντονιστείτε"