ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ

Είναι πια κοινή διαπίστωση όλων των πολιτών ότι παράγινε το κακό με την αφισορύπανση κυρίως στην πόλη της Ζακύνθου ,ιδιαίτερα κατά την διάρκεια του καλοκαιριού, η κατάσταση χειροτερεύει . Φέτος, δυστυχώς,  η αντιαισθητική και πρωτίστως ρυπογόνα συνήθεια  να τοποθετούν αφίσες αυθαίρετα, εκεί  και όπου επιθυμούν, έχει κυριολεκτικά ξεφύγει.

Αυτή η κατάσταση και η απόλυτα αρνητική  εικόνα ανάγεται στο επίπεδο  του τρόπου σκέψης  και  γενικότερα της  κουλτούρας, ακόμη περισσότερο, όσων  δήθεν  υπεραμύνονται του πολιτισμού και της προστασίας του περιβάλλοντος αλλά δεν διστάζουν να αμαυρώσουν την εικόνα ενός νησιού ,θυσιάζοντας στο βωμό των προσωπικών τους επιλογών ,  με στόχο πολιτικά οφέλη , ότι καλό χαρακτηρίζει μια κοινωνία ή  είναι αποτέλεσμα της αδιαφορίας  εκείνων που παίρνουν τις τελικές αποφάσεις . Έξαλλου,  τι διαφορετικό θα μπορούσε να σκεφτεί κανείς,  βλέποντας αυτή την πραγματικότητα;  Σε κάθε περίπτωση,  η  εικόνα αυτή αποτυπώνεται αρνητικά στην γενικότερη άποψη  που διαμορφώνουν  οι επισκέπτες του νησιού για τον πολιτισμό μας ,με απρόβλεπτες συνέπειες για το μέλλον του τουρισμού .

Η Δημοτική Αρχή και ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος,  καθώς φαίνεται,  δεν μπορούν να ελέγξουν την κατάσταση και να εφαρμόσουν τις προεκλογικές τους δεσμεύσεις και εξαγγελίες, που διαμόρφωσαν  και το τελικό εκλογικό αποτέλεσμα.  Γιατί ; 

 

ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ 1000 ΛΕΞΕΙΣ:


ΖΆΚΥΝΘΟΣ ΚΑΙΡΟΣ