ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ

Επερώτηση ΑΝΑΣΑ : «Έλλειψη τουριστικής πολιτικής από την ΠΙΝ»

«Η απουσία της ΠΙΝ από εκθέσεις, όπως αυτή της Ουτρέχτης, αποτελεί σαφές δείγμα έλλειψης οποιασδήποτε τουριστικής πολιτικής» - Επερώτηση 126η

Προς κ. Περιφερειάρχη.

Η Ολλανδική αγορά φέτος ήταν 2η στη Ζάκυνθο με 110.371 επισκέπτες, 3η στην Κεφαλονιά με 14.354, 4η στο Άκτιο με 34.559 και επίσης 4η στην Κέρκυρα. με 41.243 επισκέπτες.

Στην έκθεση της Ουτρέχτης είμαστε παρόντες ως Κρατική Περιφέρεια από 1998-2010, ως Αιρετή Περιφέρεια από το 2011-2020 (τελευταία φορά).

Βέβαια εύλογα δεν συμμετείχαμε 2021 και 2022 λόγω πανδημίας.

Φέτος συμμετείχαν οι Περιφέρειες Νοτίου Αιγαίου, Κρήτης, Ηπείρου, Κεντρικής Μακεδονίας και Βορείου Αιγαίου.

Η απουσία της ΠΙΝ συνοδεύτηκε από πολλά παράπονα επαγγελματιών (τουριστικοί πράκτορες, ξενοδόχοι), αλλά και τουριστικών παραγόντων του εξωτερικού.

Από την στιγμή που η συμμετοχή στην έκθεση αυτή ήταν προγραμματισμένη σύμφωνα και με το εγκεκριμένο πρόγραμμα από το Περιφερειακό Συμβούλιο, δημιουργεί πολλά ερωτηματικά το γεγονός της απουσίας της ΠΙΝ από την συγκεκριμένη έκθεση.

Πληροφορούμαστε ότι και η συμμετοχή μας στις εκθέσεις του Μιλάνου και του Βερολίνου έχει τεθεί σε αμφισβήτηση.

Φαίνεται ότι η περιφερειακή αρχή βρίσκεται σε αδυναμία και σύγχυση να εκπληρώσει τις βασικές της υποχρεώσεις και μάλιστα σε ένα τομέα που διακυβεύονται πολλά για την τοπική οικονομία και την στήριξη του επιπέδου ζωής στα νησιά μας.

Επερωτάται η περιφερειάρχης

1.      Για ποιο λόγο δεν  συμμετείχε η ΠΙΝ στην έκθεση της Ουτρέχτης; Ποιος έχει την ευθύνη; 

2.      Τι θα ισχύσει για την συμμετοχή μας στο Μιλάνο και το Βερολίνο;

3.      Τελικά τι θα πράξετε για την τουριστική προβολή των νησιών μας το 2023;

Για την ΑΝΑΣΑ:

Θεόδωρος Γαλιατσάτος

περιφερειακός σύμβουλος

επικεφαλής ΑΝΑΣΑ

τ. περιφερειάρχης Ι.Ν.

Δείτε επίσης

To BLOG

του Δημήτρη Τετράδη

Ionian Radio

"Συντονιστείτε"

Ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα
από την Ζάκυνθο


Διαφήμιση

Προβάλλετε την επιχείρησή σας ή τα προϊόντα σας στην ZantePresss 24. Προσφέρονται πολλοί τρόποι προβολής. Από απλό banner μέχρι και προσωπική σελίδα. Eλάτε σε επαφή μαζί μας για να μάθετε περισσότερα.

Αρχείο Ειδήσεων

Στον παρακάτω σύνδεσμο θα βρείτε την προηγούμενή μας εφημερίδα, με όλα τα άρθρα και το υλικό που έχουμε ανεβάσει από το 2012 που ξεκινήσαμε την έκδοσή της.

  Ο σύνδεσμος είναι εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

Κοινωνικά Δίκτυα

Στοιχεία Επικοινωνίας


© Zantepress 24.All rights reserved. Made with by Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Πάνω