ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ

Είναι γεγονός ότι η υποκρισία και το ψέμα έχουν γίνει αναπόσπαστο κομμάτι της πολιτικής και κοινωνικής ζωής του τόπου. Είναι επίσης σίγουρο ότι δεν μιλώ για κάτι άγνωστο σε εσάς, κάτι ιδιαίτερο και μοναδικό που θα προκαλούσε ίσως  θαυμασμό.

Προκαλεί όμως οργή και αγανάκτηση το να διαπιστώνεις καθημερινά ότι τίποτα γύρω μας δεν έχει αλλάξει.

Αναφέρομαι στους βολεμένους του ίδιου συστήματος .

Σε αυτούς που εκμεταλλευόμενοι τη ψήφο -του μόνιμα προδομένου- λαού παίζουν κυριολεκτικά με τη ζωή του. Αναφέρομαι σε αυτούς που χειρίζονται καταστάσεις, πάντα στα μέτρα τους (κατά την μυθολογία μπορεί ο Προκρούστης να μη ζει, τον σκότωσε ο Θησέας, ζει και βασιλεύει το πνεύμα του ).

Αναφέρομαι σε αυτούς που διαχειρίζονται με απίστευτη άνεση χρήματα τα οποία δεν τους ανήκουν αλλά τα θεωρούν δικά τους. Αναφέρομαι σε αυτούς που κάποτε υπήρξαν απλοί υπηρέτες, ίσως και θύματα  του συστήματος και σήμερα έχοντας πολιτική εξουσία έχουν  μεταβληθεί σε ανάλγητους θύτες, στρεφόμενοι εναντίων εκείνων που έχουν μάθει να αντιστέκονται.

Ξεχνούν όμως κάτι!

Ο λαός έχει πάντα προσδοκίες για μία καλύτερη κοινωνία, για μία εθνικά υπερήφανη χώρα. Για μία κοινωνία δημοκρατική, δικαιοσύνης και αλληλεγγύης. Τα όνειρα και τα ιδανικά του έλληνα  πολίτη δεν σβήνουν ποτέ.

ΖΆΚΥΝΘΟΣ ΚΑΙΡΟΣ