Σε πλήρη εγκατάλειψη βρίσκεται το κτίριο που φιλοξενεί τις προσπάθειες, τις αγωνίες και τις επιτυχίες των "δελφινιών" του ΑΝΟΖ.
Σαν να υπάρχει για να θυμίζει την προκλητική αδιαφορία των αυτοδιοικητικών που μόνο για την άγρα ψήφων και πάντα προεκλογικά, θυμούνται τις προσπάθειες και τις θυσίες των αθλητών, που προβάλλουν τη Ζάκυνθο με τις επιτυχίες τους.
Στόχος της Διοίκησης του ΑΝΟΖ, των αθλητών, των γονέων τους και της τοπικής κοινωνίας, παραμένει η κατασκευή κολυμβητηρίου.
Αναρωτιέται όμως κανείς εάν η αδιαφορία των τοπικών αρχών που αποτυπώνεται στους φθαρμένους και άβαφους τοίχους του κτιρίου,αφήνει σημαντικά περιθώρια ελπίδας οτι θα υλοποιήσουν τις προεκλογικές τους δεσμεύσεις.
Εάν οι εικόνες που ακολουθούν δεν αποκαλύπτουν την αδιαφορία τους, σε συνδυασμό με άλλα γεγονότα και καταστάσεις, τότε πως δικαιολογείται αυτή η εικόνα εγκατάλειψης;
Εάν τα μικρά και τα αυτονόητα γίνονται γι αυτούς μεγάλα και πολύπλοκα πως θα υλοποιήσουν τις δεσμεύσεις τους προς την κοινωνία και τη νέα γενιά που με απίστευτη ευκολία υπόσχονται στήριξη, δημοσιοποιούν αλλά δεν υλοποιούν;
Αξίζει να σημειώσουμε ότι η εικόνα εγκατάλειψης απλώνεται στον περιβάλλοντα χώρο που αντί να λειτουργεί ως πόλος έλξης των μόνιμων κατοίκων κι επισκεπτών, αλλά κυρίως των αθλητών αντίθετα απωθεί.
Κι επειδή όπως λέγεται "μία εικόνα , χίλιες λέξεις" το φωτογραφικό υλικό που ακολουθεί αποδικνύει του λόγου το αληθές ...

ΖΆΚΥΝΘΟΣ ΚΑΙΡΟΣ