ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ

Ιάκωβος Κονταράτος : Ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για το Δήμο Ζακύνθου

-          «Αποφάσισα να θέσω τον εαυτό μου στην διάθεση της Ζακυνθινής κοινωνίας ως επικεφαλής μιας νέας Ανεξάρτητης προσπάθειας διεκδίκησης του Δήμου Ζακύνθου μαζί με τους Συνεργάτες μου»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

Είναι γεγονός ότι τις τελευταίες δεκαετίες στον νησί μας έχει δημιουργηθεί μία εικόνα με έντονες αντιθέσεις. Από την μία παρατηρείται η τεράστια ανάπτυξη ιδιωτικής πρωτοβουλίας και από την άλλη μία συνεχώς φθίνουσα και ελλειμματική λειτουργία των τοπικών αρχών, ειδικά σε επίπεδο Δήμου, η οποία δηλώνει την αδυναμία παρακολούθησης και ανταπόκρισης στα νέα αυτά δεδομένα και τις εξελίξεις.
Τα αποτελέσματα της εν λόγω δυσλειτουργίας του Δήμου είναι εμφανέστατα και μας επηρεάζουν όλους άμεσα και σε μεγάλο βαθμό, τόσο στην καθημερινότητά μας, όσο και σε βάθος χρόνου. 


Χαρακτηριστικά και ενδεικτικά αναφέρω:


- Στέρηση καθαρού τρεχούμενου νερού,
- Ελλιπέστατη καθαριότητα σε συνδυασμό με την ανυπαρξία ανακύκλωσης και διαχείρισης
απορριμμάτων,
- Προβληματική και ανεπαρκής αντιμετώπιση των λυμάτων,
- Έλλειψη σύγχρονων υποδομών (λιμάνι, δρόμοι, πεζόδρομοι, χώροι στάθμευσης, κτλ),
- Πόλη κάθε άλλο παρά ‘φιλική’ προς τους κατοίκους, επιχειρηματίες και επισκέπτες,
- Υπό κατάρρευση σχολικές υποδομές,
- Πλήρης απαξίωση της τόσο πλούσιας πολιτιστικής κληρονομιάς,
- Αδιαφορία για την κλιματική αλλαγή και τις επιπτώσεις της,
- Εξαθλίωση των αθλητικών υποδομών
και βέβαια
- Εγκατάλειψη και ‘παράδοση’ του Ναυαγίου!


Σκεπτόμενος όλα τα παραπάνω και βλέποντας το ‘τρένο’ της προσαρμογής στις ανάγκες και τους ρυθμούς της εποχής, της βιώσιμης ανάπτυξης, και της ορθολογικής-τεχνοκρατικής σκέψης να απομακρύνεται επικίνδυνα,
Αποφάσισα να θέσω τον εαυτό μου στην διάθεση της Ζακυνθινής κοινωνίας ως επικεφαλής μιας νέας Ανεξάρτητης προσπάθειας διεκδίκησης του Δήμου Ζακύνθου μαζί με τους Συνεργάτες μου.
Στόχος μας είναι η συνεργασία με όλους τους πολίτες που μοιράζονται τις ίδιες αγωνίες, η αφύπνιση όλων των νέων, υγιών, προοδευτικών δυνάμεων του τόπου και η ενεργοποίησή τους προς την κατεύθυνση της αναμόρφωσης, της ανάκαμψης και της ανάπτυξης του τόπου μας, για
εμάς και για τα παιδιά μας!
Απευθύνω, έτσι, ένα καθολικό κάλεσμα προς όλες αυτές τις υγιείς δυνάμεις του τόπου μας, σε σύμπλευση για την επίτευξη αυτού του κοινού στόχου-οράματος!
Με εκτίμηση,
Ιάκωβος Ν. Κονταράτος
Διπλωματούχος Ηλεκτρολόγος Μηχανικός
Πρόεδρος Ν.Ε. ΤΕΕ Ζακύνθου
Μέλος Δ.Σ. & Δ.Ε. Επιμελητήριου Ζακύνθου / Υπεύθυνος Συμβουλευτικής Υποστήριξης
Επιχειρήσεων

Δείτε επίσης

To BLOG

του Δημήτρη Τετράδη

Ionian Radio

"Συντονιστείτε"

Ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα
από την Ζάκυνθο


Διαφήμιση

Προβάλλετε την επιχείρησή σας ή τα προϊόντα σας στην ZantePresss 24. Προσφέρονται πολλοί τρόποι προβολής. Από απλό banner μέχρι και προσωπική σελίδα. Eλάτε σε επαφή μαζί μας για να μάθετε περισσότερα.

Αρχείο Ειδήσεων

Στον παρακάτω σύνδεσμο θα βρείτε την προηγούμενή μας εφημερίδα, με όλα τα άρθρα και το υλικό που έχουμε ανεβάσει από το 2012 που ξεκινήσαμε την έκδοσή της.

  Ο σύνδεσμος είναι εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

Κοινωνικά Δίκτυα

Στοιχεία Επικοινωνίας


© Zantepress 24.All rights reserved. Made with by Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Πάνω