ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ

Στο πλαίσιο της συνεργασίας της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων με το Γραφείο τηλεοπτικών παραγωγών της Αυστρίας “GEUS TV – Television & Film Production”, την περασμένη Κυριακή 28/07/2019 προβλήθηκαν σε τουριστικού ενδιαφέροντος τηλεοπτικές εκπομπές, (2) δυο βίντεο με περιεχόμενο την  Ζάκυνθο, Κεφαλονιά και Ιθάκη.
Πρόκειται για το μεγάλης εμβέλειας τηλεοπτικό κανάλι “Oe24.TV”, στο οποίο προβλήθηκε βίντεο διάρκειας 20΄ (είκοσι λεπτών) στην ταξιδιωτική εκπομπή “Besser Reisen” και στο “KRONE.TV - REISEN” διάρκειας 05΄ και  25΄΄ (πέντε λεπτά και εικοσιπέντε δευτερόλεπτα).
Τα παραπάνω βίντεο θα είναι αναρτημένα επί τρίμηνο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης των καναλιών, ώστε να μεγιστοποιηθεί η απήχηση στο κοινό.
Στα συγκεκριμένα βίντεο αναδεικνύονται όχι μόνον οι φυσικές ομορφιές των νησιών μας αλλά και τα τοπικά προϊόντα, η γαστρονομία, η τοπική κουλτούρα, καθώς επίσης και η ακτοπλοϊκή σύνδεση μεταξύ των νησιών.
Σύμφωνα με το σχετικό Δελτίο Τύπου ο Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού και Νησιωτικής Πολιτικής, κ. Σπύρος Γαλιατσάτος ,  υπενθυμίζει ότι προ διετίας σε συνεργασία με το συγκεκριμένο γραφείο τηλεοπτικών παραγωγών είχε γίνει αντίστοιχη δράση για την Κέρκυρα, τους Παξούς, την Λευκάδα και το Μεγανήσι.
Παραθέτουμε του κόμβους των ως άνω εκπομπών:
βίντεο, διάρκειας 20 λεπτών : http://www.besserreisen.tv/ 
βίντεο, διάρκειας 5:25 λεπτών: https://www.krone.at/video-reisen

p
hoto: Zante -travel -reader